עבור לתוכן

המחשב לא עולה, אין סימן לוינדוס?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בשאלתי או להפנות אותי לתשובה או מאמר, אני שובר את הראש כבר יום שלם בעניין זה.

עד אתמול הכל הייה בסדר, היום המחשב שלי לא מעלה את הווינדוס 7 , הוא מראה לי את המסך ההתחלתי שבו מופיע P6T של ASUSשם הלוח אם ונראה כאילו הוא כרגיל עד הנקודה שבו הוא אמור לטעון ועלות את וינדוס, המסך שחור אין סמל לעכבר אין כלום!

ניסיתי לעשות TAB או DEL להגיע למסך איתחול כמו שכתוב בתחתית המסך אך זה מגעי לBIOS ומשם זה סינית עבורי, למרות שקראתי הכל ונראה רגיל למדי.

ניסיתי לעשות BOOT מדיסק RECOVERY וגם מהדיסק המקורי של ווינדוס והוא בכלל לא מראה סימני ניסיון כל שהוא,

ד"ר תציל אותי, יש למישהו מושג?

תודה מראש

פורסם

מה כתוב בתחתית של מסך ?

פורסם
  • מחבר

טוב שלום שוב, זה נראה לי חשוב.

באורח פלא, זהו האירוע!

המחשב חדל מלהעלות את הווינדוס, אפילו לא סימן פתיחה או צליל. המסך הראה את תמונת המסך של לוח האם, כרגיל במן טעינה התחלת. חיפשתי בביוס בדקתי הגדרות, ניסית לעשות בוט מהדיסק רחקברי וגם מהדיסק המקורי של וינדוס7 , כלום, נדה, גורנישט.

אז זה מה שעשיתי, חיפשתי תקלות דומות דיברתי עם אנשים, ולבסוף, מי היה מאמין, איזה מישהו אי שם סיפר שזה הזוי אבל כך הייה...

החלפת הקבלים של המסך display mode to dvi מה שבעצם פתר באופן ווירדי ביותר את הבעיה, לפתע הייה צליל הווינדוס המתוק והמוכר. והסדר הוחזר למקומ, בלי עין רע!

תודה לשואלים, (לא הייה כתוב כלום בתחתית המסך (רק כניסה לביוס)

למרות שזה נשמע הזוי, מצאתי את התשובה באי שם מעבר לקשת, שני אנשים ציינו את אותה התקלה, אז כנראה זה גליץ או משהו שכדאי שידעו.

תודה ושבת שלום

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים