עבור לתוכן

GTX 570 רפרנס נגד GTX 570 מומהר

Featured Replies

פורסם

היי כולם,

אני בונה מחשב חדש וכמו שהכותרת אומרת זו אחת ההתלבטויות האחרונות שנשארו לי. הכרטיסים המדוברים הם מ-RSM כאשר הראשון הוא ה-TwinTech GTX 570 הרגיל והשני הוא Gigabyte GTX 570 OC edition. ההבדל ביניהם הוא 200 ש"ח. המסך הוא 24 אינץ', רזולוציה של 1920X1200, משחקים חדשים בהגדרות גבוהות.

ת'כלס אני מעוניין במערכת שתחזיק כמה שיותר זמן מבלי שיהיה צורך לשדרג כ.מסך. בגלל זה אני רוצה כרטיס עם קירור טוב יותר ש-OC יוכל להאריך את חיי המדף שלו בעוד איזה חצי-שנה, ולמרות שמנקודת מבט נוכחית היחס עלות-תועלת של כרטיס מומהר נמוך יותר כרגע, אני חושב שמנקודת מבט לזמן הארוך זה יכול לאפשר מרווח נשימה להחלפה של כ.מסך.

החסרונות של כרטיס כזה זה שהוא לא משתלם מנקודת מבט כלכלית כרגע ושהוא זורק את האוויר החם שלו ישירות לתוך המארז, מה שעלול וכנראה ייפגע בסירקולציה. כ.מסך רגיל של GTX 570 סביר להניח שייסחוב לפחות שנה וחצי בהגדרות הכי גבוהות, ועם OC למעבד סביר להניח שאפשר יהיה להחליף אותו בכ.מסך באותו סדר מחיר מבלי לעשות שינויים נרחבים במערכת עצמה.

מה דעתכם? הייתם עושים את ההשקעה הנוספת הזו? (הכסף שריר וקיים, והמערכת בכל מקרה תצא זולה יותר ממה שתכננתי ככה שאני בהחלט מסוגל לעשות את זה מבלי לקבל חור בכיס).

פורסם

הOC שמגיע מהמפעל הוא חסר חשיבות...

אתה יכול למצוא 570 עם קירור משופר בלי OC ולעשות OC לבד...

אתה בונה את המחשב בRSM או שאתה קונה חלקים מכל מיני חנויות?

משום מה אני לא מוצא 570 של ג'יגהבייט בRSM אבל הTwinTech עולה 1400 ש"ח בקניית מחשב חדש או 1494 ש"ח רגיל.

בTMS יש לך GTX 570 של ג'יגהבייט עם קירור משופר (לפי התמונה לפחות) ב1429 ש"ח:

http://tms.co.il/product/10388

פורסם
  • מחבר

כן ה-OC מהמפעל לא באמת מעניין אותי, מה שמעניין אותי זה הקירור המשופר עליו.

איזה GTX 570 יש עם קירור משופר מ-RSM?

אני בונה את המחשב כולו מ-RSM כולל הרכבה. הוא לא מופיע עדיין במלאי אבל דיברתי עם גיא שם והוא אמר לי שהוא כן במלאי והוא יכול לעשות לי אותו ב-1,600 (אותו כרטיס בדיוק שעולה 1429 ב-TMS).

פורסם

ממה שאני רואה , אין 570 עם קירור משופר בRSM.

אני יכול רק להמליץ לך אולי לנסות להתמקח עם המוכר בחנות על המחיר של הכרטיס שנתתי לך קישור מTMS.

או שאתה יכול לקנות את הכרטיס בTMS ולהרכיב לבד (בלי לקנות כרטיס בRSM).

לא יודע... נתון לשיקול דעתך...

פורסם
  • מחבר

שמע, יש את אותו כרטיס כמו ב-TMS, ב-RSM (ה-Gigabyte gtx 570 OC) ב-150 שקל יותר. אני בהחלט יכול להרשות את זה לעצמי.

היית הולך על זה?

פורסם

ממה שאני רואה , אין 570 עם קירור משופר בRSM.

יש את ה-TWINTECH שהוא מגיע עם הקירור של ה-480 שזה כרטיס שיותר חם מהסדרה החדשה.

אני מאמין שהוא יצליח לעשות OC עם הגירסה של TWINTECH.

פורסם

יש את ה-TWINTECH שהוא מגיע עם הקירור של ה-480 שזה כרטיס שיותר חם מהסדרה החדשה.

אני מאמין שהוא יצליח לעשות OC עם הגירסה של TWINTECH.

OC ברור שהוא יצליח - אני בכל מקרה אעדיף קירור משופר על פני קירור סטוק ואפילו אם הוא קירר כרטיס חם יותר (למרות שזה מכובד...).

שמע, יש את אותו כרטיס כמו ב-TMS, ב-RSM (ה-Gigabyte gtx 570 OC) ב-150 שקל יותר. אני בהחלט יכול להרשות את זה לעצמי.

היית הולך על זה?

תשמע, זה סבבה שה-150 ש"ח האלה לא משנים לך הרבה , סתם חבל עליהם כי זה 150 ש"ח שאולי היית יכול להשקיע במשהו אחר...

בכל מקרה, אני גם שוקל לקנות את הכרטיס הזה (אומנם חודש הבא - אבל זה התכנון) ולי כמישהו שקונה חלק בודד אולי קצת יותר "משנה" ה150 ש"ח האלה אבל אם הייתי קונה מחשב שלם ממקום מסויים , יכול מאוד להיות שגם לי לא היה משנה ה-150 ש"ח.

כנראה שבמקומך גם אני הייתי הולך על זה.... :D

דרך אגב , ממה שקראתי בדיון על המפרט שלך , מישהו שם המליץ על הPNY שהוא יחסית קריר אפילו שהוא עם קירור סטוק בדיוק כמו שliram21 כתב פה מעליי , אולי דווקא שווה לך ללכת עליו ב1450 ש"ח

http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=3003

מהדיון שלך על המפרט לא הבנתי על איזה מארז בסוף לקחת אבל אם תחסוך את ה150 ש"ח האלה מהכ.מסך - תוכל להשקיע את ההפרש במארז גדול יותר.

יש את הStorm Sniper ב520 ש"ח שזה מחיר מעולה , יש לי את המארז הזה (קניתי אותו רק שהוא יצא , עלה בזמנו 800 וקיבלתי אותו ב700 :D ) , הוא קריר , מרווח ושקט...

בכל מקרה , לשיקולך...

פורסם
  • מחבר

הייתי לוקח את ה-Storm Sniper בלי להניד עפעף אם הגרסא שהייתה מיובאת לארץ הייתה ה-Black Edition ולא הגרסא הישנה בלי המאורר צד. להשקיע 520 שקל ואז לך תדע כמה בשביל מאורר 200 נוסף שאפילו לא מאותו דגם לא נראה לי שווה במיוחד.

או ש-RSM כן התחילו לייבא את ה-Black Edition?

אני שוקל ברצינות גם את ה-Elements G, שלמרות שהוא TT - נחשב למארז איכותי ביותר. הדבר היחיד שלא הצלחתי להינעל עליו זה אם הוא שקט או לא.

ברגע שאני לוקח מארזים כאלה עם מאוררי צד מפלצתיים - אני בטוח מתכוון לקחת כרטיס רפרנס שזורק את החום החוצה מהמארז ואז לעשות לו OC בלי שום בעיה עם הקירור של המארז.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים