פורסם 2011 באוגוסט 1514 שנים שלוםאחרי התקנה של מחשב חדש עם windows 7 חוקית .כנראה שבתהליך של התקנות של תוכנות כמו דפדפנים ייתכן והתקנתי משהו נוסף בלי לשים לב.עכשיו באתרים שלא היו בהם פרסומות של גוגל , מופיעות פרסומות (במחשב הנייד שלי אותם אתרים לא מקבלים פרסומות של גוגל).חיפשתי בהסר תוכניות של windows לראות אולי משהו יושב לי שם שלא צריך ולא מצאתי.כמו כן כל הדפדפנים - פיירפוקס,אספלורר ואופרה - מציגים את הפרסומות הללו לכן מדובר ברכיב תוכנה של גוגל שיודע לזהות לאיזה אתר גלשתי ולשתול פרסומות ...רק איפה הרכיב הזה ואיך אפשר להעיף אותו.תודה.
פורסם 2011 באוגוסט 1514 שנים תוכל לצרף צילום מסך ו/או דוגמאות לאתרים שבהם ראית פרסומות של גוגל?בגדול אין דבר כזה "משהו שמוסיף פרסומות לאתרים"... אלא אם זה איזה וירוס של טמבל שלא מבין שאפשר לעלות עליו תוך שניה, מה שלא נשמע לי סביר.נשמע לי יותר הגיוני שזאת פשוט הפרסומת של האתר, ועד עכשיו היא היתה חסומה אצלך מסיבה כזאת או אחרת.
פורסם 2011 באוגוסט 1514 שנים מחבר לדוגמא: זה כמו מחלה ...מופיעה בצורה מוגזמת,ובכמה אתרים שאני מכיר ולא היו בהם פרסומות כאלה. Uploaded with ImageShack.us
פורסם 2011 באוגוסט 1514 שנים http://www.hovercontrol.com/docs/training/doc_page1.shtml זאת לא תקלה. זה חלק מהאתר. סביר להניח שבעבר פשוט היה לך חוסם פרסומות כלשהו, ועכשיו אין. ברוך הבא לאינטרנט האמיתי - זה שהחינמיות שלו מבוססת על פרסומות
פורסם 2011 באוגוסט 1514 שנים כנראה שיש לך שם חוסם פרסומות ו/או חסימה דרך קובץ ה-host ו/או לא מותקן פלאש (מה ש"מבטל" פרסומות פלאש).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.