פורסם 2011 באוגוסט 314 שנים אז ככה עלה לי רעיון לראש לעשות אקוולייזר - גדול שמורכב ממלא מלא לדיםכמו בוינאמפ נגיד שיש שורה אדומה צהובה ירוקה וכ'ו .יש למישהו אולי שרטוט של איך המעגל הזה אמור להיות בנויי, איך זה מתחבר לחיבור אוודיו וכ'ו.אשמח לכל עזרה שהיא - תודה
פורסם 2011 באוגוסט 314 שנים זה לא אקוולייזר ממה שאתה מתאר, זה פשוט מציג את העוצמה של הקול.תעשה חיפוש, פרסמתי לא מזמן תמונות של צעצוע שכזה שבניתי.
פורסם 2011 באוגוסט 314 שנים אגב, אקוליייזר אנלוגי מקצועי של 24 ערוצים ניתן להשיג בכ500₪, כך שאם לא מחפשים DIY, זה אפילו די זול.
פורסם 2011 באוגוסט 314 שנים מחבר כל הקטע הוא לעשות את זה DIY - לא שיש לי כל כך הרבה זמן פנויי אבל זה בהחלט נראה מגניב ביותר
פורסם 2011 באוגוסט 414 שנים כל הקטע הוא לעשות את זה DIY - לא שיש לי כל כך הרבה זמן פנויי אבל זה בהחלט נראה מגניב ביותראתה בכלל לא מחפש אקולייזר, ככה שזה לא רלוונטי לך...
פורסם 2011 באוגוסט 414 שנים כמו שרשמתי לך, תריץ חיפוש. פרסמתי תמונות של מכשיר כזה שבניתי כאן בפורום. יש שם גם תיאור של הרכיבים שהשתמשתי בהם.
פורסם 2011 באוגוסט 414 שנים עמודה ב vu meter (של צליל 1) בנויה כך (בכללי - את הערכים של הנגדים וכו תצתרך לשנות)החלק השמאלי חותך מתוך הקול את הצליל שאתה רוצה והחלק הימני מראה את העמודה. ניתן לשכפל את המעגל כמה שאתה רוצה כדיי לקבל X עמודות או לעשות mux של אותם רכיבים שישלטו אל כל העמודות[attachment deleted by admin]
פורסם 2011 באוגוסט 414 שנים גם אני מתעניין בבניית VU METER (מבוסס LM3915 כנראה, כמו במעגל של אנאטולי).תוכלו להסביר בפשטות יחסית (אני לומד אלקטרוניקה במסגרת תיכון עדיין) איך לחלק את האות לכמה תדרים שונים? לדוגמה לבניית מטר של 10 עמודות.
פורסם 2011 באוגוסט 414 שנים כמו במעגל שהבאתי מקודם. ה LM358 השמאלי מסנן תדר אחד לפי הערכים של הסליל והקבל, בדיוק שנקבע אל ידיי 2 הפוטיםתשכפל את החלק הזה 10 פעמים, תשים 10 3915ים וכו .. . או שתשים כמה פילטרים כאלה, MUX אנלוגי, 3915 אחד, ו DEMUX דיגיטלי לכל הלדים
פורסם 2011 באוגוסט 1614 שנים אתה יכול לנסות, נראה לי שהלדים יעשו הרבה שינויי בהירות ולא יהיו "חדים" כמו שהיית רוצה באקולייזר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.