עבור לתוכן

משעמם לי! משחקי פעולה אקשן וכדומה להמלצות, יש משהו?

Featured Replies

פורסם

סם הרציני סליחה ;)

• תגובות 37
  • צפיות 4.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אישית לא שיחקתי ב ALICE

ולפי מה שאני רואה אני סיכוי שאני אשחק בו גם, נראה משעמם וחוזר על עצמו.

תחזור ל GTA IV , זה תמיד טוב , תחטט אונליין יש מודים מגניבים שהופכים את המשחק לשונה לגמרי

יש יותר פרטים בדיון הראשי (ובגוגל..)

פורסם

מצטרף להמלצה על Fallout 1&2. יותר טובים מ-3 אם לא אכפת לך לקרוא קצת. לגבי הגרפיקה יש מוד שמאפשר לשנות רזולוציה, אבל מאחר וזה ספרייטים, זה גם מגדיל את שטח הראיה.

דוגמא:

http://www.madbrahmin.cz/download/fallout2/patch/Fallout2_High_Resolution_Patch_v2.0a_2.png

אם אתה אוהב משחקי חלל יש את סדרת X, החלק האחרון הוא X3:Terran Conflict. קח בחשבון שזה לא רק קרבות חלל, צריך לבצע מסחר אחרת לא תגיע לשום מקום. אחד המשחקים הכי מורכבים שיש. על X3 המקורי (Reunion) סגרתי 5 ימים גיימפלי, אלו משחקים ממכרים בטירוף.

פורסם
  • מחבר

תודה על ההמלצות!

אגב ה FALLOUT הישנים באיזה סגנון זה? כמו DIABLO רק עם נשקים חמים?

פורסם

תודה על ההמלצות!

אגב ה FALLOUT הישנים באיזה סגנון זה? כמו DIABLO רק עם נשקים חמים?

לא fallout 1 ו 2 הם משחקי אסטרטגיה בתורות כמו XCOM וjagged alliance . אני לא מבין למה המליצו לך עליהם כי הם לא ממש משחקי פעולה ויותר RPG עם קרבות בתורות. עדיף לך לשחק כבר Fallout 3 והוא משחק מעולה למרות שאני לא חובב גדול של FPS . לפי דעתי FO3 נותן את ההוואי של העולם במשחק בצורה מצוינת. אם אתה רוצה diablo עם אקדחים יש משחק שנקרא torchlight .

בקשר למשחקים כמו freelancer יש רק את X3TC כרגע ואני ממש מכור אליו 400 שעות וחזרתי אליו . כמו שBDB אמר המשחק מאוד מורכב כי אתה יכול לעשות בערך הכל (להשתמש בכל הספינות ולהיות בעלים שקרוב לכל התחנות חלל ) ואתה לרוב בעלים של כמה ספינות עד צי שלם .+ 12 סוגי ספינות שונית - 9 ספינות מלחמה ו"3 אזרחיות"(אפשר להשתמש בtp גם בשביל boarding ) . זה הולך ככה M5 עד M3 הם הfighters כשM5 זה משהו כמו scout וM3 זה heavy הM6 זה השלב הבא ומדובר פה בשידרוג רציני של כוח אש אחר כך מגיע הfrigate M7 פי 4 בגודל פי 2 וחצי כוח אש מעל זה יש את הcarrier M1 שמחזיק איזה 40+ M3-M5 ואז יש את הdestroyer M2 שזה פשוט ספינת ענק עם תותחי ענק. יש גם bomber M8 שזאת ספינת טילים וגם missile frigate M7M שגם ספינת טילים ויכולה לשמש לboarding יש גם TM שזה mini carrier מאוד שימושי בהתחלה כי היא ממש זולה ויש במה מקום ל4 fighters וגם הרבה מקום לציוד וסחורה. הספינות האזרחיות הן ה TS שזה בגדול משאית חלל, TP שזה personel transport , ו הTL שזאת ספינת ענק עם המון מקום שמשמשת בעיקר להציב תחנות חלל או כמחסן "מעופף".

בקיצור אם אתה רוצה לעשות דברים בחלל ממשימות פשוטות, קניה ומכירה(יש גם אפשרות שתקנה ספינה והיא תעשה את זה באופן אוטומטי) , בנית אמפרית חלל,קרבות חלל מקטן עד גדול... X3TC זה משחק בשבילך. יש גם כמה starts שנותנים לך כל מני chalnges עשיתי אחד שבו צריך לצבור 2.5 מליון ב12 שעות ומתחילים עם ספינת חלל M5 מעפנה - עשיתי את זה ב 8 שעות (יש גם time compression 10X אז זה לא באמת לקח לי 8 שעות) . אחר כך זה 25 מיליון ב3 ימים שזה נראה לי הרבה יותר קל וגם מתחילים עם TS . בקרוב אגב יוצא משחק "המשך" שנקרא X rebirth. הוא אמור להיות יותר .newbie friendly אבל גם יותר מורכב. בכל מקרה הlearning curve מפחיד. מומלץ להתחיל כterran defender כי מלמדים אותך שם המון ואתה מתחיל עם ספינה די סבירה ואם אתה עושה את הplot אתה מקבל המון מתנות שוות בצורת ספינות נוספות. אפשר תמיד לעצור באמצע הplot ולהתחיל לבנות אימפריה ולהשיג כסף.

עוד משחק קליל וממכר הוא terraria שזה סוג של minecraft בדו מימד אבל המשחק פחות פתוח בזה שהוא מכריח אותך להלחם כמעט קבוע. כל הזמן יש מפלצות שבאות לנסות לחסל אותך. להרוג שם מפלצות זה חלק גדול מהמשחק ויש שם גם NPCs וכסף . יש אותו במבצע עכשיו ב5$ בsteam .תלך תבדוק סירטונים שלו נראה כמו גרפיקה של משחק 8 ביט ישן אבל יש בו המון תוכן.

פורסם
  • מחבר

תודה על ההסבר NISEG!!

פורסם

אני מצטער מאוד אבל Just Cause 2 ממש לא נמאס כל כך מהר.

השילוב של העולם הפתוח המדהים הזה + היכולת להרוס מה שבא לך , זה מאוד ממכר. חובה לנסות.

פורסם
  • מחבר

שיחקתי ב JUST CAUSE 2

סיימתי אותו

משחק כיפי אבל נמאס לקראת הסוף...הוא דיי מאוס מבחינת לקחת מטוס או לקנות אחד ולהרוס להרוס בלי סוף...עד שיצאו דברים ותןספים למשחק כבר מחקתי אותו :P

פורסם

אני מאוד ממליץ על DEAD SPACE 2

פורסם
  • מחבר

אני משחק כרגע ב FEAR 3 שהוא חמוד לגמרי.

DEAD SPACE שמתי לב מדובר על סגנון GEARS OF WAR מבחינת משחקיות ומבט שלישי, ומסרטונים אני רואה שהוא מפחיד תתחת.

שווה? :P

פורסם

אני משחק כרגע ב FEAR 3 שהוא חמוד לגמרי.

DEAD SPACE שמתי לב מדובר על סגנון GEARS OF WAR מבחינת משחקיות ומבט שלישי, ומסרטונים אני רואה שהוא מפחיד תתחת.

שווה? :P

כן! מאוד! (ממש לא דומה ל GOW)

פורסם
  • מחבר

רשמתי מבחינת משחקיות כלומר האופן פעולה בטח לא העלילה ומה שהולך בפנים :P

מזכיר לי קצת את ME גם..

טובב בכל מקרה אתה אומר שווה נסיון..אגב שיחקתי קצת בראשון, הפחיד אותי מחקתי :P (כן אני נשמע קוקסינל)

פורסם

ASSASSINS CREED תן לו עוד צ'אנס,רק שהפעם תראה את העלילה של המשחק הראשון ביוטיוב ותתחיל מהשני.

עולם אחר לגמרי אתה לא תתאכזב.

פורסם
  • מחבר

לא ממליץ לשחק בראשון קודם?

אני מוכן לתת צ'אנס נוסף כי ככה עשיתי עם MASS EFFECT שמחקתי אחרי 3 דק' ולאחר מכן, לא הפסקתי לשחק ועד היום אני עושה פרופילים חדשים....

פורסם

שחק בראשון לפני שאתה משחק בשני. אם תשחק בשני קודם אין מצב שאתה חוזר לראשון (ההבדלים עצומים)

הראשון הוא גם משחק מעולה, אם לא שיחקת אני ממליץ עליו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים