פורסם 2011 באוגוסט 1614 שנים שלום לכולם,יש לי קונסולה ישנה של XBOX 360 (מלפני 4 שנים) ואני מתלבט לגבי קניה של קינקט הבנתי שיש סיכון שהמכשיר עלול להיפגע ולקבל RROD עקב התחממות יתר מהפעלת משחקי קינקטהאם מישהו שמע על זה? מכיר את הנושא?האם יש באמת סיבה לדאגה?תודה מראש
פורסם 2011 באוגוסט 1914 שנים אין קשר בין קינקט לRROD אתה מוזמן לקרוא על המדריך שכתבתי אבל לצערך הקונסולה שלך בסיכון בלי קשר כי היא מהדגמים השמנים בכל מקרה הקינקט לדגמים השמנים מצריך עוד שקע חשמלי ואין לי מושג עם השנאי שלו אוניברסלי או לא אז תזמין מאירופה (המחירים בארץ מופקעים )
פורסם 2011 באוגוסט 1914 שנים יש בחבילת Kinect כבל USB די קצר שאין לי מושג מה המטרה שלו.יש לי XBOX בערך שנה, לא Slim.
פורסם 2011 באוגוסט 2014 שנים חברה תבדילו בין הבאנדל לרגיל הבאנדל עם הסלים במילים אחרות XBOX360+קינקט נימכר בלי השנאי כי לא צריך אותו בגרסאות הסלים לאומת זאת בקונסולות השמנות כן צריך אותו -כי הוא לא מספק מספיק חשמל לקינקט בנוגע לUSB פשוט מאוד הוא מתחבר ל360 וככה פועל (USB מעביר גם חשמל חוץ ממידע רק שבשמן הזרם לא מספיק )
פורסם 2011 באוגוסט 2014 שנים מחבר תודה על התגובות הסרטון בקישור מסביר את הכבלים בחבילת הקינקט שנראים מיותרים בקונסולות החדשות אולם לאלו דוגמת שלי, הם חשוביםהמחירים הזולים בארץ עומדים על 700 ש"ח שזה די מתקרב לעלויות של ארה"ב (כ 150$) + ממיר לספק הכח מסוג כלשהוא שאצטרך לקנות בכל מקרה לגבי ה- RROD הבנתי שזה קרה למספר לקוחות אולם לא מצאתי סימוכין יותר רשמי לנושא הזה, דיברתי עם חברים והבנתי שמשחקים של קינקט גורמים לחימום משמעותי של הקונסולה, כשלקונסולה הישנה אין כח קירור מספק לעמוד בעומס הזה ולכן היא עלולה להתחמם יתר על המידה ומכאן הדרך ל RROD קצרה, האם זה הגיוני?
פורסם 2011 באוגוסט 2114 שנים לא הגיוני בכלל רוב משחקי הקינקט הם עם גרפיקה מאוד פשוטה ולא צריכים להזיז לקונסולה יותר מידי ולא ראיתי אף דיווחים עם המון אנשים שחטפו RROD בגלל קינקט או בעיות בהקשר הזה כל אחת מהשמנות יכולה לקבל RROD עם קינקט או בלי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.