עבור לתוכן

בנוגע למבצעים של אתר "בהצדעה"

Featured Replies

פורסם

היי. יש לי מספר שאלות:

1. המבצעים חלים על חיילים משוחררים במשך חמש שנים?

2. אני רוצה לקבל מבצע על כרטיס בקולנוע. מההסבר שלהם לא ממש הבנתי, האם אני צריך לקבל את ההנחה במקום של האגודה שלהם או שאני בא לקולנוע איפה שקונים כרטיסים ומציג את החוגר?

תודה לעוזרים.

פורסם

1. כל עוד אתה משרת מילואים פעיל.

2. אתה צריך ללכת לחנויות sogood של סונול ולקחת משם את הכרטיסים.

פורסם

2. אתה צריך ללכת לחנויות sogood של סונול ולקחת משם את הכרטיסים.

ואתה משלם שם במזומן או שחייבים כ.אשראי/חשבון בנק?

פורסם

אני חושב שאתה צריך לשלם כשאתה מזמין את הכרטיסים מהאתר, אני עדיין לא הזמנתי משהו שהייתי צריך לאסוף מסונול, אבל כשהזמנתי כרטיסים לסופרלנד אז שילמתי באתר ולקחתי את הכרטיסים מהקופה.

פורסם

אם אתה משרת מילואים פעיל (מספר מסויים של ימי מילואים שעשית) אז הם אמורים לשלוח לך כרטיס שמזכה אותך בהנחות האלו.

פורסם

מתי השתחררת?

יש לך כרטיס משחורר בכבוד / משרת מילואים פעיל?

אני מתאר לעצמי שכן, אחרת לא היית יכול להיכנס לאתר שלהם.

זה די פשוט, אתה בוחר את מה שאתה רוצה, במקרה שלך זה סרט, מוסיף לעגלת הקניות, מזין פרטי כרטיס אשראי, ולאחר התשלום באתר אתה ניגש לאחד מסניפי sogood של סונול (באתר נמצאת רשימת סניפים) ופשוט מציג להם את הכרטיס מילואים, והוא נותן לך שובר לסרט - עם זה אתה ניגש לקופות ו"משלם" עם זה.

פורסם
  • מחבר

שירתתי בצבא מ2005 והשתחררתי ב2008 באפריל לפני 3 שנים. לצערי הצבא לא רצה שאעשה מילואים (הודיעו לי על זה ביום השחרור), למרות שלא נחשבתי לחייל "כללי".

האם בכל זאת תהיה לי אפשרות לקבל הנחות מאתר "בהצדעה" עם כרטיס "השתחרר משירות חובה בכבוד"? ואם כן, לאורך כמה זמן?

פורסם

אם אתה רוצה אני מוכן לתת לך את התעודה שלי (בתוקף עד 2014) בתמורה לזה שתעשה מילואים במקומי :P

פורסם
  • מחבר

אז התשובה היא שלילית? :(

למה אז יש לי עדיין גישה לאתר של ההצדעה?

פורסם

אם אני זוכר נכון יש לך חמש שנים מהשחרור אפשרות לנצל את ההטבות גם אם אתה לא עשיתי את המינימום ימי פעילות בשנה.

פורסם

על איזה הטבות אתם בכלל מדברים? נכנסתי לאתר הזה - עם מה שיש שם, זאת בושה וחרפה שהם בכלל קוראים לזה "הטבות"...

פורסם
  • מחבר

על איזה הטבות אתם בכלל מדברים? נכנסתי לאתר הזה - עם מה שיש שם, זאת בושה וחרפה שהם בכלל קוראים לזה "הטבות"...

תכלס כרטיס לקולנוע עולה 36 שקל ובאתר "בהצדעה" 29. עדיף כבר להוסיף 5 שקל במקום כל הכאב ראש הזה.

פורסם

האמת שזה השתפר קצת עם הזמן. כשזה רק התחיל כל ההטבות היו לכל שימי שרותים ממשלתיים כמו חידוש רישיון נהגידה/רישיון נשק וכד'.

לא שהמבחר עכשיו דיי מדהים (לפחות לא בשבילי).

פורסם

תכלס כרטיס לקולנוע עולה 36 שקל ובאתר "בהצדעה" 29. עדיף כבר להוסיף 5 שקל במקום כל הכאב ראש הזה.

בדיוק. גם אני, נכנסתי לשם וראיתי הטבה של סרט בקולנוע. אמרתי "וואלה, מגניב" ונכנסתי. פתאום אני רואה שזה עולה כמו כרטיס רגיל.. לא הבנתי מה הקטע בכלל. זאת ההטבה על זה שאני מסכן את החיים שלי? תודה רבה באמת, אבל שמרו את ה"הטבות" האלה לעצמכם.

פורסם

לי זכור שעד לא מזמן כרטיס לקולנוע באתר היה עולה 15 ש"ח..

עוד משהוא זוכר משהוא כזה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים