עבור לתוכן

האם יכול להיות שאופניים נהיו מצרך כל כך יקר???

Featured Replies

פורסם

היי.. רציתי לשאול אם זה רק אני.. אבל יש לי רושם שמחירי האופניים פשוט הרקיעו בצורה בלתי פרופורציונאלית...

היו לי אופניים לפני איזה 10 שנים, עלו בסביבות ה -600, היו בסך הכל עם כזה קפיץ משכך קדמי, הילוכי שימאנו, VBRAKES, מה שהיה הסטנדרט בימים האלו.. מאז לצערי גנבו לי אותם כשנעלתי אותם מתחת לבניין בתקופת שיפוצים.. :(

בכל מקרה, חשבתי לקנות אופניים לאחרונה והמחיר המינימלי לאופניים "סטנדרטיות" של ימינו עומד על 1200 לשקל בערך נראה לי..

הגיוני???? איפה לעזאזל אני יכול להשיג אופניים "פושטיות" כמו שהיו לי.. (אני לא צריך אלפי משככי קפיצים, לא צריך שלדה סופר דופר אלומניום קלילה, בטח שלא צריך מנוע חשמלי וכו'..)

• תגובות 33
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יד 2

פורסם

אתה מוזמן להגיע למגה ספורט סניף בילו , יש אופניים "פושטיות" במחיר אפילו נמוך מהמחיר שקנית את האופניים שלך לפני כעשור, דבר איתי בה.פ

פורסם

יותר זול לקנות אוהל ולעשות גם על זה מחאה.

פורסם

היי איפה אתה גר?

אני קניתי אופניים פושטיות ממש טוב ונוח במחיר של 350 ש"ח בחנות אופניים בראשון לציון, החנות נמצאת מול שוארמה הרצל 2, בראשון.

נסה ותראה :)

היי.. רציתי לשאול אם זה רק אני.. אבל יש לי רושם שמחירי האופניים פשוט הרקיעו בצורה בלתי פרופורציונאלית...

היו לי אופניים לפני איזה 10 שנים, עלו בסביבות ה -600, היו בסך הכל עם כזה קפיץ משכך קדמי, הילוכי שימאנו, VBRAKES, מה שהיה הסטנדרט בימים האלו.. מאז לצערי גנבו לי אותם כשנעלתי אותם מתחת לבניין בתקופת שיפוצים.. :(

בכל מקרה, חשבתי לקנות אופניים לאחרונה והמחיר המינימלי לאופניים "סטנדרטיות" של ימינו עומד על 1200 לשקל בערך נראה לי..

הגיוני? ??? איפה לעזאזל אני יכול להשיג אופניים "פושטיות" כמו שהיו לי.. (אני לא צריך אלפי משככי קפיצים, לא צריך שלדה סופר דופר אלומניום קלילה, בטח שלא צריך מנוע חשמלי וכו'..)

פורסם

מה הסיכוי שאתה שתול?

פורסם

רגע מה הוא מפרסם, חנות אופניים או שווארמיה? :nono:

פורסם

הוא כנראה אוהב להמליץ על דברים שנמצאים בראשון

(גם המורה נהיגה)

פורסם

מה אתה שואל ברצינות?

אני במקרה רוכב רציני וזה מוזר לשמוע איפה קונים אופניים מתחת לאלף שקל כי אני לא ידעתי פעם איפה קונים אופניים מעל אלף שקל :lol:

http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=s-bycicle&db125911=125912&orderby=price

אם כך אתה לא רוכב רציני.

אופניים אפשר לקנות גם בקרוב ל100 אלף ש"ח.

פורסם

מה זה קשור? רוכב רציני זה רוכב עשיר?

פורסם

לא. אבל מי שרוכב על אופניים של אלף שקל הוא לא רוכב רציני, גם לא אחד שנכנס לתחום.

אבל בלי שום קשר, הבנת הנקרא לא תזיק, הוא התכוון שבעבר הוא לא ידע איפה אפשר לקנות אופניים מעל אלף ש"ח, לפני שהוא נכנס לתחום.

פורסם

אז אני לא מבין את הנקרא או אתה? כי הוא כתב פעם ואתה הגבת לו, לא אני

וזה עדיין שטויות מה שאתה אומר, יש לי חבר שהתחרה לא מזמן בנבחרת בוושינגטון סטייט (לא DC) עם אופניים של 2500 ש"ח ואיך שהוא יש לי הרגשה שגם אם היו לך אופניים בחצי מיליון ש"ח לא היית רוכב יותר רציני ממנו. יתרה מזו, אני מכיר אנשים שרוכבים על אותם אופניים כבר 15 שנה ומשאירים עשן להרבה מאוד אנשים, רק בוא לעלייה של נס הרים בשבת וחוץ מהאנשים עם האופניים המרשימות אתה תראה לא מעט רוכבים על אופניים ענתיקות מצ'וקמקות שדוהרים את העליה.

אתה צריך לדעת דבר אחד חשוב: זה לא האופניים, זה הרוכב!

פורסם

שום נבחרת וושינגטון או וואטאבר לא מרגש אותי.. סה"כ "תחרות" פשוטה שאפשר לנצח גם אופניים פשוטות. אבל אני רוצה לראות אותך רוכב בבארי על אופניים ב 1,000 ש"ח שקנית בחנות צעצועים.. נתראה בביה"ח.

ואני לא הגבתי לאלכס אלא ל Dimer.

פורסם

בבארי רכבתי בכיף עם אופניים עם בולם קידמי ללא שיכוך אחורי, אפילו בבור

ואגב, נבחרת... משמעת בוקר צהריים ערב... 120 ק"מ ליום

לא מספיק רציני בשבילך?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים