עבור לתוכן

Fable 3 שאלה חשובה

Featured Replies

פורסם

אהלן. ראיתי טריילרים ועניינים בנוגע למשחק. רציתי לדעת כמה דברים למבינים כאן.

קודם כל אני נמצא כרגע בחו"ל. רציתי לדעת במידה ואני קונה (סתם לדוגמה ברוסיה) את המשחק, אמרו לי שהמשחק יהיה ברוסית. יש אפשרות בתוך המשחק לשנות את השפה?

דבר שני רציתי לדעת בכללי עוד פרטים על המשחק, מי ששיחק כמובן.

שמעתי שיש COOP מעניין, שאפשר בסינגל לבנות בתי עסק וכו'..

אשמח אם מישהו יספר לי קצת על המשחק ויתן חוות דעת שלו :)

עריכה:

המשחק מיועד ל PC.

פורסם
  • מחבר

סיחה על ההקפצה.

אני אשמח לתשובה היום, העניין די דחוף בשבילי.

פורסם

אין לי את המשחק, אבל זה מה שמצאתי:

נראה שאין אפשרות לשנות את השפה במשחק, מה גם שלא מתוכננת חבילת שפות להורדה בנפרד:

http://forums.techarena.in/video-games/1407584.htm

http://lionhead.com/forums/t/291153.aspx

דיון קצר בפורום לגבי המשחק:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=501555.0

פורסם
  • מחבר

תודה לך.

בכל מקרה אני אשמח גם לתגובות של אנשים ששיחקו :)

פורסם

מה שאני יודע על המשחק הוא שהוא היה בsale בsteam , הם לא נתנו לאנשים מישראל לקנות ובגלל שקניתי גם ככה מלא משחקים לא הצתערתי על זה במיחד. לא היתה לי ממש בעיה לבקש מהחברים האמריקאים שלי לעשות לי gift למשחק ולהחזיר להם את הכסף. עשיתי את זה בשביל מישהו מאירופה שלא יכל לקנות משחקים בגלל שהוא היה בחופשה במדינה אחרת והוא החזיר לי את כל הכסף. בכלל אנשים נתנו אחד לשני מתנות בלי הפסקה :lol: . האנשים באוסטרליה גם אוכלים אותה עם מחירים גבוהים ואיסור שיווק של משחקים אלימים במיוחד.

אני די התלהבתי מ2 אבל הוא יצא אקלוסיבית ל360 ואני לא אקנה קונסולה בשביל שני משחקים שאולי מעניינים אותי. אני לא יודע מה המחיר שלו היום אבל לא חסרים מבצעים בsteam . בכל מקרה יש לי המון משחקים לשחק בהם כרגע אז יש לי זמן וסבלנות. אני גם לא חושב שאני יכול להריץ אותו כי אני עדיין בXP ול7 אני יעבור עם מחשב חדש שהלו"ז שלו כנראה נדחה.

פורסם
  • מחבר

מה שאני יודע על המשחק הוא שהוא היה בsale בsteam , הם לא נתנו לאנשים מישראל לקנות ובגלל שקניתי גם ככה מלא משחקים לא הצתערתי על זה במיחד. לא היתה לי ממש בעיה לבקש מהחברים האמריקאים שלי לעשות לי gift למשחק ולהחזיר להם את הכסף. עשיתי את זה בשביל מישהו מאירופה שלא יכל לקנות משחקים בגלל שהוא היה בחופשה במדינה אחרת והוא החזיר לי את כל הכסף. בכלל אנשים נתנו אחד לשני מתנות בלי הפסקה :lol: . האנשים באוסטרליה גם אוכלים אותה עם מחירים גבוהים ואיסור שיווק של משחקים אלימים במיוחד.

אני די התלהבתי מ2 אבל הוא יצא אקלוסיבית ל360 ואני לא אקנה קונסולה בשביל שני משחקים שאולי מעניינים אותי. אני לא יודע מה המחיר שלו היום אבל לא חסרים מבצעים בsteam . בכל מקרה יש לי המון משחקים לשחק בהם כרגע אז יש לי זמן וסבלנות. אני גם לא חושב שאני יכול להריץ אותו כי אני עדיין בXP ול7 אני יעבור עם מחשב חדש שהלו"ז שלו כנראה נדחה.

אחלה של דבר גיפטים.

אני יכול לרכוש כאן בחו"ל את המשחק ב 60 שקל.

אבל לא הבנתי. שיחקת או לא?

פורסם

לא שיחקתי , אבל ביררתי לעומק על המשחק (בגלל שממש אהבתי את הראשון)

יש לו בעיות ביצועים חריפות, גליצ'ים בגרפקיה, והרבה באגים ממה שהבנתי.

עצה שלי, אל תקנה .. יש משחקים יותר טובים

פורסם
  • מחבר

לא שיחקתי , אבל ביררתי לעומק על המשחק (בגלל שממש אהבתי את הראשון)

יש לו בעיות ביצועים חריפות, גליצ'ים בגרפקיה, והרבה באגים ממה שהבנתי.

עצה שלי, אל תקנה .. יש משחקים יותר טובים

כמו מה למשל? (לגבי משחקים יותר טובים)

אני גם שמעתי שחלק ניפחו את העניין של הבעיות בביצועים

פורסם

עצם העובדה שאני שומע בעיות ביצועים על משחק שגרפית נראה בן שנת 2007 זה אומר משהו.

אם אתה בקטע של RPG תקנה את The Witcher 2 ואם לא שיחקת בראשון תקנה גם אותו, אתה יכול להביא את הראשון בממש זול

את השני אתה יכול גם למצוא ב 130 +/- שקלים.

פורסם

אחלה של דבר גיפטים.

אני יכול לרכוש כאן בחו"ל את המשחק ב 60 שקל.

אבל לא הבנתי. שיחקת או לא?

לא שיחקתי אבל אהבתי את הרעיון . MS ממש לא רוצים שאני אשחק את המשחק אני ממש לא מבין אותם. אני אחד שקונה משחקים הם פשוט לא אוהבים את הכסף של הישראלים - הם כנראה מצפים שהם "לא יקנו" את המשחקים שלהם. אני אחכה פשוט שהמחיר ירד ל5$ ואז אולי אני אקנה אותו :lol: כנראה בעזרת חברים מחו"ל. בשנים האחרונות אני קונה את רוב המשחקים שלי ב10 $ ומטה . אחרי הsteam sale יש לי המון מה לשחק .

אגב אתה בטוח שזה משחק מקורי? ;) רוסיה זה גם מקום עם זיופים כמו בסין ותאילנד.

פורסם
  • מחבר

לא שיחקתי אבל אהבתי את הרעיון . MS ממש לא רוצים שאני אשחק את המשחק אני ממש לא מבין אותם. אני אחד שקונה משחקים הם פשוט לא אוהבים את הכסף של הישראלים - הם כנראה מצפים שהם "לא יקנו" את המשחקים שלהם. אני אחכה פשוט שהמחיר ירד ל5$ ואז אולי אני אקנה אותו :lol: כנראה בעזרת חברים מחו"ל. בשנים האחרונות אני קונה את רוב המשחקים שלי ב10 $ ומטה . אחרי הsteam sale יש לי המון מה לשחק .

אגב אתה בטוח שזה משחק מקורי? ;) רוסיה זה גם מקום עם זיופים כמו בסין ותאילנד.

גם אני לא ממהר לאף מקום.

יש לי את המשחקים החדשים: Terraria, From Dust שקניתי. ושבוע הבא בלי נדר את Minecraft. ובין היתר גם את פייבל 3.

אני בספק אם אני אספיק לשחק בכולם, אני מתחיל לעבוד בעוד שבועיים. את כל המשחקים הללו אני רוכש דרך חו"ל.

פייבל 3 - אני רוכש כאן בדיסק מהסיבה הפשוטה שכן זה עולה גרושים לעומת הארץ.

Minecraft - אני לא יודע עד כמה יצא לי לשחק במשחק הזה, אבל כרגע הוא עולה 70 שקל +-, בנובמבר המשחק יצא רישמית, הוא לא יהיה בטא והוא יעלה מעל 100 שקל, אז חבל לי לא לקנות.

Terraria קניתי לפני כמה ימים שהוא עלה 5 במקום 10 דולר, פחות מ 20 שקל.

ו-From Dust נראה אחלה משחק שעולה 40 שקל.

בעיקרון זהו, סגרתי את עניין המשחקים לשנה הקרובה. :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים