עבור לתוכן

טלוויזיה LCD 42" לסלון תקציב 2500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שבוע טוב,

אני מחפש לסלון מסך בגודל 42" שיחובר לממיר של הלוויין + למחשב (בשביל סרטים).

+ כניסת USB לצפייה בסרטים.

יש המלצות לתקציב 2500 ש"ח ?

תודה לעוזרים !

פורסם
  • מחבר

מישהו ?

פורסם

התקציב קצת נמוך. אם תעלה קצת תוכל ללכת על ה LG LD460 42" או סמסונג C530 40 מייבוא מקביל.

פורסם

בדיוק קניתי אחת כזו לפני שבועיים, ואני מאוד מרוצה.

אבל נקודה חשובה: יש ל LG 2 מפעלים אחד בקוריאה ואחד בסין. כשהסתכלתי בזאפ הראו מחיר של 2800+\- (אבל נתונים של הטלויזיה שמיוצרת בקוריאה). זה המחיר של הטלויזיה מהמפעל בסין: היא באה עם נתונים שונים במקצת, פחות יציאת HDMI וללא תמיכה בפורמט (לא זוכר איזה ) וידיאו מסוים. ועם שנה אחריות. טלפון לחנות שתקנה בה לפני והמוכר יבהיר בדיוק את ההבדלים

הטלויזיה מ קוריאה מגיעה עם 3 שנים אחריות מהיבואן הרישמי. ומחירה 3300 +\- . כזאת אני קניתי ואני ממליץ עליה :yelclap: .

פורסם
  • מחבר

תודה לכם !

אז אם אני מעלה את התקציב ל-3300 ש"ח - אילו דגמים מומלצים ?

פורסם

גם אני מחפש מסך 42 (תקציב יש לבעוד חודשיים סביב 3000)

המקור הבלעדי יהיה HTPC עם כרטיס מסך 6450 (יציאת HDMI).

הרמקולים של המסך לא חשובים (יש מערכת סטריאו).

קראתי טובות על ה-42LD460 בתנאי שיש פאנל IPS והשאלה היא איפה אפשר להשיג מסך כזה בארצנו הקטנטונת.

פורסם

קראתי טובות על ה-42LD460 בתנאי שיש פאנל IPS והשאלה היא איפה אפשר להשיג מסך כזה בארצנו הקטנטונת.

מלא חנויות אינטרנט, אני אישית קניתי ב CITYDEAL, אחרי התשלום הם מעבירים קריאה ל "ח.י." שיוצרים איתך קשר ומתאמים התקנה.

פורסם

מלא חנויות אינטרנט

יופי. אבל איך אני יכול לדעת שאני מקבל פאנל IPS? במיוחד בהזמנה אינטרנטית.

פורסם

תצטרך לראות את הארגז של הטלויזיה. אפשר להתקשר לשאול או ללכת לראות

על הארגז של הטלוויזיה יש מדבקה גדולה. כתוב שם בגדול את הדגם ומתחת יש כמה ברקודים. מעל הברקוד העליון השמאלי אתה תראה משהו בסגנון של

32LD460-TA.AMFYLH

ה Y שסימנתי באדום זה מה שחשוב. אם במקום ה Y אתה רואה למשל D זה אומר פאנל MVA של AUO שפחות טוב. (עקרונית גם W, Z ו I זה IPS).

פורסם

זה אני יודע. השאלה שלי הייתה למעשה רטורית.

אני משער שאתה מזמין דרך הרשת רוב הסיכויים הם למסך MVA. כנראה צריך לקנות בחנות.

פורסם

כל סדרת ה LD4XX שראיתי מייבוא של ח.י. היו IPS. חלק באו עם I, חלק עם W, ה 37" בא עם Z. לפי ה AVS FORUM כל אלו IPS. בסדרות החדשות של 2011 ראיתי Y שזה גם IPS חוץ מהלדים הזולים ששם זה לא היה IPS.

אתה יכול לבקש מח.י. שיגידו לך את הקוד על הארגז של הטלוויזיה ששולחים לך. אתה גם יכול ללכת לחנויות שמחזיקות במלאי כמו מחסני חשמל או שקם אלקטריק ולהסתכל בעצמך על המדבקה.

פורסם

אתה גם יכול ללכת לחנויות שמחזיקות במלאי כמו מחסני חשמל או שקם אלקטריק ולהסתכל בעצמך על המדבקה.

כנראה שזה מה שאני אעשה.

האם בשנה מאז שה-LD450/LD460 הוכתר כבחירה המצטיינת צצו מתחרים ראויים?

(להזכיר שפותח הדיון ביקש טלוויזיה שיכולה להתמודד גם עם כניסת USB וממיר לווין. במקרה שלי זה רק HTPC ולכן ה-scaler והמפענחים הפנימיים פחות חשובים - המחשב וכרטיס המסך יעשו את העבודה - אבל לא נראה לי לפתוח דיון חדש על סוגיה מאוד דומה).

פורסם

הוא לא הוכתר אף פעם כ"בחירה המצטיינת". הוא אלטרנטיבה מצויינת למי שרוצה מוניטור "גדול" לחיבור למחשב. בגלל האינפוט לאג הנמוך מאוד שחשוב למשחקים, בגלל פאנל ה IPS ובגלל אפשרויות הכוונון הרבות שיכולות לעזור לטקסט נוח יותר לעין. עוד מסך טוב עם אינפוט לאג נמוך הוא הסמסונג C530 (בתנאי שמשיגים אותו עם פאנל S-PVA), אבל אין לו כמעט אפשרויות כוונון והוא לא תומך ב 4:4:4 מה שיכול לעשות הבדל בחיבור למחשב.

מעבר לכך, שני המסכים האלו מצויינים מבחינת יחס עלות תועלת למי שסתם רוצה מסך טלוויזיה חביב בעלות סבירה.

כמובן, שבתוספת תקציב יש טלוויזיות טובות יותר משתי החברות, ומחברות אחרות.

לגבי ממיר, היות וגם סמליין (היבואן הרשמי של סמסונג) וגם ח.י. (של LG) מביאים מהמזרח, אין להם כניסת סקארט, שהיא הכניסה המועדפת (ב RGB) לחיבור ממיר SD. האבסורד הוא שדוקא טלוויזיות מייבוא מקביל מאירופה כן כוללות SCART (למשל ה 450 שמביא י.שלום, שממה שראיתי לא באה עם פאנל IPS). אפשר כמובן להשתמש בקומפוזיט, או לעבור לממיר HD.

לגבי כניסת USB. ה LG והסמסונג נותנות את המענה הטוב ביותר בתחום, אבל הוא לא ברמה של סטרימר. הן מבחינה של פורמטים (למשל LG לא תומכים ב DTS, בסוף השבוע שיחקתי לא מעט עם ה C530 של סמסונג, שלא תמכה בהרבה מה MKV שניסיתי לנגן) והן מבחינת אפשרויות והגדרות שהרבה יותר נרחבות בסטרימרים.

פורסם

בהנחה שמשחקים (input lag) פחות חשובים והשימוש הכמעט בלעדי הוא לצפייה בסרטים (וקצת פחות - תכנים אחרים) מה-HTPC דרך חיבור HDMI האם עדיין ה-42LD460 (עם פאנל IPS) הוא בחירה מוצלחת או שיש אלטרנטיבות טובות יותר במחיר שלו או פחות (אבל לא יותר)?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים