עבור לתוכן

עזרה בשידרוג כרטיס מסך נוכחי

Featured Replies

פורסם

אהלן, אז ככה יש לי מחשב בין איזה 3 שנים, ועם הזמן הוא ניהיה יותר איטי על אותם משחקים, אז חשבתי אולי לשדרג את הכרטיס מסך שלי לאחד קצת יותר טוב

התקציב שלי הוא 500 שקל, הייתי עושה אתזה לבד אבל בגלל המפרט שלי אני לא יודע איזה כרטיס יעבוד ואיזה לו, איזה יעשה צוואר בקבוק ואיזה לא כי אני באמת לא מבין בדברים האלה....

המפרט שיש לי כרגע:

mb: gigabyte p35-ds3

2gb ram

e6750 core 2 duo 2.66GHZ

GEFORCE 8800GT

אז ככה.. אני כולה משחק בWOW ככה שאני לא צריך איזה מחשב מפלצת, ובאמת שיש לי בעיה בתקציב אז אם אפשר להוציא מזה משו זה יהיה מעולה.

כרגע המשחק רץ על ההגדרות הכי גבהות בDX11 והמשחק עובד טוב, אבל באיזורים קצת עמוסים הוא מקרטע בטירוף.

תודה לעוזרים =]

פורסם

המשחק לא יכול לרוץ ב DX11 כי 8800GT לא תומך בטכנולוגיה זו

- מה השם המדויק של הספק?

- מה הרזולוציה המקסימלית של המסך?

פורסם
  • מחבר

אני שם בהגדרות DX11 ורואה שיפור ניכר בגרפיקה, אז משום מה זה כן עובד

הספק הוא 500W אני לא זוכר איזה דגם, מחר אני יבדוק ויצלם.. ואני משחק על 1680X1050

פורסם

ב-650 ש"ח אתה יכול לקנות Radeon 6850. כל דבר פחות מזה בקושי יהיה שדרוג מעל מה שיש לך.

פורסם

שווה באמת לשים לב לדגם הספק, כי אפילו 6850 שיש לו צריכת חשמל נמוכה למדי, עדיין צורך יותר מאשר 8800GT.

מה שכן:

1. יש עוד תחנות ביניים בין 8800GT ל6850, אבל זה כן נכון שהן לא מאד מהותיות.

2. אם אתה מריץ את המשחק בDX11 עם 8800GT יש לך הרבה מזל, כי זה אומר שאלוהים עצמו נמצא אצלך במחשב ואפילו הוא מתקשה ב"איזורים עמוסים", אבל שווה לך כבר לבקש ממנו משהו יותר מהותי מביצועים בWOW.

3. ייתכן גם וכמות הRAM הנמוכה למדי במערכת שלך מהווה בעיה, כי עקרונית לא 8800GT לא אמורה להיות כל בעיה כאן.

פורסם
  • מחבר

שווה באמת לשים לב לדגם הספק, כי אפילו 6850 שיש לו צריכת חשמל נמוכה למדי, עדיין צורך יותר מאשר 8800GT.

מה שכן:

1. יש עוד תחנות ביניים בין 8800GT ל6850, אבל זה כן נכון שהן לא מאד מהותיות.

2. אם אתה מריץ את המשחק בDX11 עם 8800GT יש לך הרבה מזל, כי זה אומר שאלוהים עצמו נמצא אצלך במחשב ואפילו הוא מתקשה ב"איזורים עמוסים", אבל שווה לך כבר לבקש ממנו משהו יותר מהותי מביצועים בWOW.

3. ייתכן גם וכמות הRAM הנמוכה למדי במערכת שלך מהווה בעיה, כי עקרונית לא 8800GT לא אמורה להיות כל בעיה כאן.

במקרה פשוט שהספק שלי לא יספיק יש לי כבר מאיפה להביא ובחינם אז ככה שזה לא ממש איכפת לי...

הבעיה היא שהכרטיס נורא ישן, והוא עושה הרבה ריצודים באמצע המשחק ולפעמים אפילו קורס עד כדי כך שאני צריך לעשות ריסט למחשב (הוא מתחמם יותר מדי)... ניקיתי אבק כמו פסיכי אבל זה לא ממש עזר... אני חושב שאני ילך על הרדיון כמו שאמרו פה וזהו, תודה רבה לכם =]

פורסם

אני לא חושב שצריך ללכת פה על כרטיס מסך חדש רק בשביל WoW.

אם כרטיס המסך עושה לך בעיות ניתן לאבחן אותן, אני מעביר את הדיון לפורום כרטיסי מסך.

בדוק האם זו אכן בעיית התחממות ושהכרטיס נקי. ברוב המוחלט של הדגמים ניתן להעלות את מהירות המאוורר ידני, ניסית לעשות זאת?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים