פורסם 2011 באוגוסט 814 שנים שאלתי כבר לפני כמה חודשים שאלה ומאז לא כולכך נגעתי באתר בגלל אילוצים אחריםעכשיו אני רוצה לחזור ולעבור עליוהאתר הוא מבוסס PHP MYSQL , יש לי תפריט ראשי כזה :-home-problems & solutions-photos-vidoes-workshops-invite you frineds-contact us-about usטבלת הMYSQL היא כרגע פשוטה ביותר , ID , PAGETITLE , LINKLABEL , PAGEBODY , PAGEORDERהPAGETITLE זה כאמור כותרת הדף ובPAGEBODY ישנו תוכן העמוד וזה עובד לי יפהמה שאני רוצה לעשות כרגע זה בעצם שאם אני נכנס לעמוד הPHOTOS למשל , אז לא יהיה תוכן של תמונות אלא שיהיה בפנים תת נושא למשל :"תמונות 2010" , "תמונות 2011" וכו' ורק אז בלחיצה על אחד מהם נכנס לגלריית תמונות.בעצם אני אמור ליצור עוד טבלה שתיקרא PHOTOS וליצור קישור בין הטבלאותאז שאלתי היא , איך אני יוצר את הקישור בין הטבלאות , ואיך אני יוצר פונקציה שתעשה את זה בPHP .אשמח נורא אם מישהו יוכל לעזור לי בנושא הזה.תודה.
פורסם 2011 באוגוסט 1014 שנים יצירת קישור בין טבלאות נעשית בד"כ ע"י (Foreign Key) FK אם אתה לא יודע מה זה אז חסר לך ידע בסיסי ביותר ב - SQL
פורסם 2011 באוגוסט 1714 שנים מחבר אני צריך לעשות משהו כמו דף בתוך דף בתוך דףנגיד בתפריט הראשי כניסה לדף "תמונות" ואז משם כניסה לדף " תמונות 01" ואז משם כניסה לדף " תמונות אהובות"איך עושים דבר כזה?
פורסם 2011 באוגוסט 1714 שנים שים לינקים וכל לינק ניגש לשרת מביא את המידע הרלוונטי לאותו דף ומציג אותו למשתמש.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.