עבור לתוכן

מחפש משחקים

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

שמתי לב שבזמן האחרון ממש יבש ואין משחקים טובים, או שאני פשוט לא מכיר? (הצבא שוחק)...

רציתי המלצות למשחקים באותו סגנון כמו המשחקים הבאים (אבל גם טובים לא סתם משחקים בסגנון):

משחקי יריות כמו: call of duty MW, crysis, half life, wanted.

משחקי אסטרטגיה: Commnand and conquer: red alert 3, tiberium wars, generals

משחקים כמו GTA IV, God father 2.

תודה :)

פורסם

סדרת ASSASSINS CREED

משחק פעולה עם עלילה מדהימה,לדעתי המשחק הטוב בהיסטוריה.

פורסם
  • מחבר

מה הסיפור שלו?

פורסם

עקרת בית משועממת שמגלה לתדהמתה שנגמרו המלפפונים במקרר, ויוצאת למסע נקם רצחני נגד ארגון מגדלי הירקות שגרמו למחסור במלפפונים מחוץ לעונה.

פורסם

^^^למה זה היה טוב?

סדרת AC היא סוג של historical Sci Fi, עלילה שמתקיימת במקומות שקיימים במציאות ובחלקה מבוססת על ארועים מהעבר אבל עם טויסט של מדע בדיוני. משחק עולם פתוח עם עולם חיי וגדול וגרפיקה מרשימה.

יש גם את MAFIA, משחק שמאוד דומה ל God father (יותר נכון God father הוא העתק של MAFIA). המשחק הראשון בסדרה מצויין השני פחות.

במשחקי יריות יש את סדרת FEAR. ממליץ גם לבדוק את PORTAL ו PORTAL 2 (מהיוצרים של HALF LIFE).

RTS יש כמובן את STARCRAFT 2, אפשר לבדוק גם את CIV 5 למרות שהוא TBS (משחק תורות ולא REAL TIME).

ממליץ לך לנסות גם משחקי RPG, יש את DRAGON AGE הראשון ואת THE WITCHER ו THE WITCHER 2. אם אתה מעדיף משהו קליל יותר אז יש את סדרת MASS EFFECT שהיא שילוב של יריות בגוף שלישי ו RPG, המשחק השלישי בסדרה צפוי לצאת בתחילת 2012.

פורסם
  • מחבר

תודה על ההמלצות, את פורטל 1,2 כבר סיימתי, ובמאפיה הראשון הסתבתכתי והתחלתי להשתעמם.

נראה לי שאני ינסה את AC.

וכל חופש גדול הפורום נהיה פה FXP, חבל שמדרדר ככה.

פורסם

מה עם starcraft 2? ניסית?

ואם בא לך אסטרטגיה בסגנון tower defense, יש את Plants vs Zombies הממכר.

משחק מעולה לשרוף זמן מת, כשתתחיל הוא יראה תמים אבל כל שתתקדם לא תרצה לעזוב.

עקרת בית משועממת שמגלה לתדהמתה שנגמרו המלפפונים במקרר, ויוצאת למסע נקם רצחני נגד ארגון מגדלי הירקות שגרמו למחסור במלפפונים מחוץ לעונה.

יש לך אזהרה בגין הודעת ספאם. אם אתה קורא את ההודעה שלך ורואה שהיא תורמת אפס- כנראה שאין לה מקום בפורום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים