עבור לתוכן

יש כאן מישהו שמרוצה מהמהירות שה-ISP מספק לו לחו"ל? (מחפש להחליף ISP)

Featured Replies

פורסם
ועל לחם אפשר לוותר

בדיוק

50% מתושבי העולם אלרגים ללחם

אז ניתן למי שמוכר לנו אינטרנט לחם והרבה מלח

• תגובות 40
  • צפיות 5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אפשר לראות את כמות התעבורה שקנו החברות לפחות בארץ:

http://www.isoc.org.il/iix/2x_list.html

האמת שזה די חסר משמעות. לשלושת הספקיות הגדולות יש חיבורים ישירים זו לזו שלא דרך IIX.

פורסם

אבל התחילו לפרוס עוד סיבים אופטיים או משהו בסגנון לא? צפוי להיות שיפור אני מניח...

כן פורסים כבל חדש בימים אילו רק יש קטע אחד ... הוא בלעדי לבב"ל

פורסם

הוא לא בלעדי

הכבל החדש שהשלמתו צפויה להיות בסוף שנת 2011 וצפוי להיות מבצעי ולשימוש מסחרי כבר ברבעון הראשון של 2012, עתיד לשרת את כל ספקיות ומפעילות התקשורת בישראל ואת הלקוחות הפרטיים והעסקיים של בזק בינלאומי

http://www.articles.co.il/article/115847/%D7%91%D7%96%D7%A7%20%D7%91%D7%99%D7%A0%D7%9C%D7%90%D7%95%D7%9E%D7%99%20%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%A1%D7%AA%20%D7%9B%D7%91%D7%9C%20%D7%AA%D7%AA%20%D7%99%D7%9E%D7%99

פורסם

בשעות השיא אתה בקושי יכול לצפות באיכות נמוכה בYOUTUBE עם רוב/כל הספקים.

חוץ מספק אחד שאפילו בשעות השיא טוען ב1080P פי 2 יותר מהר ממהירות הצפיה.

הספק היחידי שגם עונה מיד בתמיכה הטכנית.

הספק היחידי שלא מפרסם כי הוא לא רוצה התרחבות מהירה.

הספק היחידי שאף אחד לא רוצה להזכיר כדי שלא יצטרפו עוד אנשים ויהרסו את החוויה הנהדרת.

פורסם

אם זה אכן כך אז זה בהחלט יפתור את הבעיה אחת ולתמיד. מחישוב גס 7.2 טרהבייט יכול לתמוך ב-4.8 מיליון חיבורים של 12Mb (או 1.5MB) כל אחד. מישהו יודע מה רוחב הפס של ישראל כרגע לחו"ל?

זה 7.2 טרה ביט ולא טרה ביית, מה שאומר שזה יאפשר 600,000 חיבורי 12 מגהביט פעילים בו זמנית מה שלדעתי לא יקרה בעתיד הקרוב. רוב המשתמשים לא קונים משתמש בתשלום לשרתים שהם מורידים מהם בחו"ל לכן הם מקבלים מהירות פחותה מהמקסימום של האינטרנט שלהם.

וכמובן שרוב המשתמשים לא מורידים קבצים כבדים, מקסימום סירטון 1080p ביוטיוב - לא עומס רציני.

פורסם

שלום רב,

ברשותי חבילת גלישה 8MB מזה 6 שנים (מהרגע שהיה ניתן לרכוש אותה).

אחרי בערך 6 שנים שאני מחובר לבזק בינלאומי, אני חווה במשך שנה-שנתיים איטיות מטורפת לאתרים בחו"ל.

החל מטורנטים (שהיו בעבר יורדים על המקסימום), דרך אתרי קבצים כגון rapidshare (שמוריד על 10k ופשוט עוצר באמצע), zippyshare, fileserve וכו'.

אני מודה ומתוודה- עד לפני כשנתיים, הייתי מרוצה מהמהירות והכל היה בסדר, מאז החלפתי 2-3 מחשבים, ואני יודע שהבעיה היא בודאות לא במחשב (ברשותי כמה מחשבים כולל מקבוק-פרו ובכולם חווה את אותה בעיה)

האם יש כאן מישהו שמרוצה מהמהירות שהוא מקבל מספק שלו לחו"ל ?

אני גר באיזור ת"א (אם זה משנה מבחינת ראוטינג)

תודה מראש לעוזרים.

יש לי

012+ תוספת לגיימר.

על NGN 10Mbit

בשעות הערב לרוב יש האטה מורגשת באתרי streaming כמו למשל justin.tv \ twitch.tv youtube זה הכי מרגיז בייחוד באתר justin שכידוע יושב ב AKAMAI לכן אין סיבה ברורה שלא יעבוד חלק רוב הזמן .

יום ראשון רציתי לראות גמר טורניר של Company Of Heroes ולא יכלתי לראות חלק, הaudio עבד אבל התמונה קרטעה.

מבחינתי , כל עוד לחול אני מצליח להתחבר ב VNC \ RDP \ SSH \ FTP , ולראות יוטיוב ו justin.tv אני מרוצה.

ככל הנראה סופי השבוע(שישיבתראשון) הם הזמן הכי גרוע ושעות הערב ( בין 7 ל 23 ) , בשעות האלה יש הפרעות לפעמים בחיבורים שהם https לחול ( פשוט דפדוף איטי מציק ).

תבדוק אם אתה רואה את זה חלק זה full HD:

GameReplays.org Company of Heroes on Justin.tv

http://broadcast.fulltimegeek.de/

טורנטים יוצא לי אולי פעם בשבוע להשתמש וגם זה בקושי, ותמיד זה מגיע למקסימום 1MB/sec אבל טורנטים זה לא מדד לאיכות זה סה"כ P2P, מה שחשוב מבחינתי זה מהירות חיבור per thread לא מהירות של סכום X חיבורים בו זמנית.

כדי להתגבר לחלוטין על ההאטה בשעות הלחץ אני משתמש בשרתי proxy פרטיים

( פשוט תזמין cloud מאמזון תתקין עליו proxy, או תמצא ספק VPS עם חיבור טוב באירופה , תעשה trace ותבדוק קרבה של ספק, תבקש לינק להורדה לבדיקה של מהירות ה thread שאתה פותח מולו ) ותגלוש דרכו , אם יש לך משהו דחוף לעשות והאינטרנט לא זז :) ..

לא מרוצה ב 100%, אבל אפשר לומר ש 90% מהזמן אני מרוצה ממה שאני מקבל.

רוצה להיות מרוצה מחיבור טוב יותר? - תעבור לאירופה.

אגב , אל תתקרב ל 012 בלי גיימר אם אתה גולש באתרים בחול.

פורסם

עכשיו שאין יותר התחייבויות בסלולר בספקי האינטרנט ובתשתית האינטרנט.

אפשר לעבור חברות כמה שרוצים מתי שרוצים.

ואפשר להתמקח על מחירים כמה שרוצים מתי שרוצים.

ולהתלונן על איטיות ולאיים בהתנתקות כמה שרוצים מתי שרוצים.

עוד ניצחון ללוחמי החופש!!!!!!!! :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap:

פורסם

בשעות הערב לרוב יש האטה מורגשת באתרי streaming כמו למשל justin.tv \ twitch.tv youtube זה הכי מרגיז בייחוד באתר justin שכידוע יושב ב AKAMAI לכן אין סיבה ברורה שלא יעבוד חלק רוב הזמן .

ישבתי שלשום עם כמה מהאנשים המובילים בתחום האינטרנט בארץ (לא שאני אחד מהם אבל יש קשרים ;) ) ובין השאר דיברנו על תחום ה- CDN. זה משהו שהספקים בארץ מאוד "חמים" עליו בגלל שמד נאוטילוס שוחטת אותם. אז תתפלא לשמוע, אבל ה- streaming של Akamai מגיע מ... חו"ל! כן, גם אם לספק שלך יש node מקומי של Akamai שנותן תמונות, Flash וקטעי קוד, את הוידאו אתה הולך לקבל דרך הקווים החנוקים לחו"ל. למה? כי ככה. זה מה שב- Akamai החליטו.

ולפני ששני הסיבים החדשים יהיו מוכנים (סביבות אמצע שנה הבאה, אולי לפני) זה לא הולך להשתפר.

פורסם

ישבתי שלשום עם כמה מהאנשים המובילים בתחום האינטרנט בארץ (לא שאני אחד מהם אבל יש קשרים ;) ) ובין השאר דיברנו על תחום ה- CDN. זה משהו שהספקים בארץ מאוד "חמים" עליו בגלל שמד נאוטילוס שוחטת אותם. אז תתפלא לשמוע, אבל ה- streaming של Akamai מגיע מ... חו"ל! כן, גם אם לספק שלך יש node מקומי של Akamai שנותן תמונות, Flash וקטעי קוד, את הוידאו אתה הולך לקבל דרך הקווים החנוקים לחו"ל. למה? כי ככה. זה מה שב- Akamai החליטו.

ולפני ששני הסיבים החדשים יהיו מוכנים (סביבות אמצע שנה הבאה, אולי לפני) זה לא הולך להשתפר.

יש לספקית שלי node מקומי כאן 212.199.202.53

אבל באמת שמתי לב שהשידור live שאני מקבל מגיע משרתים בחו"ל.

מה עוד יש לעשות בנושא?

אם נתקשר לספקית , לפי התסריט שלהם , הפעלה מחדש למחשב + לראוטר + למודם , וכניסה לאתר של הספקית לבדיקת מהירות שיגיד לי שאני מוריד על 10Mbit, וזה אומר שאין בעיה בכלל.

אני כבר משלם על גיימר, שלפי מיטב הבנתי זה הכי הרבה שאפשר לקבל בחיבור פרטי.

טוב אני אמשיך לעבוד עם הפרוקסי שלי וזהו .. דאגתי להרים אחד על peering point מרכזי באירופה ככה שאני נהנה ממנו דווקא.

פורסם

כבר כתבתי מה אפשר לעשות: כלום.

המחיר של קו לחו"ל מאוד גבוה כי ישנו רק גוף אחד שיכול לספק אותם - מונופול מוחלט. בעוד חצי שנה-שנה המצב יהיה שונה לחלוטין. רק השבוע פורסם שמד נאוטילוס מציעה על קווים חדשים הנחה של 40-50% ועם כניסת שני הסיבים החדשים זה רק ירד. אבל עד אז? תסבול בשקט 8) . copy.pngfavicon.icofavicon.ico

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים