עבור לתוכן

חלון נסגר לבד בהקלדת טקסט מסוים

Featured Replies

פורסם

הבעיה היא כזאת, התוכנה tuneup utilities 10 הייתה מותקנת לי על המחשב עד שיום אחד משהו נדפק בה וכאשר אני פתחתי אותה האייקון שלה היה מופיעה בצד שמאל למטה אבל על החלון עצמו לא נפתח. כאשר ניסיתי לפתוח את החלון הוא נפתח לשנייה ונסגר שוב.

שום דבר שקשור לתוכנה לא נפתח, גם ההסרה שלה. ניסיתי לגשת לתיקייה שלה ולמחוק אותה אבל ברגע שפתחתי את התיקייה שלה החלון נסגר לבד. הדרך היחידה שבה הצלחתי למחוק את התוכנה היא במצב בטוח כאשר מחקתי את התיקיה עצמה.

הבעיה שנוצרה מכך היא שכאשר אני מקליד tuneup utilities בחיפוש במחשב החלון נסגר לבד. גם כאשר אני מחפש באינטרנט tuneup utilities החלון נסגר לבד. חשבתי שכנראה מדובר בוירוס וכאשר ניסיתי לפתוח את Microsoft Security Client הוא לא נפתח למרות שהאייקון מופיע בצד שמאל למטה, החלון נפתח לשנייה ונסגר. הורדתי את התוכנה ComboFix וביצעתי סריקה ולמרות זאת החלון ממשיך להסגר כאשר אני מקליד tuneup utilities וmicrosoft Security Client לא נפתח לי.

ניסיתי לבצע שחזור מערכת אבל צערי אין לי מועדים מוקדמים יותר ממתי שזה התחיל לפעול.

עריכה: גם כאשר אני רושם את המילה registry החלון נסגר לבד, יש דרך להגדיר שחלונות לא יסגרו בשום מצב?

מה יכולה להיות הבעיה ואיך אני מתקן אותה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים