עבור לתוכן

Fallout 1 - האם אני טיפש?

Featured Replies

פורסם

אז הורדתי את Fallout הראשון(מ-GOG) והתחלתי לשחק. בחיי, אני מרגיש ממש טיפש. כל יצור שני הורג אותי ובשביל למכור דברים תמורת bottle caps אני צריך ידנית ללחוץ על הפלוס עד שאני מגיע לסכום הרצוי(ושזה מעל כמה עשרות, זה מייאש מאוד).

גם אין מוזיקה במהלך בארטר, ואני לא מצליח למצוא שריון בשום מקום.

יש איזה מדריך למתחיל או משהו? אני לא מצליח אפילו בקווסטים הממש ראשונים.. :( סה"כ לבל 2.

פורסם
  • מחבר

ראיתי עד דקה 2 והבנתי שזה יספיילר לי את הכל

אבל ממש צחקתי מזה שהוא ישר הלך מערבה במקום מזרחה. לא יודע למה זה צחיק אותי :silly:

פורסם

בקשר לבארטר, אאל"ט אתה יכול פשוט להקליד את הסכום. בקשר לשריון, אתה לא תקבל שריון מרוב האוייבים (בהבדל מנשק), כנראה בהנחה שכשאתה הורג מישהו השריון נותר מחורר ומרוסק, כך שתצטרך למצוא באיזה ארון או לקנות. בקשר לקרבות, נסה לעשות שימוש מושכל יותר ב"נקודות הפעולה" שלך - למשל, להכות ולברוח, או לצאת ממחסה-לירות-לחזור למחסה. כדאי גם לעשות שימוש בהתקפות המכוונות, בעיקר מטווח קרוב כשסיכויי הפגיעה גבוהים.

פורסם
  • מחבר

אפשר להקליד את הסכום? אני חושב שניסיתי ולא הצלחתי - ננסה שוב.

לגבי שריון - לא ציפיתי למצוא כ"כ על אויבים, אבל גם לא כ"כ הצלחתי למצוא שריון אצל סוחרים - לא בshady sands ולא בjunktown.

ולגבי קרבות: מה ז"א מחסה? ואני משחק כרגע עם Max Stone, שיש לו 7AP במקום 9, כך שבמקרה הטוב ביותר אני יכול להכות עם נשק לא-משהו ואז עוד מכה עם נשק-קצת-יותר-לא-משהו לפני שהתור נגמר.

הבנתי גם שכדאי דווקא יחסית "לחסוך" בנקודות, כיוון שהן הולכות לטובות דירוג השריון שלי כאשר האויב תוקף אותי.

פורסם

1. אי אפשר להקליד את הסכום, אבל זה משתפר במשחקים הבאים.

2. אפשר למצוא שריון גם לפני זה, ב-Raider camp (אלוהים יודע איך אני זוכר את זה אחרי כל השנים).

3. מחסה הכוונה תעמוד מאחורי קיר, תצא, תירה, תחזור (לשמור נקודות לטובת הגנה זה חסר משמעות כמעט).

4. לא זוכר מי זה Max Stone, אחד השחקנים שבנויים מראש במשחק לא? בכל אופן, אם אתה בונה לבד שחקן, אתה קובע אם יהיה זריז יותר אך פחות חזק וכו', אני הייתי נותן יותר לאינטליגנציה ולזריזות כדי להפיק את המירב מהמשחק - כאשר הכי חשוב זה Action points כאשר 8 זה הכי מעט שאני הייתי מתפשר.

פורסם
  • מחבר

מסתבר שאפשר להקליד סכום, אך משום מה - זה עובד לי רק עם הNumpad. לא נורא בכלל.

מצאתי שריון בvault 15, כנראה השריון הכי גרוע, אבל בכל זאת שריון(AC של 15 במקום 7 זה לא רע מבחינתי)

מקס סטון הוא אחד המובנים, ויש לו רק 6 AP... מה אומרים, להתחיל מחדש? אני סה"כ לבל 3...

פורסם

תתחיל מחדש, ACTION POINTS פחות מ-8 זה מגביל מאוד. אה ואל תשים אינטליגנציה פחות מ-4 (קריטי, אבל אתה יכול להשתעשע ולראות מה יקרה).

פורסם
  • מחבר

יש המלצה ל-build?

פורסם

אם זוכר נכון:

ST - 7

PE - 7

EN - 6

CH - 2

IN - 10

AG - 10

LK - 2

היה לי build בערך כזה, מאוד מוצלח (צריך לקחת את Gifted בשבילו).

מדובר בדמות עצמאית עם דגש על שרידות והתפתחות מהירה, תצליח להגיע לכוח של 10 (אם תשאל, תקבל ספויילר).

מתאים לצלף ולקרבות פנים מול פנים.

הבעיה שאתה מפסיד פה ושם תוצאות מעניינות בגלל LK ו-CH נמוכים (פחות מפגשים מוזרים וסביר ש-NPC לא יצטרפו אלייך).

פורסם

לא יודע אם זה עדיין רלוונטי, אבל אשמח לעזור(בכל זאת, המשחק האהוב עלי בכל הזמנים)

ה-build של dimka לא אופטילי לדעתי בגלל שלא כדאי לבחור ב attribute של 10 באף אחד מה-SPECIAL. זאת מכיוון שתגלה מאוחר יותר במשחק שניתן להגדיל כמעט את כולם לפחות ב-1.

כמו כן, luck אכן זה משהו שאפשר לוותר עליו אבל charisma זה מאד חשוב לדעתי. זה עוזר מאד בדיאלוגים וintelligence גבוה לא תמיד יציל אותך. כמו כן זה עוזר לשכנע דמויות עזר להצטרף אליך(אולי יותר רלוונטי ב fallout 2).

GIFTED זה אכן מאד מאד מומלץ, כמו גם finesse שמגדיל לך את ה agility.

לסיכום, build כזה:

st-7

pe-7

en-6

ch-6

in-8

ag-8

lk-2

יהיה יותר מומלץ.

בלי קשר לזה,

אני מאד ממליץ לך להכנס לאתר

www.nma-fallout.com

קהילת ה fallout הרצינית ביותר בפורום.

באתר הזה תוכל למצוא patches שישפרו את חווית המשחק שלך משמעותית.

אני לא זוכר אם כל ה patches רלוונטיים גם ל fallout 1 ולא רק ל fallout 2

אבל עשו שם עבודה מדהימה:

1. הגדלת הרזולוציה(והגרפיקה מן הסתם) של המשחק מ640\480 לאיזו רזולוציה שתרצה

2. שיפור GUI המשחק ברמות מטורפות- ניתן לעשות scroll עם העכבר ב inventory, בעית הכסף שתיארת תיעלם, באגים קשים מאד של המשחק יעלמו, קווסטים מתים יתוקנו ויעבדו כראוי, בקיצור פאצ'ים MUST.

יתכן שתצטרך להתחיל את המשחק מחדש בגלל כל הנ"ל אבל אין ספק שזה שווה את זה וחווית המשחק שלך תגדל משמעותית.

פורסם

כמו שנאמר, קרמה די חשובה לא מומלץ לרדת מ-4. אינטליגציה מאוד חשוב וגם אגיליטי שמשפיע ישירות על ה-AP שלך. אינטליגנציה חשובה כי היא משפיע באופן ישיר על כמות נקודות שאתה מקבל כל פעם שאתה עולה רמה. בנוסף היא משפיעה על אופציות דיאלוג מידי פעם. ואם אתה רוצה להשתמש בנשקים כבדים אתה צריך ST של 4 (אני לא זוכר אם בונוסים נחשבים, אם לא אז 6-7), ואין טעם לקחת יותר מ-7 (ה-Power Armor נותן 3+). Perception חשוב בשביל דיוק עם נשקים. כל פעם ששיחקתי גם 1 וגם ב-2 לקחתי את פארק שמוסיף לך עוד נקודות להקצאה, ממש קשה לבנות דמות מאוזנת בלי זה.

רק על Luck ו-Endurance אפשר להתפשר, וגם אז לא הייתי לוקח 1.

להבא:

http://fallout.wikia.com/wiki/

פורסם

סעמק, עשית לי חשק. מישהו ניסה את הפאטצים הלא רשמיים של TeamX? או שעדיף להישאר עם 1.1 הרשמי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים