עבור לתוכן

Minecraft studio target of legal action from Bethesda

Featured Replies

פורסם

זה לאו דווקא בשליטתה של בת'סדה בכלל, הם בטח מעסיקים משרד עורכי דין שמדי פעם צריך להצדיק את הקיום שלו. אין חדש תחת השמש. Scrolls לא שווה ל The Elder Scrolls. אני לא רואה פה קייס.

פורסם
  • מחבר

תגיד אתה רציני? נראה לך באמת שעורכי דין מחליטים על דעת עצמם לעשות דברים?

פורסם

זה בדיוק כמו ש-Edge Games תבעו את EA על שימוש במותג Mirror's Edge והפסידו בסופו של דבר.

לנושא שלנו-

גיימספוט רצו כתבה יותר מפוצצת ו"שכחו" להזכיר שאלה לא Bethesda שאחראים לתביעה, אלא המפיצה שלהם- Zenimax

http://gamepolitics.com/2011/08/05/zenimax-mojang-respect-your-elder-scrolls

ובכל מקרה, אין צדק בתביעה הזאת, מלבד נזק תדמיתי שיכול להיעשות להם.

ברגע שתביעה כזאת תנצח יהיה תקדים לכ"כ הרבה חברות לתבוע אחרות על שימוש במילה מהמותג שלהם...

פורסם

בפועל ZENIMAX ו BETHESDA זה אותה חברה, הפילוג לכמה שמות דיי חדש אבל בסופו של דבר ZENIMAX הוקמה על ידי BETHESDA.

פורסם

הם תובעים אותם בגלל שהם משתמשים במילה Scrolls ?

פורסם

הם מפחדים שאנשים יתבלבלו. מישהו ב ZENIMAX לא חשב כל כך ואישר את המהלך המפגר הזה. או שהם מחפשים צומת לב לפני SKYRIM, כל מה שישאיר אותם בעמוד הראשי של כל האתרים.

פורסם

דווקא התשומת לב לא טובה להם כאן:

מהשיטוט שלי היום בפורומים ותגובות לכתבות בנושא, נראה שיש כעס כלפי Zenimax שמצאה לה כביכול מטרה קלה בחברה קטנה ומתפתחת. כמו שאני רואה את זה, אם זה ייצא לפועל- סביר שתהיה התקוממות וחלק ממעריצי MineCraft שתכננו לרכוש את Skyrim ימחו ולא יעשו זאת.

פורסם

אין שום סיכוי לתבוע על שימוש במילים מילוניות אלא אם זה צירוף בלתי סביר...

הגיוני שמייקרוסופט ייתבעו מי שישתמש במילה "מייקרוסופט". לא הדיוני שאפל יתבעו מי שישתמש במילה "אפל"

פורסם

מפיצות משחקים הרבה פעמים עושות דברים מפגרים כאלה, חלקן למדו והפסיקו עם זה. הבעיה הגדולה בשוק המשחקים שחוזרת על עצמה פעם אחרי פעם זה שחברות לא מוכנות ללמוד אחת מהשניה.

ZENIMAX לא הראשונים שעושים דבר מפגר כזה, בטוח שהם ירדו מהרעיון מהר מאוד ויעזבו את SCROLLS בשקט. בכל מקרה הרעיון לעשות משהו כזה כל כך צמוד ל QUAKECON היה גרוע. אם זה היה לפרסום אז למה? בכל מקרה יש להם ארוע עכשיו. אם הם רצו לעשות את זה בשקט אז למה לעשות את זה כשכל העולם עומד מולם בשביל לראות את המשחקים שלהם?

כניראה שעורכי הדין שלהם טובים בערך כמו הצוותי ה- QA שלהם :P

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

נוטץ' מציע להסדיר את העניין כמו גברים- ע"י משחק Quake 3.

http://notch.tumblr.com/post/9038258448/hey-bethesda-lets-settle-this

אדיר, אדיר אדיר. אני ממש מקווה שהאתגר יתקבל, ואני ממש מחבב את נוטץ' בגלל זה.

ד"א, שמעתי שכנראה שחלק מהסיבה לתביעה היא חוקי זכויות יוצרים באמריקה- אם הם לא מגנים על הרכוש הרוחני שלהם בכל הזדמנות ובכל מצב שהם יכולים, בעתיד יכול להיות שזה יפגע בהם מבחינת זכויות יוצרים בנושאים קשורים.

פורסם

נוטץ' נזכר ש ZENIMAX הם הבעלים של ID SOFTWARE והבין שהוא בחר במשחק הלא נכון.

http://www.wired.com/gamelife/2011/08/minecraft-bethesda-lawsuit/

ל ZENIMAX יש גישה ליותר מידי שחקנים מקצועיים בשביל שמישהו בעולם יוכל לנצח אותם ב QUAKE 3.

פורסם

חח הם מנסים ליישב את העניין עם משחק מחשב??

פורסם

זה היה הרעיון של נוטץ' אבל הוא ירד מזה, הבין שיש לו סיכוי טוב יותר בבית משפט :P

את האמת בפעם הראשונה ששמעתי את זה לא הבנתי מה עבר לו בראש, מכל המשחקים בעולם הוא בחר משחק של החברה שתובעת אותו ואת המשחק MP הכי מצליח שלהם.

פורסם

אם הם היו מביאים שחקני קווייק (ככה לכתוב את זה בעברית?) מקצועיים, או אפילו רק כאלו שעבדו על המשחק, הם היו יוצאים ממש, אבל ממש מגעילים (לא שהם כבר עשו את זה לעצמם בכל מקרה).

באמת שאני לא מבין למה הם לא ירדו מהעניין... כל רגע שהם ממשיכים עם זה עושה להם יותר נזק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים