עבור לתוכן

דוח ראשון נהג חדש בלי נקודות

Featured Replies

פורסם

עשה איתך חסד גדול השוטר

פורסם

^? השוטר יצא אחלה גבר.

הבן אדם ביצע עבירה מסוכנת, ובמקום להודות בטעותו, התחיל וממשיך לספר סיפורים. במה בדיוק השוטר יצא "גבר"? בכך שהקל עם עבריין תנועה מועד?

כמו כן, די מאכזב ששוטר תנועה, הוא עבריין בעצמו.

פורסם

אל תהיה מצחיק. אין אפילו שוטר אחד שלא נוסע מעל המהירות המירבית המוגדרת בחוק (ובכוונה בחרתי את המילים הנ"ל בקפידה).

כולם עושים את זה וכולם יודעים את זה. כל האזרחים. כל השוטרים. כל השופטים. כל חברי הכנסת. כולם ללא יוצא מהכלל.

פורסם

מי מדבר על מהירות גבוהה מהמותר?

פורסם

השוטר + אני.

אתה כתבת "די מאכזב ששוטר תנועה, הוא עבריין בעצמו".

אני עניתי לך שלפי התיאוריה שלך, כל העולם הזה עצוב כי כולם עברייני תנועה.

פורסם

מצטער על אי ההבנה. התכוונתי לעבירות דוגמת זו של פותח הדיון.

פורסם

מעקב

פורסם

השוטר + אני.

אתה כתבת "די מאכזב ששוטר תנועה, הוא עבריין בעצמו".

אני עניתי לך שלפי התיאוריה שלך, כל העולם הזה עצוב כי כולם עברייני תנועה.

כל עוד אתה נוסע מעל המהירות המותרת בחוק אתה עבריין תנועה. אפשר להתווכח אם המהירות המותרת נכונה או לא (אני אישית חושב שבחלק גדול מהמקרים המהירויות המקסימליות מגוכחות), אך בכך שאדם בוחר לנסוע מעל המהירות המותר הוא גם צריך להיות מודע לכך שאם שוטר יעצור אותו הוא יענש על כך, בדיוק כמו פותח הדיון שהתרגז כ"כ כי השוטר אמר לו את זה.

פורסם

וכמו שהשוטר אמר:

" קח אחריות על העבירה .. מה אתה חושב שאני באזרחות לא עושה עבירות ומקבל דוחות ?" :kopfpatsch:

פורסם

כל עוד אתה נוסע מעל המהירות המותרת בחוק אתה עבריין תנועה. אפשר להתווכח אם המהירות המותרת נכונה או לא (אני אישית חושב שבחלק גדול מהמקרים המהירויות המקסימליות מגוכחות), אך בכך שאדם בוחר לנסוע מעל המהירות המותר הוא גם צריך להיות מודע לכך שאם שוטר יעצור אותו הוא יענש על כך, בדיוק כמו פותח הדיון שהתרגז כ"כ כי השוטר אמר לו את זה.

ואיך זה משנה את העובדות לגבי מה שאמרתי?

פורסם
  • מחבר

תעשו לי טובה, כל היפה נפש יצאו מחורייהם!

ביצעתי עברה - מודה ! אני לא מבקש כאן שום ביטול ושום נעליים .. אשלם את הקנס ואודה למזל שלי שיצאתי בלי שלילה..

אין לי שום ספק שכל אחד ואחד מכל מי שכתב הודעה באשכול ביצע בחיים שלו עבירת תנועה "חמורה" בין אם נתפס ובין אם לא !

פורסם

פעם קראתי שכל נהג מבצע בממוצע עבירת תנועה אחת לחצי שעה.

אז אתה בחברה טובה

למזלנו המשטרה לא אוכפת את מרבית העבירות ומתוך מאות העבירות שבספר החוקים מתמקדים אולי ב-20

פורסם

לדעתי קצת יותר

זה מה שאני מניח שאוכפים בעיר ומחוץ לעיר:

טלפון סלולארי

אור אדום

חניית נכה

תמרור עצור

פניית פרסה

חגורת בטיחות

מעבר חציה

קיפוח זכות

נסיעה שלא בכיוון החץ

חניה לאורך אדום לבן

נסיעה במסלול שמאל שלא לצורך עקיפה

מהירות

חציית פס לבן

לדעתי יש עוד כמה אבל לא הרבה

פורסם

אוכפים, אולי. חלק מהרשימה כן, חלק אני בכלל לא בטוח.

מתמקדים? ממש לא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים