עבור לתוכן

גיימינג פד - למשחקי מחשב ?

Featured Replies

פורסם

מחפש אפשרות לשחק במשחקי מחשב ללא מקלדת ועכבר - כל משחק ה- FPS ממש גורמים לכאבים בידיים וחשבתי על גיימינג פד:

http://compactiongames.about.com/od/hardware/tp/gamepads.htm

מה דעתכם, אפשרי ?

פורסם

מיליוני שחקני קונסולות ברחבי העולם יעידו לך שזה אפשרי.

קח בחשבון חודשים של תיסכול בניסיון להסתגל לניסיונות הכיוון עם הג'ויסטיק. נראה לי יותר פשוט לחפש מקלדת ארגנומית ולהבין ממה נובע הכאב בידיים - ואולי גם להגביל את עצמך בשעות משחק.

כמו כן, כל שחקן עם עכבר ומקלדת פשוט יקרע אותך....

אבל לכל משחק אחר שהוא לא FPS כמו ספורט או ארקייד סגנון AC אפילו מומלץ גיימפאד.. הגיימפאד של XBOX לדעתי הכי טוב. לא כי הוא הכי נוח אלה כי תקבל איתו תמיכה של מרבית המשחקים, בעוד שעם אחרים תגלה שפתאום הרטט לא עובד או משהו אחר..

פורסם

לשחק FPS עם גיימפד על PC כשיש לך אופציה לעכבר/מקלדת זה לא מומלץ.

FPS וגיימפד מעולם לא היה שילוב טוב.

לי יש XBOX360 PAD לPC.

יש משחקים שזה מתאים וכיף.

לFPS זה לא מתאים ולא כיף.

זה כמו לשחק במכוניות הקטנות הזולות עם השלט שיש להם רק שתי אופציות, לתת גז או לקחת רוורס עם סיבוב לימין.

פורסם

לשחק FPS עם גיימפד על PC כשיש לך אופציה לעכבר/מקלדת זה לא מומלץ.

FPS וגיימפד מעולם לא היה שילוב טוב.

לי יש XBOX360 PAD לPC.

יש משחקים שזה מתאים וכיף.

לFPS זה לא מתאים ולא כיף.

זה כמו לשחק במכוניות הקטנות הזולות עם השלט שיש להם רק שתי אופציות, לתת גז או לקחת רוורס עם סיבוב לימין.

:hizuk:

פאד מתאים למשחקים כמו BATMAN: ARKHAM ASSYLUM, STREET FIGHTER וכו'.

לשחק משחקי FPS במחשב אתו זה רעיון גרוע

פורסם

גם אני לא חושב שאפשר לנצח מישהו עם מקלדת/עכבר עם gamepad יגידו מה שיגידו זמן התגובה במשחקי FPS זה מה שחשוב והpad לא יתן לך זמן דיוק אופטימאלי כמו מקלדת ועכבר. בגלל זה יש משחקי FPS בקונסולה שיש בהם סוג של autoaim .

לפי דעתי אם אתה סובל מRSI אתה צריך להוריד הילוך ולשחק משחקים קצת יותר רגועים שלא במצב פעולה קבוע או שאפשר לעצור בכל נקודה ולעשות משהו אחר.

אגב אם אתה ממש רוצה לעבוד עם joypad בכל המשחקים כדאי לך לבדוק תוכנה שנקראת joytokey שמאפשרת את זה. התנסות חינם ללא הגבלת זמן ורשיון ב7 דולר . אפשר להגדיר איתה פרופילים ששולטים על המקלדת והעכבר וגם היא גם תומכת ב"shift key " שמאפשר לך להגדיר יותר מפונקציה אחת לכפתורים והsticks כשלוחצים על כפתור ה "shift " (עד 16 כפתורים כאילו) .

פורסם
  • מחבר

גם אני לא חושב שאפשר לנצח מישהו עם מקלדת/עכבר עם gamepad יגידו מה שיגידו זמן התגובה במשחקי FPS זה מה שחשוב והpad לא יתן לך זמן דיוק אופטימאלי כמו מקלדת ועכבר. בגלל זה יש משחקי FPS בקונסולה שיש בהם סוג של autoaim .

לפי דעתי אם אתה סובל מRSI אתה צריך להוריד הילוך ולשחק משחקים קצת יותר רגועים שלא במצב פעולה קבוע או שאפשר לעצור בכל נקודה ולעשות משהו אחר.

אגב אם אתה ממש רוצה לעבוד עם joypad בכל המשחקים כדאי לך לבדוק תוכנה שנקראת joytokey שמאפשרת את זה. התנסות חינם ללא הגבלת זמן ורשיון ב7 דולר . אפשר להגדיר איתה פרופילים ששולטים על המקלדת והעכבר וגם היא גם תומכת ב"shift key " שמאפשר לך להגדיר יותר מפונקציה אחת לכפתורים והsticks כשלוחצים על כפתור ה "shift " (עד 16 כפתורים כאילו) .

תודה רבה על כל התגובות המהירות !

נראה לי שאני לא אסתבך יותר מדי ואלך פשוט על עכבר אלחוטי סביר ואסדר משטח למקלדת...

פורסם

איזה עכבר יש לך כרגע? אולי תקנה עכבר גיימינג טוב שרובם ארגונומיים. עכבר אלחוטי זה לא כזה ראיון טוב. פאד לעכבר תמיד לא מפריע :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים