עבור לתוכן

האם יש טעם ב ram 8GB למפרט של WIN 7 32 bit ??

Featured Replies

פורסם

האם יש טעם ב 8GB למפרט של WIN 7 32 bit ??

פורסם

בקצרה, לא. הוא לא ינצל אותו.

פורסם
  • מחבר

למרות זאת ברב המפרטים בפורום מציעים 8 GB ram.

אבל מציעים איך לחסוך בכל רכיב אפשרי .

פורסם

למה אתה חושב שבכל המחשבים שמציעים בהם 8GB מותקנת WIN 32BIT?

64BIT הוא קניה הרבה יותר הגיונית למי שקונה WINDOWS מקורי, ואני לא מאמין שיש הבדל מבחינת פיראטיות בין להשיג גרסאת 32BIT ל64BIT.

פורסם

1. קניית 8GB ועבודה עם מערכת Windows ביתית בארכיטקטורת 32 סיביות היא בזבוז. אתה משלם על חומרה שהתוכנה לא יכולה לנצל.

2. בלי קשר, אם אתה משתמש ביתי ממוצע, ספק אם אתה זקוק בנקודת הזמן הנוכחית ליותר מ-4GB של זכרון (וגם זה כנראה די והותר). נפח זכרון גדול ממה שאתה זקוק לו בפועל לא ייתן לך כלום.

3. אם מכל סיבה שהיא חשוב לך לעבוד עם 8GB של זכרון, אתה יכול פשוט להתקין את גרסת מערכת ההפעלה שלך בארכיטקטורת 64 סיביות. עליך רק להשיג את הדיסק. רישיון המוצר שלך תקף גם לגרסת 64 סיביות.

עריכה: yz101 הקדים אותי. אם אתה עומד לפני קניית מערכת, קנה בגרסת 64 סיביות (אם אתה קונה ברישיון OEM). אם כבר קנית, ראה את סעיף 3 לעיל.

פורסם
  • מחבר

אני מסכים עם כל מילה ומציע שכשמציעים מפרט יציינו את הקשר בין זיכרון למערכת הפעלה.

פורסם

מבקש המפרט בעצמו יכול לשאול אם תהיה נצילות לכמות GB RAM ב-32 או 64 ביט בעת בקשת המפרט.

כמוך למשל...

פורסם

אני חושב שזה קשקוש מוחלט, בטח שעדיף לקחת 8GB זיכרון אתה עוד תתקע עם הגבלת הזיכרון ורק יישאר לקחת WIN 7 X64 כדי לפתור את זה, ועזוב הזיכרון היום ממש זול לעומת לא כל כך מזמן בין 260 ל300 שקל בשביל קיט של 8GB והזול ביניהם הוא של KINGSTON וזאת חברה ממש טובה שבודקת הכל טוב טוב, בקיצור זיכרון מאוד איכותי ושווה את ה260 שקל בשבילו מי TMS.

פורסם

אני חושב שזה קשקוש מוחלט, בטח שעדיף לקחת 8GB זיכרון

אתה באמת יכול לקבוע שכל משתמש באשר הוא זקוק או יפיק תועלת משימוש ב-8GB של זכרון? ועוד לקבוע שכל המלצה על פחות מ-8GB היא קשקוש? סלח לי, אבל תגובה לא רצינית.

פורסם

לא רק שאני טוען אני גם מציע בחום, לא תצטרך לשדרג בשלוש ארבע שנים הקרובות וזה בהחלט שווה את ה80 שקל תוספת :hi:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים