פורסם 2011 באוגוסט 714 שנים קיבלתי DOK 32GB מהדגם שכתוב בכותרת, אפשר לקרוא ממנו, אפשר להעתיק ממנו... אבל אני לא מצליח למחוק ממנו, לפרמט או אפילו לשנות LABEL...מצורפת תמונה עם ההודעה שאני מקבל, יש מה לעשות ? [attachment deleted by admin]
פורסם 2011 באוגוסט 714 שנים מחבר ניסיתי... אין אפילו אפשרוח לעשות את זה...צירפתי תמונה...[attachment deleted by admin]
פורסם 2011 באוגוסט 714 שנים קשה לי להאמין, תבדוק אם יש לך ברג'יסטרי משהו כזה:http://www.mydigitallife.info/how-to-disable-write-access-to-usb-hard-disk-and-flash-key-drives/
פורסם 2011 באוגוסט 714 שנים מחבר חיצונית אין כלום... הוא כולו סגור בתוך גומי כזה ( חסין מים בערך ) כתוב שהוא READ ONLY, זה מה שמוזר... לדעתי אם הוא היה דפוק אז פשוט לא הייתי יכול למחוק, אבל לא היה כתוב READ ONLY...אם יש מתג כזה הוא בפנים, וזה אומר לחתוך את הגומי מסביב, אם לא יהיה רעיון חדש זה מה שאני אעשה ואעיף מבט בפנים...
פורסם 2011 באוגוסט 714 שנים כמו שהצעתי, תראה אם הערך הבא קיים:HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\StorageDevicePoliciesאם כן תוודא שהערך הוא 0.
פורסם 2011 באוגוסט 714 שנים שלום לך כרגיל, תנסה לראות מה יצא ב - GPARTED . מהקל אל החיתוך ( של הגומי , שנראה לי מיותר לגמרי ).
פורסם 2011 באוגוסט 714 שנים מחבר אני אבדוק מה שאמרת... בכל מקרה חתכתי את הגומי ואין כלום שמה ניסיתי גם את העיניין של הרג'יסטרי לפי המדריך ולא עזר, עדיין מופיע WRITE PROTECT...
פורסם 2011 באוגוסט 714 שנים מחבר הערך לא היה קיים, הוספתי אותו, קבעתי על 0 הפעלה מחדש וכלום, שיניתי ל 1 הפעלה מחדש ועדיין כלום... הבעיה היא ספציפית ב DOK הזה, יש לי אחד דומה 16GB והכל בסדר...
פורסם 2011 באוגוסט 714 שנים רשמת שכתוב על ההתקן READ ONLY !!!ז"א שהוא נועד לקריאה בלבד (אולי ברמת החומרה)...לא ברור לי מה הטעם בהתקן לקריאה בלבד ?ממי קיבלת את ה DOK ולאיזה מטרה הוא נועד ?ניסית לברר באתר היצרן ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.