עבור לתוכן

Heroes 3, Hamachi, Timeout error

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני מנסה לשחק HOMM3 דרך ההאמצ'י עם חבר, שיחקנו עד לפני כשבוע בלי שום בעיה ופתאום המשחק נותן לי הודעה:

Sorry there was an error connecting to that session. Please try again

ואח"כ

Timeout

ניסיתי הכל! התקנתי את ההאמצ'י שוב, התקנתי את הדרייברים של כרטיס הרשת, חיברתי כרטיס רשת אלחוטי אחר, התקנתי הכל מחדש על מחשב אחר אצלי, כיביתי את "חומת האש" בראוטר, כיביתי אנטיוירוסים וחומת אש של ווידוס אצלי. ניסיתי גם דרך Tunngle, כלום!

(ו-gameranger לא מצליח להתחבר אצלי משום מה)

אני יודע בוודאות שהבעיה אצלי במחשב מכיוון שכל שאר החבר'ה מצליחים להתחבר אחד לשני, אני היחיד שלא מצליח.

רקע נוסף: הבעיה הופיע לדעתי (לא בטוח) לאחר שהיו לי בעיות חיברו לאינטרנט עקב ההאמצ'י המליצו לי באיזה פורום לעשות

route delete 0.0.0.0

בשביל לפתור את זה. אבל נראה לי אחרי כל ההתקנות זה היה אמור להסתדר.,וזה גם לא עובד על מחשב אחר.

פורסם

למה אתם עובדים קשה?

תיכנס למשחק ל- New Game>Multiplayer>TCP/IP, תארח ותן לחבר שלך את כתובת ה-IP. פשוט ועובד מעולה.

פורסם
  • מחבר

שנינו יושבים מאחורי ראוטרים, ולכן זה לא עובד דרך TCP\IP רגיל.

פורסם

עניין של פורטים או DMZ... לא מסובך...

פורסם

גם כדי ש-Hamahci תפעל בצורה טובה היא דורשת פורטים פתוחים.

בכל מקרה, כמו שאמרתי לך, TCP\IP הכי פשוט- מספיק גם שאחד מכם יפתח פורטים או יגדיר DMZ בנתב.

פורסם
  • מחבר

מה זה DMZ?

עריכה:

טוב מצאתי מה זה ואיפשרתי את זה בראוטר עם הIP המקומי של המחשב שלי,

שתי שאלות

1- האם אני עדיין צריך לפתוח פורטים או שה DMZ מסדר את זה?

2-האם אני צריך שגם כל החברים יגדירו אצלהם בראוטרים DMZ או שמספיק שאצלי מוגדר ואני ה-HOST?

ננסה לשחק היום בערב ואני אעדכן אם זה עבד.

תודה!

פורסם

1) DMZ בעצם מבטל את ההגנות על כתובת ה-IP שהגדרת, כך שלמעשה כל הפורטים פתוחים ולא צריך להגדיר בנוסף.

2) מהניסיון שלי, מספיק שאחד מכם יפתח פורטים / DMZ כדי המשחק יעבוד.

פורסם
  • מחבר

רציתי לעדכן שהמשחק עובד,

אין לי מושג איך, פתחתי DMZ ופורטים כפי שהצעתם,המשחק לא עבד בהתחלה ואז התחיל לעבוד, רציתי לבדוק אם זה באמת זה

סגרתי את הפורטים וביטלתי את ה-DMZ והמשחק עדיין עובד.

בקיצור אין לי מושג למה הוא לא עבד עד עכשיו ופתאום הוא עובד, אבל זה לא משנה כי עכשיו הוא עובד.

תודה על העזרה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים