פורסם 2011 באוגוסט 514 שנים שלום.עד לאחרונה היה לי צורב של LG שהיה אצלי 3 שנים, עד שהוא עלה באש וכמעט הרס לי את כל המחשב. ברצוני למצוא צורב טוב, שיחזיק יותר מ3 שנים, והכי חשוב. לא יישרוף לי את המחשב. מומלץ לא של LG. לא אכפת לי מאיזו חנות. (רק לא אייבורי.)שייצרוב DVD לפחות בX16 וCD בX52.
פורסם 2011 באוגוסט 514 שנים שלום לך אולי תתיעץ עם מכבי אש . וקצת יותר ברצינות - ידועים מקרים שנשברו דיסקים בצורב, או היה מעין פיצוץ ( של דיסק ) אבל שריפה ? לא שאני מטיל ספק, זה פשוט מוזר ביותר. לענייננו - צורב שיחזיק 3 שנים זה שהקודם עבד 3 שנים , כבר מקנה לו שאפו , רק חבל שסיים את חייב בצורה כ"כ דרמטית. הבעיה היא שלא בטוח שבעוד שלוש שנים בכלל יהיה קיים מפעל ליצור דיסקי DVD , הם הולכים ונסגרים בקצב פי כמה מזה שהם נפתחו, וכבר ישנה עליה במחירי המדיות. בכל מקרה, בעבור 120 שקל, לא שווה לשחק אותה המלט, קח מהמומלצים בסטיקי, או כל אחד מחברה רציניצ כמו סוני, פיוניר וכו'.
פורסם 2011 באוגוסט 514 שנים מחבר תאמין לי שאני לא זה ששרף את הצורב.וKAKADU999 למה אתה חושב שהדיסקים DVD יעברו מן העולם? הרי הBlu Ray לא הלך, ואני לא רואה שיש שום דבר אחר. אמנם הכוננים הניידים בהחלט יותר שימושיים מהירים ונוחים. אך גם מחירם בהתאם, והם לא כל כך טובים בשמירת BU.בכל מקרה, תודה לשניכם
פורסם 2011 באוגוסט 514 שנים את אותה השאלה ( לגבי ההיעלמות ) שאלו לגבי הדיסקטים 1.44 : בכל מקרה, בלי דרמות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.