פורסם 2011 באוגוסט 1314 שנים ^? השוטר יצא אחלה גבר.הבן אדם ביצע עבירה מסוכנת, ובמקום להודות בטעותו, התחיל וממשיך לספר סיפורים. במה בדיוק השוטר יצא "גבר"? בכך שהקל עם עבריין תנועה מועד?כמו כן, די מאכזב ששוטר תנועה, הוא עבריין בעצמו.
פורסם 2011 באוגוסט 1314 שנים אל תהיה מצחיק. אין אפילו שוטר אחד שלא נוסע מעל המהירות המירבית המוגדרת בחוק (ובכוונה בחרתי את המילים הנ"ל בקפידה).כולם עושים את זה וכולם יודעים את זה. כל האזרחים. כל השוטרים. כל השופטים. כל חברי הכנסת. כולם ללא יוצא מהכלל.
פורסם 2011 באוגוסט 1314 שנים השוטר + אני.אתה כתבת "די מאכזב ששוטר תנועה, הוא עבריין בעצמו".אני עניתי לך שלפי התיאוריה שלך, כל העולם הזה עצוב כי כולם עברייני תנועה.
פורסם 2011 באוגוסט 1314 שנים השוטר + אני.אתה כתבת "די מאכזב ששוטר תנועה, הוא עבריין בעצמו".אני עניתי לך שלפי התיאוריה שלך, כל העולם הזה עצוב כי כולם עברייני תנועה.כל עוד אתה נוסע מעל המהירות המותרת בחוק אתה עבריין תנועה. אפשר להתווכח אם המהירות המותרת נכונה או לא (אני אישית חושב שבחלק גדול מהמקרים המהירויות המקסימליות מגוכחות), אך בכך שאדם בוחר לנסוע מעל המהירות המותר הוא גם צריך להיות מודע לכך שאם שוטר יעצור אותו הוא יענש על כך, בדיוק כמו פותח הדיון שהתרגז כ"כ כי השוטר אמר לו את זה.
פורסם 2011 באוגוסט 1314 שנים וכמו שהשוטר אמר: " קח אחריות על העבירה .. מה אתה חושב שאני באזרחות לא עושה עבירות ומקבל דוחות ?"
פורסם 2011 באוגוסט 1314 שנים כל עוד אתה נוסע מעל המהירות המותרת בחוק אתה עבריין תנועה. אפשר להתווכח אם המהירות המותרת נכונה או לא (אני אישית חושב שבחלק גדול מהמקרים המהירויות המקסימליות מגוכחות), אך בכך שאדם בוחר לנסוע מעל המהירות המותר הוא גם צריך להיות מודע לכך שאם שוטר יעצור אותו הוא יענש על כך, בדיוק כמו פותח הדיון שהתרגז כ"כ כי השוטר אמר לו את זה.ואיך זה משנה את העובדות לגבי מה שאמרתי?
פורסם 2011 באוגוסט 1414 שנים מחבר תעשו לי טובה, כל היפה נפש יצאו מחורייהם!ביצעתי עברה - מודה ! אני לא מבקש כאן שום ביטול ושום נעליים .. אשלם את הקנס ואודה למזל שלי שיצאתי בלי שלילה.. אין לי שום ספק שכל אחד ואחד מכל מי שכתב הודעה באשכול ביצע בחיים שלו עבירת תנועה "חמורה" בין אם נתפס ובין אם לא !
פורסם 2011 באוגוסט 1414 שנים פעם קראתי שכל נהג מבצע בממוצע עבירת תנועה אחת לחצי שעה.אז אתה בחברה טובהלמזלנו המשטרה לא אוכפת את מרבית העבירות ומתוך מאות העבירות שבספר החוקים מתמקדים אולי ב-20
פורסם 2011 באוגוסט 1414 שנים לדעתי קצת יותרזה מה שאני מניח שאוכפים בעיר ומחוץ לעיר:טלפון סלולאריאור אדוםחניית נכהתמרור עצורפניית פרסהחגורת בטיחותמעבר חציהקיפוח זכותנסיעה שלא בכיוון החץחניה לאורך אדום לבןנסיעה במסלול שמאל שלא לצורך עקיפהמהירותחציית פס לבןלדעתי יש עוד כמה אבל לא הרבה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.