עבור לתוכן

דוח ראשון נהג חדש בלי נקודות

Featured Replies

פורסם

אוקי, אז קבלתי אחרי שנה על הכביש את הדוח הראשון שלי .. מבין את הטעות והכי הרבה כועס על עצמי שלא הצלחתי להתבכיין מספיק לשוטר כדי שיבטל את הדוח (הוא רק מזער אותו .. גם טוב..)

העברה היתה פניית פרסה על קו לבן עם תמרור שאוסר על פניית פרסה.. השוטר אמר שזה 500 שקל קנס + 6 נק' והוא מפחית ל250 בלי נקודות כלומר מתחשב רק בפניית הפרסה האסורה .. מפה לשם העניין כאן שהאוטו על שמי וכמובן איתו כל ההוצאות (דלק, ביטוח, תיקונים וכו )

אם זה משנה השוטר עמד רגלית בצידי הכביש והורה לי לעצור..

לעניין

הבנתי שאם זו העברה הראשונה שלך ניתן לבטל / להמיר לאזהרה ?

ד"א מה שממש גרם לי להשתגע מעצבים זה שבסוף השיחה השוטר אמר " קח אחריות על העבירה .. מה אתה חושב שאני באזרחות לא עושה עבירות ומקבל דוחות ?" :kopfpatsch:

פורסם

מה אתה בוכה ? עשית עבירה ויצאת עם זה בעונש קל - כולה 250 ש''ח ובלי נק'

תגיד תודה.

פורסם

^^

+1.

אתה מוזמן לדרוש להישפט, רק קח בחשבון שעצם העובדה שאתה עדיין נהג חדש ממש לא הולך לשחק כאן לטובתך. אל תתפלא אם תצא מהמשפט עם שלילה + דרישה לתיאורה מחדש (לפחות) + קנס כספי.

פורסם

אני לא מבין מה הבעיה פה..

אם אתה לא יודע בדר"כ נהגים חדשים זה ישר שלילה על דברים פחות גרועים ממה שעשית.

אני במקומך שותק ואומר תודה.. יצאת בזול.

פורסם

אין שום חוק שאומר שאומר שעבירה ראשונה אפשר להמיר למשהו.

יש חוק שאומר שאחרי 5 שנים על הכביש, (אחרי הנהג צעיר והחדש)

קורה ולא עשית שום עברה, אז אתה יכול להגיש בקשה ובשיקול דעתו של השוטר

הוא יכול להמיר לך אותה לאזהרה, תקף לעברות קלות בלבד.

(על חצית קו לבן למשל, לא)

אז איזה שופט בדיוק יבטל לך את הדו"ח ולמה?

פורסם

אתה חי בסרט, ולא סתם סרט אלא סרט מעולם הסרטים.

אף אחד לא יבטל לך שום דבר, ולהיפך - אם לא תגיד תודה ותשתוק - אתה תמצא את עצמך בלי רישיון.

אתה נהג חדש!!!!!!

ועשית עבירה שהיא הכי בוטה שאפשר לעשות בערך - חציית קו לבן רצוף וביצוע פרסה במקום שלטענתך יש שלט מפורש שאוסר זאת!!

אז א' - מגיע לך.

ב' - אני חושב שהשוטר לא היה צריך לוותר לך.

ג' - תקווה מאוד שהעבירה הזאת לא כלולה ברשימת העבירות "החמורות" (אין לי כוח לחפש כרגע בגוגל ולבדוק) שעליהן בסוף השנתיים של הנהג החדש - לא יחדשו לך את הרישיון לפני שתעשה תיאוריה ו/או טסט מחדש + שנתיים נוספות של נהג חדש.

פורסם

אלה תנאים לקבל אזהרה לפי נוהל של משטרה:

לפחות 10 שנים רשיון נהיגה ואין שום דוח ב 5 שנים אחרונות

ועבירה לא חמורה ונהג מודה שעבר עבירה וזה עבירה של קנס ולא משפט.

לא יהיה אזהרה בשום מקרה על

טלפון

עקיפות

חניה במקום של נכה

לא עוצר בעצור

גם אם תתנהג לא יפה עם השוטר - לא תקבל אזהרה.

פורסם

עשית עבירת קו לבן (עברה חמורה מאוד) שאתה בקושי שנה על הכביש - זה נשמע לי מוזר שזה "רק" 500 שקל ו-6 נקודות, לדעתי זה צריך להות 1000 שקל, שלילה ומשפט לנהג חדש.

בהתחלה רציתי לכתוב לך ללכת למשפט כדי שהשופט יכנס בך באבי אביך על החוצפה שלך, אבל אני לא כ"כ רע. במקום לחשוב על זה, אתה צריך לשלוח פרחים לבית של השוטר ב-250 שקל (ו-6 נקודות) לפחות שהוא חסך לך, כי לפי התיאור שלך זו צריכה להיות עבירה של שלילה (קו לבן).

שלם את הקנס וקח אחריות כמו גבר על עברות שעשית, השוטר צדק בכל מילה שהוא אמר לך.

פורסם

גם כשלבסוף המשטרה התחילה לחלק דוח"ות על עבירות קו לבן, הם נותנים דו"ח שפחות חמור ממהירות?

אחר כך מתפלאים למה יש כל הרבה תאונות דרכים...

פותח הדיון - קו לבן זו עבירה חמורה ומסוכנת. תגיד תודה שלא גרמת לתאונה.

פורסם

אני על אי עצירה מוחלטת בתמרור עצור קיבלתי 4 נ' ו-250 ללא ויתורים. יצאת ממש בזול.

פורסם
  • מחבר

מי שלא הבין אותי העניין כאן הוא לא שעשיתי עבירה אלא מה שהשוטר אמר !

פורסם

מה הבעיה במה שהשוטר אמר? אתה כבר לא ילד קטן, אם אתה עושה טעות הגיע הזמן שתלמד לקבל את התוצאות.

פורסם

בקטנה, תשלם וזהו.

פורסם

מי שלא הבין אותי העניין כאן הוא לא שעשיתי עבירה אלא מה שהשוטר אמר !

אכן חבל שאילו הם שוטרינו...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים