עבור לתוכן

רוצים לקנות קונסולה! השאלה איזה?

Featured Replies

פורסם

הגענו לגיל שהצירים מתחילים לחרוק והשומן מכביד(אני לא באמת ברוס לי במציאות :smile1: )

מחפשים קונסולה לעשות ספורט מגניב עם הקינקט או איך שלא קוראים לזה

רוצים לרקוד או משחקי ספורט שיוציאו לנו את המיץ

מה לקנות? WII או אקס בוקס או נינטנדו???

פורסם

לעשות ספורט -אף קונסולה זה סתם גימיק

פורסם

א. WII = נינטנדו WII , והם משיקים קונסולה חדשה שנה הבאה - שלא מתבססת על חיישני תנועה (מראה לך כמה הם מוצלחים באמת מעבר לגימיק שאין ספק - מכר עשרות מליוני קונסולות)

ב. הוידאו נחמד - חבל שהבקרי תנועה של הWII לא מגיבים אפילו לעשירית ממה שהם עושים והם לא יותר מגימיק עם כל הכבוד (ויש לי אחד מיום ההשקה). בכלליות הכותרים שלו די גרועים ברובם (במיוחד משחקי התנועה)

המצב במייקרוסופט לא הרבה יותר טוב אבל בו יש לפחות את DANCE CENTRAL והקינקט שאשכרה קורא את התנועות של הגוף (בכלליות הMOVE של סוני והקינקט הם כמה עשרות רמות מהקישקוש של נינטנדו).

המשחק היחידי שסביר ממשחקי התנועה וקרוב ללהזיז אנשים יהיה כנראה DANCE CENTRAL , סתם לינק ראשון שנפלתי עליו:

אשכרה צריך להתאמץ.

עדיין שאר משחקי הקינקט הם די מעפנים , אבל פה אשכרה זה קורא את התנועות שלך וזה לא נפנופי ידיים רנדומלים

פורסם

רוצה להוריד אחוזי שומן ?-קונסולות לא יעזרו לך בזה כי גם ככה נדיר שמישהו יתמיד במשחקי ספורט דבילים שהם המקבילים למכשירי כושר סוג ז שפרחו בשנות ה80 וה90

תתחיל בדברים קלים כמו הליכה או ריצה קלה קצת כפיפות בטן כל דבר שיתן לך שיגרה קטנה של אימון

פורסם
  • מחבר

טוב תודה לכולם על התגובות!

לי התגובות עזרו אבל את האשה זה לא שכנע. (היא לא סומכת על חברי הפורום כמו שאני סומך)

היה מבצע בטוייס R אס והWII כבר כאן בסלון.

קנינו את זה עם המשטח לאימונים ומשחק 235 יורו שזה יקר לקונסולה ברמה של עטרי ללא BLUERAY

רושם שלי ראשוני:

הם לא שמעו על פוליגונים שם בנינטנדו. מזה הגרפיקה של ילדים בני שתיים?

אכן התגובות של השלט הם פעם כן פעם לא.

היה עוזר יותר אם הייתם כותבים

שלא תעיזו לקנות WII

יכול להיות שהרושם הזה ישתנה עוד כמה ימים אני אעדכן

דרך אגב האשה קצת מתלהבת מזה היום נראה איך הקונסולה תראה בארון עוד כמה ימים

פורסם

ככה ניראים משחקי הספורט של נינטנדו

רוצה משחק טוב תיקנה מאריו גלקסי 2 אבל תזכור שיש הגנה אזורית

פורסם

איזה חלק מהתגובה שלי לא היה ברור בזה שזה רעיון רע לקנות? חוץ מזה שכתבתי שהמשחקים מעפנים , השליטה מעפנה ושנה הבאה היא מוחלפת באחת חדשה - חוץ מלכתוב באדום בולט כמוך כל דבר בתגובה היה צריך לשכנע אותך.

אם לא האישה - הייתי מציע לך להחזיר הכל לקופסא ולהחליף אם אפשר.

ליביו

פורסם

לדעתי כדי שתקנה אקס בוקס עם הקינקט והמשחק Your Shape: Fitness Evolved , אתה יכול להגיע למצב שלא יהיה לך כוח לזוז אחרי אימון רציני עם המשחק הזה.

פורסם

תפסיק לדחוף לו המלצות לקונסולות לכושר

אדם שאפילו לא עושה גוגינג לא יתמיד גם מול קונסולה

פורסם

עושה רושם שלפותח הדיון בהחלט הכי מתאים Wii.

עושה רושם שהוא לא יותר מ- Casual Gamer אז אין סיבה להשקיע במשהו יותר רציני.

פורסם

ועושה רושם שלא קראת את הדיון.

פורסם

:lol: :lol:

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

הגענו לגיל שהצירים מתחילים לחרוק והשומן מכביד(אני לא באמת ברוס לי במציאות :smile1: )

מחפשים קונסולה לעשות ספורט מגניב עם הקינקט או איך שלא קוראים לזה

רוצים לרקוד או משחקי ספורט שיוציאו לנו את המיץ

מה לקנות? WII או אקס בוקס או נינטנדו???

הייתי ממליץ לך על פלייסטיישן 3 או XBOX360. עזוב את ה-WII...

ל-MOVE ולקינקט יצאו מלא משחקי כושר כמו UFC TRAINER, EA SPORTS ACTIVE, SPORTS CHAMPIONS ועוד... בטח גם יצאו מלא נוספים... בנוסף הגרפיקה והחומרה במכשירים האלה טובים פי כמה מזאת שנמצאת ב-WII וזה שווה את המחיר לדעתי.

פורסם

לאור התגובה האדומה אני מניח שאתה צודק :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים