עבור לתוכן

צריך ספק זול חדש - עד 300 שקל עדיף פחות

Featured Replies

פורסם

זה למחשב ישן יחסית:

ATHLON X2 3800

HD4670

3G DDR2

2 דיסקים קשיחים

2 כוננים

אני צריך אותו למחר (קשה לי להאמין שאני אראה הרבה תגובות עד מחר בבוקר :P ) אז חובה מחנויות בירושלים (מה שאומר P-SEE, KSP, IVORY).

לא מצאתי הרבה אפשרויות:

http://www.p-see.co.il/pl_product~EA-500~8~0.htm

http://www.p-see.co.il/pl_product~ENP450AST~8~0.htm

http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=talpiot&uin=11684

ה SS-500ET מעט יקר אבל יכול להיות שגם הוא אפשרות (אני יודע שהוא עדיף על האחרים אבל הוא גם יקר יותר).

ראיתי עוד כמה ספקים שמיוצרים על ידי FSP אבל חלק מהדגמים שלהם לא טובים כל כך ואני מעדיף להתרחק :P

פורסם

אישית הייתי משקיע עוד כמה שקלים בשביל ה-500ET, דגם מדהים.

פורסם
  • מחבר

יש לי אחד כזה במחשב שלי ובשמחה הייתי קונה עוד אחד אבל אני מעדיף משהו זול יותר כי גם ככה זה מחשב בררה. על ה CX 430W ו ANTEC EA גם יש ביקורות מצויינים. ה ANTEC גם יקר אבל ה CX עולה 70 שקל פחות ויעשה את העבודה.

על ה Enermax NAXN לא מצאתי מידע בכלל, אני אפילו לא יודע מי מיצר אותו, הספקים היקרים יותר בסדרה מיוצרים על ידי CWT אבל הזולים מגיעים מחברות קטנות יותר.

יש גם את ה Neo Eco 450C שאמור להיות מיוצר על ידי SEASONIC.

פורסם
  • מחבר

הוא של FSP, אני יודע שבדגמים הזולים שלהם אין בעיה אבל בכל זאת ההפרש דיי קטן והייתי מעדיף ללכת על ספק שמיוצר על ידי SEASONIC או CWT (יש עוד חברות טובות אבל לא במחירים האלה, לפחות לא בארץ).

ה EA-500 וה SS-500ET הם לא אפשרות. שניהם יקרים מידי וה EA גם רחוק ולא בטוח שבמלאי.

ה Neo Eco 450C לא מצאתי עליו הרבה מידע אבל הוא אמור להיות SEASONIC.

ה CX-430 הוא CWT ויש לו ביקורות מאוד טובות

ה NAXN הוא כניראה SIRFA, חברה חדשה יחסית אבל ממה שראיתי הספקים שלהם בסדר (לפחות היקרים יותר שהם עשו ל ENERMAX).

פורסם

"מחשב בררה" ? 400ET לא מספיק אז?

פורסם
  • מחבר

הוא עולה בערך כמו ה CX-430 ומעט פחות מה- NEO ECO, הוא חלש משניהם ושלושתם מיוצרים על ידי חברות טובות. שלושת הסדרות האלה זכו לביקורות טובות ואני לא רואה סיבה ללכת על ספק עם הספק נמוך יותר. ניראה לי שאני ארד מה- NAXN כי אין עליו מספיק מידע.

על ה CX-430 יש ביקורות מצויינות (JONNYGURU נתנו לו 9). על ה NEO ECO לא מצאתי ביקורת לדגם של ה 450W אבל שאר הסדרה זכתה לביקורות טובות ומבוססת על ה S12 של SEASONIC.

פורסם

אנטק VP450W בעלות של 210 שקלים יהיה מעל ומעבר במקרה הזה, הוא טוב מה-NAXN ועושה עבודה נהדרת. אני ממש לא מבין מה לחפש מעבר, כאילו שספק כזה הוא לא אוברקיל בין כה וכה

פורסם
  • מחבר

הלכתי ל IVORY תלפיות והייתי בשוק, או שהוא התיחס ל SEASONIC כ SEAPOWER/C-POWER או שהוא ניסה לתת לי משהו זבל :P שאלתי אם יש משהו אחר של ANTEC או כל חברה גדולה אחרת הוא אמר שלי שלחברות אחרות אין ספקים בפחות מ 300 שקל ושחברות כמו ANTEC ו TT יקרות יותר :facepalm:

מהר יצאתי משם והלכתי ל KSP, גם שם המליצו לי על ה VP450P (ב 215 שקל), המוכר אמר שאין צורך ביותר מזה ושהוא שקט. למרות שהוא פחות איכותי בסוף הלכתי עליו, מאוחר יותר אני אחבר אותו.

אם מוכר לא מנסה לתת לי משהו יקר יותר כניראה שזה באמת מספיק :nixweiss:

נ.ב.

רק שתדעו שהוא מאוד חלש, רק 30A על מסילות ה 12V לספק של 450W...

פורסם

אז אוקי, מוצהר עליו 30A ב12V ו450W, מה בדיוק הופך אותו לחלש? או.. חלש מאוד. רוצה את ה36W תוספת שמוצהרת על ספקים שעולים 100 שקל יותר? בכל אופן הוא ספק נהדר וכמו שאמרתי אוברקיל למערכת הצנועה הזאת.

לצורך העניין הרצתי מבחני ביצועים בטמפ' חדר מאוד גבוהה על ה-VP450W עם מערכת שצורכת מעל ההצהרה שלו במסילת 12V והוא התמודד עם העסק בייתר גבורה.

פורסם
  • מחבר

אז מזל טוב לו :P

בכל מקרה הוא מחובר, לא שינה שום דבר ברעש והכי חשוב הוא עובד ;D

גם אין לו הרבה חיבורים אז היה נוח לסדר אותו.

פורסם

מצטער להתלבש על האשכול, פשוט אני נמצא בסוגייה דומה - המערכת שלי (כתובה בצד) לא מטורפת, אבל המעבד ב לOC ל2.8 וHD4850, יש בפנים 2 הרדיסקים (הייתי מחבר עוד אחד אבל שוב - כבר מאוד מאוד גבולי) אני חושש שהHEC400 שלי פשוט ימות בקרוב. ה450 הפשוט הזה יספיק גם בשבילי או שכדאי להשקיע עוד 100-150 בשביל משהו יותר חזק?

פורסם
  • מחבר

הספק שהיה לי הוא באמת ה HEC 400TRT, החזיק משהו כמו 5 או 6 שנים, לא רע בכלל.

ל HD4850 הייתי ממליץ לך ספק טוב יותר, הספק הזה יספיק אבל אני אישית הייתי מעדיף לקנות משהו יקר יותר (גם למחשב הישן שלי).

בכללי לכל מחשב היום הייתי מעדיף להכניס 500ET או S12II של SEASONIC (זה כולל גם ספקים של חברות אחרות שמבוססות על הספקים האלה) :P הם לא יקרים כל כך ועדיפים על ספקים אחרים במחירים האלה.

פורסם

יש לי גם היה ספק 400 וואט של הק, החזיק 7 שנים, ונזרק אך ורק בגלל שהתחמם, הוא עדיין עבד טוב. והספקים של סי סוניק דווקא כן יקרים באמת, יש ספקי 500 וואט זולים יותר עם תקן 80 פלוס או 80 ברונזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים