עבור לתוכן

שאלה לגבי חיבורי של מערכת סראונד למחשב וכפרט הAD880

Featured Replies

פורסם

קוראים לחיבור הזה PL או מיניפלאג אני לא יודע מי החליט לקרוא לזה בננה וגם לא אכפת לי כל כך....

לא קנית את הכבל הנכון

אתה צריך לקנות כבל מונו שבצד אחד הוא מיני פלאג (PL או בננה תקרא לזה איך שאתה רוצה) ובצד השני הוא RCA זה מה שאתה צריך אל תקשיב למה שהמוכר מזבל לך אתה רואה מה קורה

• 2 שבועות מאוחר יותר...
  • תגובות 83
  • צפיות 5.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

מצטער על הקפצת הת'ראד, אבל יש לי בעיה רצינית בחיבור המערכת ADA880 לחשמל...

לא מצאתי מתאם שמתאים לתקע המוזר שהגיע עם המערכת, קניתי מתאם בריטי וזה לא מתאים, הוא קטן מדיי וזה בכלל לא מתאים לו.

אני יודע לחבר שקע חדש, אבל הבעיה שבשקע של המערכת ADA880 יש פיוז שמחובר לחוט החום, ואם אני אחליף תקע בעצמי

אני לא אוכל לחבר לו את הפיוס, אז בבקשה תעזרו לי, אני מת לחבר את המערכת, היא עומדת חודש בקרטון.

פורסם

הפיוז מיותר.

תשכח ממנו.

פורסם
  • מחבר

אם זה מיותר אז למה הוא היה שם מלכחתילה?

פורסם

כן גם אני לא הבנתי מה הולך שם עם ה הזה

אבל עזוב תחבר בלעדיו

ככה אני עשיתי, והכל עובד..

פורסם

הפיוז הוא חלק מהתקע הבריטי, הוא לא קשור לרמקולים.

אם אתה מחליף את התקע אין צורך בפיוז.

עשיתי את זה גם לסט של חבר --> עובד.

פורסם
  • מחבר

סבבה, תודה לכם :-)

עכשיו החלפתי את התקע בלב שקט, והמערכת פועלת מצויין, כמובן כרגע רק בסטריאו כי יש לי בעיה מוזרה, ואני חייב להשתמש

בכרטיס קול און בורד המעאפן AC97 מכיוון ששום כרטיס קול לא עובד בצורה תקינה במחשב, את הפרטים אתם יכולים לראות בת'ארד הזה:

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=16;action=display;threadid=55125

ותאמת גם אני קצת מאוכזב מהמערכת, אולי זה בגלל הכרטיס קול המעפן שיש שם, אבל לא שומעים טוב את הבאסים...לא יודע איך להסביר את זה, זה לא נשמע נקי כזה...

פורסם

אהלן חזרתי מה קורה.?? למה לא עובד לי מוזיקה עם דובלי?? כי בביקורת אמרו שזה יעבוד??

פורסם

אני מפעיל MP3 בדי וי די שלי והSPDIF מחובר לSPDIF שבתוך הדי.וי.די.......... והמנורה של הדולבי צהובה!!!!!!

אני לא מבין למה..! המוזיקה עובדת בשדר דיגטלי לפי מה שהבנתי.... כי זה עובד על SPDIF! חשבתי שאני אוכל לשמוע מוזיקה ב4.1!

פורסם

MP3= סטריאו

אתה לא שולח לו דולבי דיגיטל למה אתה מצפה שהוא יזהה דולבי דיגיטל?

פורסם

הנורה הצהובה זה הDolby Pro Logic, תנסה לנגן DVD (סרט), ותגיד לנו אם זה עובד, והנורה הירוקה נדלקת ואתה שומע דיגיטלי.

לי לא עובד ונראה זה משהו שנדפק במערכת .

פורסם

ניסיתי וזה עובד! איזה כיייףףף אבל ההיתי בטוח שאני יכול לשמוע DD על מוזיקה... יש אולי תוכנה שמפעילה את המוזיקה בDD?

קונוורטור כזה.?

עריכה: ולמה אני צריך את הרמקולים האחוריים אם כל מה שאני משתמש זה משחקים ומוזיקה בעיקרר?? במשחקים DD גם לא עובד....

מה עושים? והאיכות שעכשיו זה מחובר לDIGITAL בדיוידי חבל"ZZZZ!!!

פורסם

יש את הMatrixMixer מהיוצר של הAC3FILTER, הוא יודע להפוך אודיו סטריאו לרב ערוצי לא רע בכלל.

פורסם

ומשחקים איך הרמקולים האחרויים יכולים לעזור??? כי אני מרגיש שזה מה זה ביזבוז... כי אני לא אחבר אותך לדי וי די יותר...

עריכה:אני לא אחבר את UBERSCORPION לדיוידי.... הרמקולים.! :P חח

פורסם

אותי? למה לחבר אותי לDVD? ::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים