עבור לתוכן

כמה זמן לוקח להוט לשדרג את מהירות הגלישה?

Featured Replies

פורסם

סגרתי עם הוט אתמול עד שדרוג מהירות (הדיל של התשתית+ספק) הייתי לקוח שלהם גם לפני, ככה שבבית כבר יש תשתית הוט, רק צריכים לשנות אצלהם, ועד היום זה לא שונה, דיברתי איתם והם אומרים שזה ייקרה רק ביום ראשון..

זה פרק זמן הגיוני? ויש מצב שמתישהו במהלך השישי זה ישתנה למרות שאין שם אף אחד אחרי 14:00? ::)

תודה

פורסם

יש אמרה רוסית מאוד טובה שמתארת את רוב המצבים בארץ

לי למשל, היתה הזדמנות לעבור לחבילת טריפל ולשלם פחות. וגם להעלות את חבילת התשתית מ3 מגה ל12.

אז איך זה מתבצע אצל הוט? קודם כל צריך לבוא טכנאי, לבדוק את קו הטלפון, ואז לסגור את העבודה ורק אז, לאחר שבועים (בפעם הראשונה הם לא באו, פשוט.. בגלל ששכחו!), ורק אחרי שבועים שידרגו לי את האינטרנט.

פורסם

בולשיט.

בשניה שאתה מדבר עם נציגת שירות על שדרוג זה מתבצע מיידי, היא מעדכנת את זה שם, עושה לך ריסט מרחוק למודם וזהו.

מי שאומר לך אחרת מחרטט אותך או שאין לו מושג.

אם לא עשו לך ריסט מרחוק אבל כן עדכנו את החבילה שלך במערכת שלהם אז תוציא את המודם מהחשמל ותחזיר אותו אחרי כמה שניות.

פורסם

^ כשמתנתקים מהם הם גם עושים את מרחוק או שצריך לתאם טכנאי?

פורסם

שידרגתי שבוע שעבר מ 5 ל 12..

אמרו לי שבתוך 8 שעות זה יעודכן..

אמרתי לעצמי בולשיט. אחרי חצי שעה ניתקתי את המודם והחזרתי, המהירות שודרגה.

פורסם

^ כשמתנתקים מהם הם גם עושים את מרחוק או שצריך לתאם טכנאי?

אני לא מבין את השאלה, מה זה משנה מה קורה כשמתנתקים? כל עוד החיוב מופסק מה אכפת לך מה קורה עם התשתית עצמה?

כשאתה מתנתק ויש לך תשתית חלופית פשוט תנתק את המודם של הכבלים וזהו.

פורסם

אני לא מבין את השאלה, מה זה משנה מה קורה כשמתנתקים? כל עוד החיוב מופסק מה אכפת לך מה קורה עם התשתית עצמה?

כשאתה מתנתק ויש לך תשתית חלופית פשוט תנתק את המודם של הכבלים וזהו.

אני רוצה לבלף בהתנתקות כדי להשיג דיל טוב ורוצה לדעת מהו הרגע האחרון לפני הניתוק בפועל לכן השאלה.

פורסם

הם פשוט לא ינתקו אותך הם יעבירו אותך מאחד לשני עד שתחכה איזה שעה ויתנתק פתאום הקו... ואז נראה אותך מתקשר שוב.. זה טריק מעולה

פורסם

בולשיט.

בשניה שאתה מדבר עם נציגת שירות על שדרוג זה מתבצע מיידי, היא מעדכנת את זה שם, עושה לך ריסט מרחוק למודם וזהו.

מי שאומר לך אחרת מחרטט אותך או שאין לו מושג.

אם לא עשו לך ריסט מרחוק אבל כן עדכנו את החבילה שלך במערכת שלהם אז תוציא את המודם מהחשמל ותחזיר אותו אחרי כמה שניות.

זה מה שאמרתי להם. עברתי בין עשרות נציגים, כל אחד התחיל לתאר לי שלפי הספר זה עובד עכשיו ככה ולך תשבור תראש, אפילו איומים להתנתק לא עזרו.

פורסם

הם פשוט לא ינתקו אותך הם יעבירו אותך מאחד לשני עד שתחכה איזה שעה ויתנתק פתאום הקו... ואז נראה אותך מתקשר שוב.. זה טריק מעולה

קרה לי הרבה פעמים כזה מצב.

אבל אתמול זה היה השיא. אני מתקשר ל(לא משנה לאיפה), מחכה שמישהו יענה לי:

נציגה: שלום תעודת זהות בבקשה

אני: שלוש מאות ועשר, שמונ-

* מנגינה מעצבנת של המענה האוטומטי *

* לאחר דקה *

נציגה2: שלום תעודת זהות בבקשה

פורסם

אני שידרגתי לחבר וזה קרה באופן מיידי

הם אומרים לך לנתק את המודם ולחבר מחדש

פורסם

אני שידרגתי לחבר וזה קרה באופן מיידי

הם אומרים לך לנתק את המודם ולחבר מחדש

יש הבדל אצלהם בין שדרוג חבילה בודדת לשדרוג חבילת טריפל (ימח שמה)

פורסם

את הטריפלים המציא השטן

אני בעיקרון לא מתחבר לשום טריפל או דאבל, משלם יותר אבל שקט בלב.

פורסם
  • מחבר

טוב, התקשרתי היום לתמיכה ומסתבר שמאיזשהי סיבה מיום חמישי בבוקר לא לא עידכנו שם את המהירות שלי משום מה... ובגלל זה אין שינוי במהירות.

נפתח ברגל ימין כל העסק הזה איתם ::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים