פורסם 2011 באוגוסט 814 שנים שלום,אני זוכר באחד הפורומים שבנאדם אחד שאל על זה והביאו לו סרטון שזה עובד ומריץ משחקים והכול..כאילו מחברים לכרטיס מסך ספק של מחשב רגיל ומחברים את הכרטיס מסך למחשב הנייד לא יודע דרך איזה חיבור נראה לי דרך VGA / HDMIרציתי לשאול, אפשרי?
פורסם 2011 באוגוסט 914 שנים מחבר למישהו יש מושג לגבי העניין איך מחברים כרטיס מסך למחשב נייד עם ספק כח?
פורסם 2011 באוגוסט 914 שנים מחבר אם הבנתי נכון, יש שלוש דרכים לחיבור של כ. מסך חיצוני לנייד - השתיים הראשונות לא משתלמות והשנייה זה מה שאני רציתי. לחבר חיבור מולקס מאחורה של הכ. מסך לספק כוח ואת הכרטיס לחבר בכניסת VGA (תקן אותי אם אני טועה בפרט ואפילו קטן) עכשיו רציתי לשאול, אני יצטרך ספק חזק מאוד? או מכיוון שמדובר רק ברכיב אחד שהוא הכרטיס מסך אז אני לא אצטרך יותר מ-400W? ועוד שאלה, אני יכול לחבר את זה (6 PIN) לחיבור שמוקף באדום? : ואז לחבר את הקדימה של הכרטיס ב-VGA לנייד?
פורסם 2011 באוגוסט 914 שנים על איזה מחשב נייד אתה מדבר שיש לו כניסת VGA? אין אף אחד כזה. יש רק יציאת VGA. מה שאתה רוצה בלתי אפשרי.
פורסם 2011 באוגוסט 914 שנים מחבר סליחה התכוונתי יציאה..מה זאת אומרת לא אפשרי? אתה יכול להסביר למה לא? ראיתי פעם סרטון כזה שזה היה ככה.או שאולי לא הבנת אותי נכון.הכוונה לחבר את הכניסות של הכרטיס למחשב הנייד דרך VGA/HDMI ומאחורה יש לו חיבור מולקס עם 6 PIN אז אני מחבר את החיבור מולקס לספק ואת הספק לחשמל.אני זוכר נושא כאן שהעלה את הנושא והוא הביא שם סרטון שזה עובד..
פורסם 2011 באוגוסט 914 שנים מחבר בנייד(VGA/HDMI) וגם בכרטיס מסך אלו הן יציאות , הן לא מקבלות אלא מוציאות את האות.תודה על התיקון, התכוונתי ליציאת אות גם בכרטיס וגם בניידmishax1 אתה יודע משהו בעניין לנושא?
פורסם 2011 באוגוסט 914 שנים מה זאת אומרת לא אפשרי? אתה יכול להסביר למה לא? ראיתי פעם סרטון כזה שזה היה ככה. אתה מדבר על הסרטון הזה? שים לב שאף אחד לא דיבר בסרטון על חיבור למסך של הלפטופ עם VGA/HDMI. כמו שאמרנו, זה לא אפשרי - אלה יציאות בלבד. אפשרי לגרום לזה לעבוד על המסך הפנימי של הנייד אבל בדרך אחרת. תקרא גם כאן: http://forum.notebookreview.com/gaming-software-graphics-cards/418851-diy-egpu-experiences.html#post5324240
פורסם 2011 באוגוסט 914 שנים מחבר כן כן כן כן אחי על הסרטון הזה בדיוק!רציתי לדעת איך עושים את זה בדיוק.. עם הכרטיס express card..
פורסם 2011 באוגוסט 1014 שנים על איזה מחשב נייד אתה מדבר שיש לו כניסת VGA? אין אף אחד כזה. יש רק יציאת VGA. מה שאתה רוצה בלתי אפשרי.מה ההבדל בין כניסה ליציאה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.