עבור לתוכן

לקחתי את המבצע של יס | 42"+24"

Featured Replies

פורסם

אז לקחתי את המבצע הזה שאתה קונה טלוויזיה של 42" של Hisense ומקבל מסך 24" גם של Hisense.

המבצע הוא רק ללקוחות יס. אתה משלם 99 ש"ח במשך 36 חודשים.

שווה?

פורסם

אתה מרוצה ?

פורסם
  • מחבר

השבוע רק הזמנתי יגיע עוד 10 ימים...

פורסם

רציתי לעבור ליס הזמנתי נציג הביתה

אמרתי לו שאני אחשוב על זה אז הוא התחיל לצעוק עליי שהוא בזבז דלק ושאני חוצפן וכו אז זרקתי אותו מהבית עם הדיל שלו והוא בחוצפתו צלצל לשאול אם התחרתתי

פורסם
  • מחבר

חחח

למה הזמנת נציג הבייתה?

תתקשר אליהם, תברר מצבעים למצטרפים, אם לא מתאים אז לא...

אבל הרגת אותי שזרקת אותו מהבית, בעטת לו בתחת בפתח הדלת? :lol:

פורסם

הוא היה מה זה חוצפן דחפתי לו את הקלסר לחולצה ווצעקתי אליו שאם הוא לא הולך אני שובר לו כל עצם בגוף ברח כמו שפן

הזמנתי אותו כי היתקשרו אליי הציעו לשלוח נציג אמרתי שלא אכפת לי אבל בפרוש אני לא מבטיח לסגור עסקה אמרו לי אין בעיה והוא

הוא דיבר איזה שעה ונתן לי טופס לחתום אמרתי לו שאני לא בטוח אני אחשוב ואחזור אליו

ואז הוא התחיל לצעוק עליי בזבזתי דלק חוצפן וכו אז העפתי אותו בבושת פנים

פורסם
  • מחבר

לא ציפיתי מיס לדבר כזה....

anyways, מה אתה אומר, מבצע טוב? :)

פורסם

אני זוכר שיס עשו אצלי ביקור, לא הודיעו לא שום דבר. בא מישהו מהחברה דופק בדלת ושואל אם אנחנו רוצים לעבור ליס :P

בסוף לא עברנו, לא הציע משהו מדהים שמצדיק מעבר. במקרה הזה הוא לא יכל לצעוק כי הוא בא על דעת עצמו :nixweiss:

זה יוצא 3600 שקל ל 42" ו 24", לא דיל מדהים אבל מחיר לא רע בכלל, הבדל של כמה מאוד שקלים. לא יצא לי לראות מסכים של Hisense אבל אני יודע שזו חברה סינית שאין לה כל כך שוק באירופה/צפון אמריקה.

פורסם
  • מחבר

וחבל, Hisense היא ב-TOP 10 של CES.

חבל גם שחושבים שהחברה הזאת היא חברת מותג מדבקה או איך שלא קוראים לזה...

פורסם

אם הוא לא היה עשה לי את הקטע המלוכלך הזה היתי עובר ליס הוא הציע לי דיל עם יותר ערוצים מהוט וhd וכל זה בפחות 100 שקל מהוט אני פשוט רציתי להתקשר להוט לשאול אם הם יכולים לתת הצעה כזאת אבל הוא התעקש על אותה שניה אז הוא לא קיבל כלום וסתם בוזבז דלק

פורסם

אפשר להתעניין למה רק לHOT יש תשתית אינטרנט?

פורסם
  • מחבר

הת'רד תפס כיוון אחר לגמרי מהנושא, לא?.. :smile1:

אבל שיהיה...

פורסם

בונא תתקשר ליס ותתלונן עליו, זה ממש לא התנהגות שמאפיינת אותם מהניסיון שיש לי איתם.

אולי גם תקבל איזה פיצוי

פורסם

ניסיתי

התקשרתי וביקשתי מנהל בלי שידעתי העבירו לי את המניאק חצי שעה אני מתלונן ואז הוא אומר לי סבבה זה אני ביי וניתק

מסתבר שהוא מנהל בכיר שם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים