פורסם 2011 ביולי 2314 שנים שלום לכולם, קמתי היום בבוקר והמאוורר של ה HD5850 החליט שהוא מתחיל להרעיש...גם במהירויות אפסיות יש רעש, ממש כאילו תקוע לו משהו שמרעיש בכל סיבוב.הכרטיס פועל כרגיל, גם הטמפ' תקינות בינתיים... אבל הרעש ממש מוציא אותי מדעתי.הכרטיס נרכש ב SkyPC, ולכן זו פרוצדורה להחליף אותו.האם בעיה שכזו מצדיקה ניצול אחריות ?כמו כן ניסיתי לפתוח את הכרטיס לשם העפת מבט על אזור המאוורר אבל נתקלתי בבורג שחוק שלא הצלחתי לפתוח.
פורסם 2011 ביולי 2314 שנים תבדוק שלא נכנס לך לשם איזה חרק... או שאחד החוטים של המאורר לא נוגע...* בורג שחוק מראש זה קצת מחשיד...
פורסם 2011 ביולי 2314 שנים לא צריך לפתוח... סתכל דרך המאוורר... סובב אותו עם היד ותנסה להסתכל אם משהו מפריע...
פורסם 2011 ביולי 2314 שנים מחבר הסתכלתי, סובבתי... לא נראת שום בעייה.זה ממש נשמע כאילו הרעש בוקע מהאמצע של המאוורר... ואני לא מצליח לפתוח אותו.
פורסם 2011 ביולי 2414 שנים זה נשמע כאילו מישהו צועק מתוך הכרטיס מסך? אם כן, המאוורר של הכרטיס נדפק, קרה לי עם כרטיס אחר שלהם. אם ישנה אחריות, נסה לממש אותה.
פורסם 2011 ביולי 2514 שנים זה נשמע כאילו מישהו צועק מתוך כרטיס המסך? שוקל להכניס לחתימה... יאללה, שיהיה, הוספתי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.