עבור לתוכן

קובץ וורד נעלם.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם..

אתמול עבדתי על עבודה מאוד חשובה ללימודים בוורד 2007 והעבודה נעלמה.

פתחתי את הקובץ דרך הדוא"ל שלי בGMAIL אך לא שמרתי את הקובץ על המחשב, הורדתי את הקובץ, לחצתי על פתח, עבדתי על המסמך, במהלך העבודה על המסמך הוא הקפיץ לי הודעות שהתעלמתי מהם מרוב ריכוז בעבודה אם אני זוכר נכון לחצתי על כן, אם זה אומר משהו.. תוך כדי כתיבה לחצתי כמה פעמים על הדיסקט הכחול ששומר רגיל (לא בשם) בסופו של דבר יצאתי מהמסמך ויותר מאוחר כשרציתי להכנס שוב, לא מצאתי את העבודה, היא פשוט נעלמה לי :kopfpatsch:

מה אני עושה חברים???

אמרו לי שאני יכול לחפש קבצי ASD, איך אני עושה זאת? חיפשתי בכל המחשב את המסמך אך ללא הועיל..

יש דרך לשחזר את העבודה?

תודה מראש לכולם.

נ.ב בזבזתי 9 שעות מהחיים שלי לשם העבודה ויש לי עוד להמשיך..

פורסם

כמה דברים:

1. תבצע חיפוש ב "My Computer" על שם הקובץ או אופציה 2 בצורה כזו *.doc ז"א כוכבית עם סיומת הקובץ. כשאתה מחפש אל תשכח לסמן שגם יחפש ב HIDDEN FOLDERS ו SYSTEM FILES.

2. אם אתה ב WIN XP לך למיקום הזה:

C:\Documents and settings\your username\Local settings\temp

וחפש שם את הקובץ שלך, אתה יכול לעשות SORT לפי תאריך, יהיה לך יותר קל.

נסה גם את זה:

If you use Microsoft Office Word 2007: Click the Microsoft Office Button, click Word Options in the lower-right corner, and then click Advanced. Scroll through the headings until you find the Save section, which is close to the end of the list. If the Always create backup copy setting, located in the Save section, is selected, Word created a backup copy of the document.

פורסם
  • מחבר

ראימן חיפשתי שם את הקובץ אבל לא הצלחתי למצוא אותו יש דרך נוספת??

פורסם

תעשה Start-> Run

תרשום:

%TEMP%

בתיקיה, תחפש קבצי DOC או DOCX

שים לב, כשהקובץ יורד לשם, השם שלו יהיה איזשהו מספר, אז אל תחפש את שם הקובץ המקורי.

ניסיתי מאצלי (פתיחה דרך IE) והקובץ עדיין שם גם אחרי הסגירה שלו 2079F6E6.doc

אתה יכול גם לנסות דרך תוכנה לשחזור מידע.

פורסם

^^^ למה זה באמת נשמר על המחשב אם עשתי לו פתח ולא שמור? הרי ביקשת לא לשמור את זה..

פורסם

כל דבר בערך שאתה רוצה לפתוח מהאינטרנט יורד למחשב.

תתיחס ל OPEN כמו SAVE שלא שואל אותך איפה לשמור את הקובץ, פתוח אותו בסיום ההורדה.

אם תבצע ניקוי של המחשב בווינדווס כמו DISK CLEANUP או תוכנות צד שלישי, הקבצים בתיקיית ה TEMP יימחקו.

ותיקון קטן: לא ביקשת לא לשמור את זה, ביקשת לפתוח :)

ברגע שאתה פותח קובץ, מן הסתם הוא צריך לעבור למחשב שלך. אז אין ברירה אלה להוריד את הקובץ...

פורסם

עוד שאלה- אם נניח אני רוצה סרטון ביוטיוב גם הוא נשמר על המחשב??

פורסם

עד כמה שאני יודע, לא.

סרטון כזה ניתן לצפיה ללא הורדה בשלמותו כך שאין סיבה שהוא ירד למחשב.

אם אתה מעוניין יש תוספות לדפדפנים שמאפשרות להוריד את הסרטונים.

פורסם

גם סרטון נשמר בתיקיה זמנית, זה הבאפר שלו. זו הסיבה שאתה יכול לפתוח סרטון של שעה, לראות עד החצי ואז לחזור ל 5 דקות הראשונות מבלי לחכות שוב. רק Live Streaming לא נשמר.

פורסם

^^^באיזה תיקייה זה נשמר??

פורסם

מה שנכון נכון...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים