פורסם 2003 בדצמבר 622 שנים לאחרונה הורדתי סרט בארכיב tar . אחרי שפתחתי את הארכיב נוצר לי קובץ עם סיומת bin . שום תוכנה לא מזהה אותו ניסיונות לשנות לו את השם לסיומת avi, mpeg לא הצליחו. משהו יודע מה ניתן לעשות?תודה מראש.
פורסם 2003 בדצמבר 622 שנים ברור שזה לא מצא לא כל תוכנה יודעת לצרוב את סוג הקובץ הזה אתה יכול לנסות לצרוב אם CDRWIN5 אני משתמש בא
פורסם 2003 בדצמבר 622 שנים זה קובץ לצריבה , אתה צריך קובץ עם סיומת של cue כדי לצרוב(אמור להיות לך את הקובץ הזה אלא אם כן לא הורדת אותו)עריכה: יש גם תוכנה בשם winiso
פורסם 2003 בדצמבר 622 שנים lucifer666 CDRWIN5 יודעת לצרוב את זה בלי הCUE אבל רוב התוכנות לא אז כמו שאמרתה צריך CUE
פורסם 2003 בדצמבר 622 שנים תשתמש ב winiso להמיר את זה לקובץ ISOותשתמש בתוכנה בשם Daemon-tools על מנת להריץ את הקובץ על כונן וירטואלי.
פורסם 2003 בדצמבר 622 שנים תפתח אותו עם DAEMON TOOLSאם אין לך את התוכנה אז תריץ חיפוש בגוגל. זה ימצא לך הרבה מקומות להוריד אותה.
פורסם 2003 בדצמבר 721 שנים זה קצת ווארז לא? בכל מקרה תפתח את זה עם daemon toolz ואז תפעיל קובץ שהסיומת שלו היא mpeq משהו כזה אני לא ממש זוכר אבל זה צריך להיות הקובץ שתופס את רוב המקום
פורסם 2003 בדצמבר 721 שנים לדעתי יש תוכנה עדיפה isobuster שפשוט פותחת לך את הקובץ bin לקבצים, ואז אתה יכול או לצרוב אותו או להפעיל אותו מהדיסק קשיח.
פורסם 2003 בדצמבר 721 שנים לדעתי יש תוכנה עדיפה isobuster שפשוט פותחת לך את הקובץ bin לקבצים, ואז אתה יכול או לצרוב אותו או להפעיל אותו מהדיסק קשיח.אותו דבר זה winiso....ואפילו יש שם יותר דברים כגון המרה וכו'
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.