עבור לתוכן

אחרי התקנת וינדוס 7 - איך מתקינים דרייברים של כרטיס מסך ולוח אם?

Featured Replies

פורסם

קניתי מחשב חדש ללא מערכת הפעלה.

הזמנתי מערכת הפעלה והתקנתי אותה ומבירור עם טכנאי של בזק התברר לי שאין לי התקנה של דרייבר של כרטיס רשת במחשב ובבדיקה עם החנות הבנתי שבעצם לא התקנתי דרייברים של לוח אם וכרטיס מסך ( יכול להיות שהיה עדיף להשאיר לחנות לעשות את כל זה כי אני לא מבין בזה.אבל אולי עכשיו אני אבין).

אז האם אני צריך לקחת את שני הדיסקים אחד של לוח האם והשני של כרטיס מסך להכניס ל DVD ולהתקין או שזה נעשה בצורה אחרת?

תודה.

פורסם

אם יש לך גישה לאינטרנט, גש לאתרים של יצרניות החומרה ותוריד את הדרייברים העדכניים ביותר.

פורסם

אם הוא לא מבין בזה וזאת פעם ראשונה שהוא מתקין מדוע לסבך אותו עם הורדת דרייברים ?

תתקין מ DVD שקיבלת.. הכי פשוט.

פורסם
  • מחבר

שזה אומר פשוט להכניס את הדיסק ל DVD ולהתקין לפי ההוראות.

כלומר לא צריך משהו מיוחד. ( כי הטכנאי בחנות שאצלה הרכבתי את המחשב אמר לי שזה מסובך וכדאי שאני אתייעץ עם מישהו כי אין לו זמן).

טוב אני אנסה.

מה שאני לא מבין זה למה WINDOWS עצמה לא התריעה שחסרים לה דרייברים ומורה לי להכניס את הדיסקים שקיבלתי עם המחשב ?<

פורסם

כי windows מגיעה בד"כ עם דרייברים שמכסים את רוב הדברים הבסיסיים (כמו לוח אם וכרטיס מסך), אבל עדיין מומלץ להתקין את הדרייברים היעודיים של החומרה שלך.

פורסם
  • מחבר

עדכון: בסוף התשובה היא די דבילית.

כאשר הדיסק שמגיע עם לוח האם נמצא בתוך המגש של DVD אחרי שהמחשב עולה מחדש אזי מופיעה ההודעה המעצבנת הזאת.

כל מה שצריך לעשות זה להוציא את הדיסק לפני שהמחשב עולה ואז הכל מסתדר.

הכל מותקן ועובד :-).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים