פורסם 2011 באוגוסט 2114 שנים מחפש תוכנה ל - HTPCעדיף חינמית שכוללת הכול ובעבריתצפייה בקבצים במחשבגלישה באינטרנט ישירות המהתוכנהצפייה בערוצי טלויזיה רדיו באינטרנטוהכי חשוב גם מקליטה מה שאני רואה ויכולה להקליט מתי שאני יקבע להוכ"ויש מערכת הפעלה שמיועדת רק ל - HTPC ?עשיתי חיפוש באינטרנט ומצאתי מה שנראה לי הכי מתאיםGoogle TVהכול במקום אחד גם אינטרנט + מוסיקה + גלישה באינטרנט + הקלטהאיפה אפשר להשיג את זה? זה חומרה ? או תוכנה ?תודה
פורסם 2011 באוגוסט 2114 שנים מחבר ניסיתי אותה ולא מבין איך מפעילים אותהבמיוחד איך מגדירים תוספים + ערוצי רדיו + טלויוזיה + וכ"ווכנ"ל לגבי התוכנה MediaPortaאיך מגדירים תוספים + ערוצי רדיו + טלויוזיה + וכ"ותודה
פורסם 2011 באוגוסט 2114 שנים אני רואה איתה טלוויזיה DVB-Tנכנסים לתוכנה ובסעיף טלוויזיה התוכנה מגדירה את הערוצים.זה במידה ויש לך סטיק DVB-Tאיך אתה מתכונן לראות טלוויזיה בעזרת מה ?
פורסם 2011 באוגוסט 2214 שנים מחבר ישירות מהאינטרנטלראות סרטים + רדיו + מוסיקהאבל בלי כרטיס טלויזיהכמו שהבנתי התוכנה באה לעשות סדר שהיה קל למצואאת מה שרוצים במקום להיכנס ולחפש כול פעם במחשבוכנ"ל לגבי האינטרנט / רדיוהתוכנה היא כמו מועודפים באינטרנט אם הבנתי נכון?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.