עבור לתוכן

בעיה בCROSSFIRE

Featured Replies

פורסם

ליפני כמה ימים קניתי 2 כרטיסי מסך של HD6950 חיברתי את שניהם בכבל CrossFire אבל הבעיה היא שכשאני ניכנס למשחק לדוגמא GTA IV זה מוריד את ההגדרות על הכי נמוך וגם המשחק עובד יותר לאט מאשר כרטיס אחד מישהו בבקשה יכול לעזור לי בזה זה ממש מעצבן ולא מצאתי פיתרון.

פורסם

אני לא חושב שהמשחק תומך CF .. תבדוק את זה.

פורסם
  • מחבר

כן אבל אם המשחק לא תומך בCROSSFIRE אז זה רק כרטיס אחד היה צריך לעבוד אבל אצלי זה מאט את המשחק כשאני על הCORSSFIRE

פורסם

אתה עם הדרייברים המעודכנים ביותר?

הורדת את הפרופילים האחרונים ל CF?

המשחק מעודכן עם כל הפאטצ'ים האחרונים?

פורסם
  • מחבר

כן הכל מעודכן

פורסם

תנסה לבטל את ה CF

אתה נכנס ל Catalyst, תלחץ על Preferences ותעבור ל Advanced View משם תחת לשונית גיימינג וגם תחת לשונית Performence יהיה לך אופציה להוריד את הסימון מ Crossfire, תוריד תאשר ואז תפעיל את המשחק ותראה אם מסתדר.

פורסם
  • מחבר

נו מה אתה רציני אני אומר שאני רוצה לשחק עם CROSSFIRE אני יודע איך לבטל ניסיתי והמשחק רץ יותר מהר

אני רוצה שתעזרו לי לתקן עם הCROSSFIRE

פורסם

אני לא יודע ולא יכול לנחש מה אתה יודע ומה לא, אם תכתוב שאלה ברורה עם פירוט התהליכים של מה שעשית אז תקבל גם תשובה יותר עניינית.

נק' ההנחה שאני צריך לצאת ממנה זה מה שלא רשמת לא עשית.

על כל מקרה לא תמיד הולך עם CF, לפעמים צריך פשוט לחכות לעדכונים ולפעמים העדכונים לא יוצאים.

על כל מקרה הייתי ממליץ לך לנבור בפורום של GTA, הסיכוי שלך למצוא שם מישהו שנתקל באותה תקלה שאתה נתקלת עם CF ועם GTA הוא הרבה יותר גבוה.

פורסם
  • מחבר

טוב תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים