עבור לתוכן

?Mafia III in development

Featured Replies

פורסם

אומנם זה רק שמועות.צפוי לצאת בסמפטמבר 2012?

http://www.connectedconsoles.com/ps3/2k-czech-gearing-up-for-mafia-iii-development/2916/

The Czech Eurogamer appeared an interesting article on the future of big game series, published by Take-Two. The company president, Strauss Zelnick, a recent conference that did not intend to continue its "core" games to give year after year, as is the case with Need for Speed and Call of Duty. The involvement of other development teams, therefore was not appropriate and other parts of GTA and Mafia, we will then have to wait some time (but maybe it will be sooner than we previously thought), because the company does not intend to fast pace of game development threaten the quality brands.
פורסם

נשמע כמו רעיון גרוע :P השני לא הצליח כל כך והלך לכיוון לא כל כך נכון. חוץ מזה MAFIA לא מעניין כל כך I WANT MY Hidden & Dangerous 3 >:(

פורסם

אחרי הכישלון של השני (שעליו לצערי שילמתי 50$), מישהו באמת מחכה למשחק?

עדיף כבר לשחק בLA NOIRE. תקופה זהה, עלילה טובה יותר בהרבה, פיזיקה פי כמה יותר טובה (אך לא מושלמת). יוצא בקרוב לPC.

הו כן, משחק ארוך פי 3-4.

פורסם

אחרי הכישלון של השני (שעליו לצערי שילמתי 50$), מישהו באמת מחכה למשחק?

:kopfpatsch:

מקווה שלא תעשה את הטעות הזאת שוב ותיפול למלכודת ה-Hype

פורסם

:kopfpatsch:

מקווה שלא תעשה את הטעות הזאת שוב ותיפול למלכודת ה-Hype

הדמו פשוט היה כל כך טוב, שהייתי בטוח שהמשחק יהיה ברמה של השלב שהוצג.

לא נורא, מטעויות לומדים (:

פורסם

2 היה נראה כמו חיקוי זול של GTA

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

2 היה נראה כמו חיקוי זול של GTA

חס וחלילה. טפו טפו. GTA זהב לעומת MAFIA, ואחד מהמשחקים הטובים ששיחקתי (האחרון).

פורסם

Mafia הראשון היה משחק ברמה אחרת, והוא, יחסית לתקופה בה הוא יצא, עדיין מבחינתי אחד המשחקים הטובים.

Mafia 2 לעומתו משחק רדוד, משעמם, קצר ועם הסוף הכי לא ברור שראיתי במשחק - כאילו הם אמרו טוב נמאס לנו בוא פשוט נשחרר את המשחק וזהו.

Mafia 3 (אם יצא בכלל) ייצטרך להיות פי 2 יותר טוב מהמקורי רק כדי לפצות על הביזיון שהוא המשחק השני.

פורסם

הראשון לתקופת הזמן שהוא יצא היה אחד ממשחקי השנה לטעמי

השני היה חיקוי רדוד לGTA4

עם יצא עוד משחק אני מקווה שיחזירו את האווירה מהמשחק הראשון

פורסם

לא שיחקתי בראשון אבל כן שיחקתי ב- GTA IV ואין לי מושג על מה אתם מדברים.

אני נהנתי מאוד מ- MAFIA 2 , הם הצליחו לשחזר שם בצורה טובה מאוד את תחילת המאה (שנות ה-30) , מהרכבים ועד למוזיקת הג'אז.

גם הסיפור היה טוב מאוד.

האם 3 יהיה המשך של 2?

פורסם

האם 3 יהיה המשך של 2?

אין אפילו הודעה רשמית על כוונה לפתח את Mafia III אז לשאול על המשך העלילה לא רלוונטי.

לגבי מאפיה 2, גם אני נהניתי לשחק בו ואהבתי את האווירה. כמשחק הוא היה טוב, כהמשך- פחות.

מספיק שתעיף מבט על הציון הממוצע שלו: 77 לעומת 88 לפרק הראשון שבאמת נחשב למשהו מרענן, בעוד ההמשך ניסה בלית ברירה להיות מאפיה בעולם של GTA.

בכלל, המשחק מאוד קצר, פחות מ10 שעות כדי לסיים את העלילה וחוץ מחנויות נשק ובגדים אין ממש מה לעשות בעיר.

פורסם

האמת שלא שיחקתי בראשון , אז אני לא יכול להתייחס אליו.

מה שלא הבנתי , זה למה הם לא עשו מאין משימות צד כמו ב- GTA , מאוד פשוט , לא דורש השקעה גדולה מידי ומגדיל את אורך החיים של המשחק משמעותית.

פורסם

זה כן דורש המון השקעה דבר ראשון, לא שאני חושב שזה תירוץ לא להוסיף את זה, במיוחד אחרי כל הזמן שהם עבדו על המשחק. אני בכלל לא מבין מה הלך בפיתוח של המשחק הזה, 6 שנים עבדו על הפרוייקט הארור ובסוף יצא להם משחק בקושי 8 שעות (זה גם לאיטיים שבניניו) בלי שום ערך משחקיות חוזרת, משעמם בטירוף עם עלילה גרועה ורק לעיתים רחוקות מהנה, כסף הם לא הרוויחו מהמשחק זה בטוח.

פורסם

הם הוסיפו דברים בDLC בתשלום -כניראה הזונות עשו את זה בכוונה וסירסו את המשחק לטובת הDLC

פורסם

למה אתם כל כך נגד המשחק הזה, הוא דווקא היה די טוב, אני אישית לפחות אהבתי אותו, והסוף שלו לפי דעתי פצצה, ואם כבר מזכירים את GTA העלילה ב-MAFIA הרבה יותר טובה מ-GTA, נכון הוא אומנם חיקוי לא מוצלח של GTA אבל עדיין יחסית למשחק MAFIA הוא יצא לא רע בכלל.

ואל תשכחו חברה קטנה מאוד פיתחה את המשחק, לאומת החברה RSG שהיא חברה פי כמה יותר גדולה ועשירה מ-2K. ככה שיחסית ל-2K המשחק מאוד טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים