פורסם 2011 באוגוסט 1314 שנים מחבר הראשון שיחקתי איזה 4 שלבים עד שמחקתי אותו..לא זכור לי למה.השני שמעתי לא משהו. טוב אפשר לנסות..מה אומרים יש עוד המלצות למשחקים טובים שיעבירו לי את רגעי השעמום?
פורסם 2011 באוגוסט 1314 שנים http://pc.ign.com/index/top-reviewed.html -- חפש פה יש מלא אופציות נחמדות, וגם למה שבא לך פשוט תבחר את הז'אנר שאתה אוהב והוא יביא לך תוצאות.אם אתה בקטע של אסטרטגיה, תגיד אני אזרוק לך המלצות.
פורסם 2011 באוגוסט 1414 שנים מה עם משחקי חשיבה? סגנון Braid/ Machinarium?המשחקים האלה ריתקו אותי במשך שעות למחשב.. פשוט תענוג
פורסם 2011 באוגוסט 1414 שנים מה עם משחקי חשיבה? סגנון Braid/ Machinarium?המשחקים האלה ריתקו אותי במשך שעות למחשב.. פשוט תענוגממליץ
פורסם 2011 באוגוסט 1514 שנים Limbo משחק מחשבה משובח בשחור ולבן (כן,כן) עם אווירה קודרת במיוחד. אמנם קצרצר(4 שעות משחק) אבל יש במשחק כל-כך הרבה רגעים של WOW שמפצים על כך בגדול. כל מי שאוהב משחקים חייב לעצמו את החוויה (יש דמו בסטים) המלצתי עליו לשלושה חברים והם לא מפסיקים להתלהב ;D
פורסם 2011 באוגוסט 1614 שנים המשחק הכי "אקשני" שזכור לי היה Prototype, אמנם ישן אבל לפעמים הייתי משחק בו סתם בשביל ההרס שאפשר ליצור
פורסם 2011 באוגוסט 1614 שנים מחבר תודה על העצות חברים!אגב משחקי חשיבה לא מת על הדברים האלה, אבל ה LIMBO נראה מדליק לגמרי...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.