עבור לתוכן

אוזניות חדשות עם מיקרופון

Featured Replies

פורסם

היו לי אוזניות עם מיקרופון של לוג'יטק שאבא שלי קנה לי בארה''ב לפני כמה שנים. לפני כמה ימים האוזניות נשברו לי ועכשיו שומעים רק בצד אחד שלהם. לא ניסיתי לפנות לשירות של לוג'יטק כי אני די בטוח שאין אחריות. אני מחפש אוזניות עם מיקרופון בתקציב של עד 200 שקל. אני צריך שישמעו באוזניות טוב וחזק שיחות בסקייפ ובמסנג'ר ושהמיקרופון יהיה איכותי וחזק. אני שומע רק את הסקייפ והמסנג'ר באוזניות. כל השאר אני שומע ברמקולים. אני אקנה את האוזניות מKSP בחיפה.

פורסם

יש הנחה של 40 אחוז בKSP על מוצרי t eSports Shock בין היתר על אוזניות עם מיקרופון.

פורסם
  • מחבר

אני לא צריך אוזניות למשחקים. משחקים אני משחק על מחשב אחר עם מערכת קולנוע ביתית. אני צריך אוזניות ומיקרופון רק לדיבור בסקייפ ובמסנג'ר.

פורסם

השאלה אם אתה מחפש משהו "מפוצץ" או משהו פשוט שיעשה תעבודה?

בכל מקרה תציץ בלינק של באג, יש שם כמה בתקציבים שונים ובתצורות שונות של אוזניות (מכסות תאוזן, יושבות על וכו'):

http://www.bug.co.il/result.asp?orderby=1&brand=0&ser=%EE%E9%F7%F8%E5%F4%E5%EF&x=0&y=0

הLOGITECH H110 למשל נראה לי מספיק טובות אבל אם אתה רוצה משהו שמכסה תאוזן יש את הLIFECHAT LX של מיקרוסופט. לי למשל יש אוזניות עורף+מיקרופון של VERBATIM,לא זוכר תדגם, שקניתי באופיס דיפו ב90 ש"ח בערך והם סבבה לגמרי מבחינת השמע ויחסית נוחות לזמן ארוך.

פורסם

אני לא צריך אוזניות למשחקים. משחקים אני משחק על מחשב אחר עם מערכת קולנוע ביתית. אני צריך אוזניות ומיקרופון רק לדיבור בסקייפ ובמסנג'ר.

את זה אפשר לעשות עם אוזניות פשוטות ומיקרופון.

בניפרד או לחוד.

פורסם
  • מחבר

את הLIFECHAT LX של מיקרוסופו היו לי והן מתקלקלות ממש מהר. אני רוצה משהו יותר קטן מהLIFECHAT LX ושישמעו בו טוב ואיכותי רק לסקייפ.

פורסם
  • מחבר

טוב היום הייתי בKSP בחיפה עם סבא שלי וקניתי את האוזניות עם מיקרופון האלה:

Logitech USB headset H360.

דיברתי איתן כבר בסקייפ ושמעו טוב מאוד. הציעו לי לקחת את האוזניות שAlex-k הציע של eSports אבל הן ממש גדולות.

איך האוזניות שקניתי לדעתכם לסקייפ? האם מומלץ להשאיר אותן מחוברות כל הזמן בUSB או שרק שאני משתמש בהן לחבר אותן?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים