עבור לתוכן

JAVA | כמה שאלות ממבחן שאינני יודע את תשובתן

Featured Replies

פורסם

1) מה ההבדל העקרוני בין VECTOR ו HASHMAP לבין LIST ו MAP?

אני עניתי שב VECTOR וב HASHMAP ניתן לגשת לאיברים במידי ב O)1) ולעומת זאת ב LIST ו MAP זה לא ככה.

התשובה שלי כנראה לא ממש נכונה.

נראה לי שהתשובה שהם חיפשו, זה ש MAP וLIST זה INTERFACES ו VECTOR ו HASHMAP זה המימוש שלהם ב JAVA. אבל זה רק מה שנראה לי..

2) מהו אינטרפ (interrup) ה SERIALIZABLE? מה ניתן לעשות על האובייקטים שמשתמשים בו?

לא היה לי שמץ מהי התשובה..

3) מה זה generic object pool? אין לי מושג מה זה.

4) צריך לממש קלאס כך שידוע שהקלאס עושה extends ל simpleObject (לא הבנתי מה זה בדיוק אומר) וצריך להריץ עליו ת'רד. ממש את הריצה של הת'רד.

לא ממש ברור לי עד עכשיו מה הם רצו כאן.. אם מישהו מבין?!

5) הייתה שאלה על האם הקוד הזה יעבור קומפילציה וירוץ (שאלה אמריקאית)

היה שם קלאס אבסטרקטי, והייתה בו פונקציה: abstruct public void func

אני עדין לא יודע אם זה בסדר או לא.

זהו.. היו עוד 5 שאלות שעליהן עניתי נכון.. כי פשוט ידעתי :))

אה, עוד שאלה -

6) מזה singleton? ממש אותו..

והסעיף הבא היה -

האם ניתן להרחיב את ה Singelton? כיצד?

תשובה: אמרתי שניתן לעשות הרחבה אבל המימוש הראשוני היה לא כל כך נכון אז אני לא ממש יודע.

נראה לי שבכל זאת ניתן להרחיב וזה פשוט יחזיר רק את המופע של האובייקט המרחיב. לא ממש יודע..

תודה מראש!

פורסם

1. כן, זה מה שהם חיפשו. התשובה שלך לא נכונה בכלל.

2. מה? serializable הוא ממשק (interface), והוא מציין שהאובייקט ניתן לסריאליזציה, שזה אומר להפוך את המידע שבאובייקט למחרוזת בינארית שאפשר לשמור בזכרון (פעולה שנקראת serialize) על מנת שאפשר יהיה "לשחזר" את האוביקט מאוחר יותר (פעולה שנקראת deserialize). מה זה interrup?

3. גם לי לא.

4. מה לא ברור בדרישה של extends? אם זה לא ברור לך, אתה צריך לחזור שוב על החומר של ירושה. נראה לי שהכוונה כאן היא שהאובייקט יממש את הממשק Runnable (ניתן ליצור ת'רד בשתי דרכים - ע"י מימוש הממשק Runnable, או ע"י ירושה מהמחלקה Thread. כיוון שהמחלקה שלך כבר יורשת ממחלקה כלשהי, ולא ניתן לעשות ירושה מרובה - אתה חייב להשתמש ב-Runnable).

5. מה שרשמת נראה תקין, אבל אי אפשר לומר כלום בלי לראות את שאר הקוד.

6. http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%AA%D7%91%D7%A0%D7%99%D7%AA_Singleton

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים