עבור לתוכן

הצעות למחשבים

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על העזרה . ;)

• תגובות 52
  • צפיות 5.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם
  • מחבר

יש הבדל בין Samsung 1TB SATA II 32MB SpinPoint F3 לבין Samsung 500GB SATA II 16MB SpinPoint F3

ולמה זה גורם חוץ מכמות זיכרון ולמזה גורם ה 32MB וה 16MB ?

פורסם
  • מחבר

אפשר בבקשה לענות לשאלה האחרונה שכתבתי ?

פורסם

כן, 500GB הבדל

פורסם
  • מחבר

כן, 500GB הבדל

אמרתי חוץ מכמות הזיכרון

פורסם

אה, חשבתי שהתכוות ל 16 32

אם לא אז ההבדל ביניהם 16 מגה :)

ואם היית מנסח את השאלה נכון ושואל האם יש הבדלי ביצועים ביניהם אז הייתי עונה לך שזה לא משהו שתרגיש.

פורסם

באמת שאני לא מבין למי מישהו עדיין טורח להגיב בדיונים של מר לביא. הבנאדם לא יודע מה הוא רוצה, לא מסוגל להקשיב, ובעל בעיות קשות בהבנת הנקרא. לביא, החלטת לפחות האם אתה רוצה נייח או נייד, או שאת זה אתה מתכוון לעשות אחרי עוד 10 עמודי דיון?

פורסם
  • מחבר

עדיין לא החלטתי אני רוצה לדעת הפרש מחירים והפרש יכולות ואז אני יחליט כרגע עדיין אני לא יודע את כל הפרש היכולות שחשובים לי בין המחשב נייד שאני מתלבט לבין המחשב נייח לכן אני צריך תשובות לשאלות אז בבקשה לענות .

פורסם
  • מחבר

באמת שאני לא מבין למי מישהו עדיין טורח להגיב בדיונים של מר לביא. הבנאדם לא יודע מה הוא רוצה, לא מסוגל להקשיב, ובעל בעיות קשות בהבנת הנקרא. לביא, החלטת לפחות האם אתה רוצה נייח או נייד, או שאת זה אתה מתכוון לעשות אחרי עוד 10 עמודי דיון?

החלטתי לקנות נייח ואם יש הצעות למארז יותר זול שיתאים למחשב שבנו בעמוד הראשון ואם לא אז משהו בכמעט אותו מחיר רק יותר יפה .

דרך אגב אני שינתי את הכונן קשיח לשתי Samsung 500GB Sata II 16MB SpinPoint F3 !

ואולי ישנה את שני כרטיסי הזיכרון לשני Kingston DDR3 4G 1600 HYPER X

פורסם

למה שני 500GB?

פורסם
  • מחבר

כדי שיהיה לי כונן גיבוי

פורסם
  • מחבר

יש הצעות למארז יותר זול שיתאים למחשב שבנו בעמוד הראשון ואם לא אז משהו בכמעט אותו מחיר רק יותר יפה .

דרך אגב אני שינתי את הכונן קשיח לשתי Samsung 500GB SATA II 16MB SpinPoint F3 בשביל גיבוי .

פורסם

כבר אין את הדיל הזה יותר ב TMS. עכשיו יש את המארז הזה + ספק 500W ב 480 ש"ח או 600W ב 50 ש"ח יותר וצריך להוסיף לו עוד מאוורר קידמי.

זה דיל דיי זול למארז איכותי + ספק, לגבי יפה זה עניין של טעם וכל אחד והטעם שלו.

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע איך להתעסק עם זה אז אתה יכול בבקשה לתת לי קישור לכל מה שאני צריך למחשב וגם בבקשה תיתן לי עוד כמה אפשרויות יותר זולות או קצת יותר יקר שיתאים למחשב שלי עד 600 ש''ח .

פורסם

תגיד, כשתקנה מחשב ואני שואל ברצינות, אתה יודע לעדכן דרייברים, תוכנה ולהגדיר הגדרות במשחקים, לכוון רזולוציות ולהגדיר פילטרים וכו'

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים