עבור לתוכן

יש בארץ אספנים של משחקי PC לדעתכם?

Featured Replies

פורסם

היי.

יש לי בבית לפחות 40 משחקים ישנים, מקוריים כמובן כולם. שהייתי רוצה למכור. הבעייה היא שאין לי מושג איפה אפשר למכור דברים כאלה, זאת אומרת, אתר ישראלי שלפרסם בו לא יבזבז לי את הזמן.

אין לי זמן להתחיל למכור אחד אחד בדואר בכל מיני אתרים לועזיים כמו איביי ואמאזון. על כן אני שואל אתכם.

תודה רבה לעונים!,

שפע ברכות.

פורסם

אני לא יודע יש לי מדף עמוס משחקים מקוריים.

יש לך freelancer או starlancer במצב טוב? נשרט לי הדיסק ואני פריק של משחקים מקוריים. עדיין אני אף פעם לא קונה משחקי PC יד שניה. זה פשוט לא הגיוני. משחקי PC באים לרוב עם CD KEY ומשחקי קונסולות לא. הרשיון של המשחק הוא הCD key במשחקי PC בזמן שבקונסולות הוא הדיסק עצמו. בגלל זה לא הגיוני לקנות משחק שהראשיון שלו כבר היה בשימוש וגלוי למישהו אחר- אתה ממש תסתבך. בfreelancer הרשיון הוא על הדיסק במקרה אז אפשר אולי להפוך אותו ליוצא מן הכלל.

ראיתי אותו בEBAY ב 10$+ משלוח חדש אבל אני די עצבני שאי אפשר לקנות אותו באופן דיגטאלי.

פורסם

פגשתי אספן אחד לפני שנים. היה ברשותו אוסף ענק של משחקים מקוריים בלבד באריזות מקוריות עם כל החוברות ועלונים. משהו מדהים. הוא החליט למכור את כל האוסף. קניתי ממנו Wing Commander III&IV משחקי ילדות שחיפשתי בנרות במשך שנים ומצאתי רק אצלו. אם אתה מעוניין למכור תרשום איזה משחקים יש לך. אולי אקנה אותם.

פורסם

היו לי המון, עד שעברתי דירה ועשיתי סדר, חלק גדול מאד מהם זרקתי.

פורסם
  • מחבר

משחקים לדוגמה;

Dungeon keeper, Dreams, total anhilation; kingdoms, warcraft 1, diablo 2 LOD, Grim fandango, The curse of monkey island, Reloaded, Shadow warrior,

AOE 1 \ 2

ועוד ועוד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים