עבור לתוכן

SSD VS VelociRaptor SATA 3

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, :hi:

רציתי להתייעץ אתכם בשבוע הקרוב עומדת להגיע לי מערכת חדשה :jump:

אני בשבועות האחרונים חוקר הרבה על ה SDD הבנתי שיש לו עדין בעיות קצת והוא עדין נחשב בחיתולים למרות הקצבים הגבוהים שהוא מעביר אבל

אני שומע פה ושם שיש שגיאות או שהוא מזהה את הכונן בתור 8MB ועוד סוגים של תקלות, בנוסף עדין כונן בגודל די קטן עולה כמעט 600 שקל לעומת רפטור 150 גיגה עולה 450 שקל.

רציתי לדעת אם שווה לחכות עוד לSDD משהו כמו חודש-חודשים או לקנות במקומו רפטור או לא לקנות אף אחד מהם כרגע?

ולשאלה נוספת כמו שנותנים מעבד I3 לצריכים משרדיים יותר ו I5 לגיימניג ו I7 לעריכות וגרפיקאים אז SDD למי זה הכי מתאים?

:kopfpatsch:

תודה לכל המגיבים מראש

{השימושים שלי: תוכנות הורדה ושיתוף , אופיס , הרבה משחק במשחקים כבדים , מוסיקה וסרטים.}

פורסם

אני חושב שהסיבות שתמצא להעדיף VELOCIRAPTOR על 7200RPM, כל אלו (ועוד) הם סיבות להעדיף SSD על VELOCIRAPTOR.

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי את התשובה.

אפשר ניסוח אחר?

פורסם

SSD טוב להכל ומומלץ לכל אחד שרוצה יותר מהמחשב שלו.

SSD מהיר פי כמה וכמה מכל רפטור שתקנה...

פורסם
  • מחבר

האם יש המלצה נכון להיום ssd טוב עד 550 שקל. 64 גיגה ?

פורסם

^^

בתוספת של 87 שקל ממליץ על הכונן הבא רק שהוא 60GB ולא 64GB אבל הוא מהיר יותר מי הM4 :xyxthumbs:

http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2793

ה-Agility 3 לא רק סובל מבעיות אמינות נוראיות הוא גם מספק מחצית מהמהירויות ש-OCZ מצהירים עליהם עם קבצים שאינם דחוסים עקב נסיון להוזיל עלויות ייצור של OCZ ע"י שימוש בזכרונות NAND נחותות.

פורסם
  • מחבר

מחר אני רוצה לקנות SSD מאוד חשוב שזה יהיה SATA3 אני חושב שאני רוצה באזור ה60-64 גיגה מעבר לכך המחיר קופץ בהרבה.

יש לי תקציב בערך עד 620 שקל פחות או יותר מעדיף לחסוך

אני רואה שני דגמים שהכי רצים ברוב הפורומים שהם :

Crucial SSD M4 Sata3 64GB CT064M4SSD2 415/95 IOPS 40000

OCZ SSD Agility 3 60GB 525/475 IOPS 50000 SATA 3

עכשיו ממה שיצא לי להבין הCRUCIAL יותר יציב אך יותר איטי ולא שמעתי ממנו על תקלות, לעומת זאת OCZ מהיר בהרבה יותר בכתיבה ובקריאה גם אבל שמעתי בסדרה של אגיליטי יש תקלות

מה אתם אומרים מה כדאי לקחת אולי דגם אחר בכלל

תודה לעוזרים !!!!

פורסם

לפי כל מה שידוע כרגע ל OCZ יש כרגע בעיות של קריסות ותקיעות.

CRUCIAL לפי שעה יציב ללא בעיות מיוחדות. אך קצת פחות בביצועים מול OCZ .

יש גם את כונן SSD של INTEL שלפי מה שידוע גם יציב וללא תקלות.

פורסם
  • מחבר

מה זאת אומרת לפי שעה יציב ללא בעית?

איזה דגמים יש לאינטל בסביבת ה 60 גיגה שמקבילים ל M4 אך גדולים בביצועים ומחיר זהה ?

פורסם

רק של INTEL יש כרגע רק כונני SSD SATA2

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים