עבור לתוכן

משחק השנה 2011?

Featured Replies

פורסם

יכול להיות שקצת מוקדם מידי לקבוע מי משחק השנה,שעוד לפחות שני משחקים גדולים צפויים להגיע-BioShock,ו-Skyrim.וניתן צ'אנס גם ל-Call of Juarez

אבל מה היה לנו השנה:

1-Mass Effect 2

Black Ops-2

The Witcher 2-3

מה דעתכם?

פורסם

שני הראשונים יצאו ב - 2010 בכלל.

עוד מועמדים עד עכשיו לתואר:

PORTAL 2

SHOGUN II:TOTAL WAR

DEAD SPACE 2

ASSASSIN'S CREED:BROTHERHOOD

BIOSHOCK החדש לא צפוי לצאת השנה בכלל ולפי גרסת הקונסולות עושה רושם ש - COJ החדש גרוע.

פורסם

Skyrim

פורסם

Batman Arkham City / Skyrim

תלוי כמה Skyrim הפך להיות משחק קונסולה

פורסם

ככל שיותר משחק קונסולה כך יותר סיכוי ל-game of the year

פורסם

אניחושב שהם מדברים על GAME OF THE YEAR לדעתנו, לא לדעת אתרי הביקורות שבחיים לא יתנו ל PC לזכות במשהו.

כש GAMETRAILERS נתנו את Best Software-Lineup ל XBOX 360 ב 2010 זה היה ברור שהאתרים האלה לא כל כך מעוניינים במספר המשחקים ובאיכות שלהם. ל 360 בקושי יצאו משחקים בשנתיים האחרונות בזמן שגם ה PS3 וגם ה PC בעליה חדה (14 משחק שיצאו ב PS3 בהשוואה ל 7 ב XBOX 360, ב PC היה את STARCRAFT 2, CIV 5 ,TOTAL WAR, Amnesia ועוד הרבה משחקים טובים אחרים).

מהמשחקים שיצאו עד עכשיו לא זכור לי אחד שבאמת ניראה כמו משחק השנה.

נ.ב.

משחק המשחקים מתיחס למשחקים שיצאו רק ל PS3/XBOX 360/PC, משחקים אחרים אפשר לבטל כי הם זמינים לכולם בכל מקרה אז הם לא משפיעים על Best Software-Lineup.

פורסם

אניחושב שהם מדברים על GAME OF THE YEAR לדעתנו, לא לדעת אתרי הביקורות שבחיים לא יתנו ל PC לזכות במשהו.

כש GAMETRAILERS נתנו את Best Software-Lineup ל XBOX 360 ב 2010 זה היה ברור שהאתרים האלה לא כל כך מעוניינים במספר המשחקים ובאיכות שלהם. ל 360 בקושי יצאו משחקים בשנתיים האחרונות בזמן שגם ה PS3 וגם ה PC בעליה חדה (14 משחק שיצאו ב PS3 בהשוואה ל 7 ב XBOX 360, ב PC היה את STARCRAFT 2, CIV 5 ,TOTAL WAR, Amnesia ועוד הרבה משחקים טובים אחרים).

מהמשחקים שיצאו עד עכשיו לא זכור לי אחד שבאמת ניראה כמו משחק השנה.

נ.ב.

משחק המשחקים מתיחס למשחקים שיצאו רק ל PS3/XBOX 360/PC, משחקים אחרים אפשר לבטל כי הם זמינים לכולם בכל מקרה אז הם לא משפיעים על Best Software-Lineup.

לא יודע לגבי משחק השנה שלי - אבל את הקול שלי ל- 'פרס ההודעה הלא קשורה והלא מובנת ביותר' אני אתן להודעה הזאת שלך :xyxthumbs:

פורסם

אני ילך פה על חבל דק ויגיד Battlefield 3

לא יודע זה המשחק שאני מצפה לו ועשיתי לו PRE ORDER

בשבילי שחק השנה נקבע על ידי המולטיפלייר, כי אחרי כמה שעות של משחק בסינגר בסוף זה משנראר.

פורסם

3 משחקי השנה הם:

portal 2

deadspace 2

super meat boy

לגבי האחרון מי שלא מכיר זה משחק כליל וכפי שיכול להעביר שעות של משחק ויש בו כמות שלבים אין סופית ואפילו סוג של עלילה...

פורסם

רק חבל שsuper meat boy הוא משנת 2010.

Portal 2 - לפחות ממה ששיחקתי עד עכשיו.

פורסם

לא יודע לגבי משחק השנה שלי - אבל את הקול שלי ל- 'פרס ההודעה הלא קשורה והלא מובנת ביותר' אני אתן להודעה הזאת שלך :xyxthumbs:

ההודעה שלי מתיחס להודעה שמעלי, ההודעה שמעלי מתיחסת לעובדה שברוב באתרים הגדולים לא יתנו את GAME OF THE YEAR למשחק מחשב.

מזה אפשר להבין למה אני מתיחס המשפט הראשון, לא מעניין אותנו האתרים הגדולים מעניין מה כל אחד חושב.

אחרי זה הבאתי דוגמה למה שהוזכר בהודעה שלפני שמראה כמה אתרי הביקורות לא מתיחסים למחשב.

אחרי זה כתבתי שעד עכשיו לא ראיתי אפילו משחק אחד שיצא והיה מרשים מספיק בשביל להיות משחק השנה, היו כאלה שהגיעו קרוב (כמו PORTAL 2) אבל בכללי עד עכשיו הרף דיי נמוך.

ניראה לי ברור ביותר (יש כמה TYPO, לא משהו במיוחד) וגם דיי קשור אם מנסים להבין למה ההודעה מתיחסת :xyxthumbs:

פורסם

יכול להיות שקצת מוקדם מידי לקבוע מי משחק השנה,שעוד לפחות שני משחקים גדולים צפויים להגיע-BioShock,ו-Skyrim.וניתן צ'אנס גם ל-Call of Juarez

אבל מה היה לנו השנה:

1-Mass Effect 2

Black Ops-2

The Witcher 2-3

מה דעתכם?

Mass Effect 2 and Black Ops came out in 2010.

Deus Ex : Human Revolution is coming out soon.

פורסם

בעולם מושלם - דיאבלו 3 ייצא בסוף 2011 ויהיה משחק השנה. בעולם קצת יותר מציאותי - סתם איזה FPS (כולם כבר נראים לי אותו הדבר).

פורסם

ASSASSIN'S CREED:BROTHERHOOD ללא ספק בכלל!

גם AC:REVELATIONS לוקח את השנה הזו וגם את הבאה :)

דעתי :xyxthumbs:

פורסם

מחכה ל Skyrim ו Uncharted 3

אני מקווה ש skyrim לא יהיה אכזבה כמו Oblivion בזמנו, ולגבי UC3, אם הוא יציג אפילו שיפור -קטן- על 2, מדובר כמעט אוטומטית במשחק השנה, אלא אם תהיה איזו הפתעה מאוד לא צפויה.

Portal 2 כמובן ראוי לצל"ש בנושא, ומשהו שאני פשוט חייב לראות- http://www.gamespot.com/ps3/action/elshaddai/index.html?tag=result%3Btitle%3B1

BIBLE ACTION GAME

מה עוד יפן יביאו לנו הלאה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים