עבור לתוכן

איך אני יכול לדעת אם הכרטיס מסך שלי (GTS250) תומך SLI?

Featured Replies

פורסם

שלום

יש לי GTS 250 ואני רוצה לדעת אם הוא תומך SLI או לא.

עזרה בבקשה

עריכה:

עוד שאלה, במידה והוא כן תמך SLI, מה עדיף לי, לקנות כרטיס זהה ולעשות SLI או פשוט לקנות כרטיס מסך חדש יותר ולוותר על הSLI.

אני רוצה להריץ משחקים כמו BF3 שיצא בקרוב. (את BFBC2 הרצתי די טוב עם מה שיש לי עכשיו)

פורסם

מעקב

פורסם
  • מחבר

?

פורסם

כן, הכרטיס תומך SLI. יכולת לדעת זאת ממבט בנתוני היצרן או מבדיקה ויזואלית האם יש לו חיבור SLI (בגב הכרטיס).

כמובן שאם לא ידעת זאת, סביר שאינך יודע גם האם לוח האם וספק הכוח שלך תומכים. אני צודק?

פורסם
  • מחבר

לא.

הלוח אם שלי בוודאי לא תומך SLI, בקשר לספק אני די בטוח שהוא כן תומך (500W).

אני מתלבט אם לקנות לוח אם חדש וכרטיס מסך חדש בשביל לעשות SLI ולכן הייתי צריך לדעת אם הכרטיס הקיים תומך או לא.

פורסם

ספק "500W" אינו בהכרח יספיק לSLI. יש ויש...

ובאופן כללי, החשבון שלך נראה לי קצת עקום: לוח אם תומך SLI, לא משנה אפילו לאיזה פלטפורמה כרגע, עולה כ500 שקל לפחות. כרטיס מסך זהה יעלה לך כ500 שקל לפחות. אפילו אם הספק שלך תומך, בשביל SLI אתה צריך להוציא כ1000 שקל - ובמחיר הזה כבר אפשר למצוא חתיכת כרטיס מסך.

פורסם
  • מחבר

קודם כל לא אמרתי לוח אם חדש. אני יכול לקנות יד שניה אחלה לוח אם (יש לי מעבד סוקט 775) ב250 שקל.

אני גם רוצה USB 3.0 שאין לי כרגע ויהיה לי בלוח אם נורמלי (או לפחות אופציה להרחיב), גם יהיה לי כרטיס קול איכותי.

אם אני אקנה כרטיס מסך חדש ב1000 שקל הוא לא יתן לי את היתרונות של לוח אם חדש...

פורסם

אתה מחפש לוח אם 775 יד שניה בעל USB3 ותמיכה בSLI ב250 שקל ? אני מאחל לך בהצלחה עם זה, בעיקר עם ה-USB3 כי עד כמה שאני יודע לא קיימת חייה כזאת.

פורסם
  • מחבר

מצאתי כבר אחד תומך SLI בקשר לUSB 3 אפשר לקנות כרטיס הרחבה בגרושים...

פורסם

GTS 250 + לוח יד שניה = 6870 החזק ממערך צורך חצי מהחשמל ותומך DIX11

פורסם

GTS 250 + לוח יד שניה = 6870 החזק ממערך צורך חצי מהחשמל ותומך DIX11

nuff said

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים