פורסם 2011 באוגוסט 614 שנים לא נראה לי שקיים כזה דבר..יש ב-whatsup שרשור טיפים וגם איזה סיקור על יוניטי.. הייתי ממליץ לך לעבור עליו.
פורסם 2011 באוגוסט 614 שנים מחבר עברתי על השירשור הזה ולא ראיתי שמה אופציה כזאת...איזה חבל אהבתי את הקטע שבמקום לחפש את התוכנית בתפריט אתה מתחיל לכתוב וזה מוצא לך
פורסם 2011 באוגוסט 614 שנים מחבר אני רגיל לתיבת חיפוש מוינדוסלא ניסיתי את גנום 3 נראה לי אני אנסהלמה הכל מסובך בלינוקס אלוהים ישמור.... מתברר שאי אפשר להיות עם לינוקס בממשק אנגלית וכרום עם ממשק עיברית
פורסם 2011 באוגוסט 714 שנים אתה יכול להגדיר את ה-local לתוכנה ספציפית, ואז פשוט היא תקבל את השפה שדרשת.
פורסם 2011 באוגוסט 714 שנים מחבר אתה יכול לתת לי תפקודה התיאשתי...זה אמור להיות פה אבל לא הבנתיhttps://help.ubuntu.com/community/EnvironmentVariables
פורסם 2011 באוגוסט 714 שנים לדוגמא במידה ומותקן לך השפה העברית של כרום כבר, כל מה שניתן לעשות כדי להפעילו:LC_ALL="he_IL" chromiumאתה כמובן יכול להגדיר את זה מראש בתפריט..
פורסם 2011 באוגוסט 714 שנים מחבר אני משתמש בגוגל כרום אז אני מניח שהפקודה אמורה להיותLCALL="he_IL" google-chromeשינוי ממשק של כרום לא מופיע בתפריט שלו. הממשק השתנה ברגע ששיניתי את הממשק של אובונטו מעברית לאנגלית.אני אנסה את זה יותר מאוחר אני עכשיו על וינדוס. תודה
פורסם 2011 באוגוסט 2614 שנים מה רע שזה יהיה איך שזה נראה עכשיו?אגב, האם ניסית גם Gnome 3?שזה פשוט ממשק גרוע? זה נראה כאילו הם תכננו את הממשק לUltrabookים וטאבלטים, לכל שאר הדברים במיוחד לMulti Tasking הממשק גרוע.Unbntu 11 השילה מעצמה את האנקדוטה של Ubuntu is a Swahili word for people who cant configure debian והלבישה על עצמה את Ubuntu is a Swahili word for people who cannot afford a mac book air...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.