עבור לתוכן

דרך מהירה לחילץ קבצים רבים ב- WINRAR ?

Featured Replies

פורסם

הורדתי כמה עונות של סדרה מאתר torrentleech. לכל עונה בערך 24 פרקים. כל פרק יורד בתיקייה נפרדת ובכל תיקייה יש הרבה קיבצי RAR שמרכיבים פרק יחיד. טוב נו אתם בטח יודעים, כמו כל הורדה רגילה מ- torrentleech או רוב אתרי הטורנט.

השאלה שלי היא איך לחלץ כמות גדולה של פרקים בבת אחת כאשר כל פרק בתיקייה אחרת וכל פרק מורכב מהרבה חלקי RAR שונים שבתיקייה.

מדובר על כמה עונות כפול 24+ פרקים וזה סתם מעפן עכשיו לעבור פרק פרק ולחץ אותו! יש דרך לחלץ כמה ביחד, לתת למחשב לעבוד ולחזור אחרי שעה או כמה שזה לא ייכך שייסים? מקווה שהסברתי ברור את המצב ואיך נראה פיזור הקבצים, אם לא תגידו לי.

פורסם

התוכן שלך גבולי בחוקיותו...

בכל מקרה שים את כל הקבצים בתיקייה אחת, תבחר קובץ אחד מכל סדרה ותחלץ את כולם.

תכלס עד שתקרא את זה יכולת לסיים...

פורסם
  • מחבר

התוכן שלך גבולי בחוקיותו...

בכל מקרה שים את כל הקבצים בתיקייה אחת, תבחר קובץ אחד מכל סדרה ותחלץ את כולם.

תכלס עד שתקרא את זה יכולת לסיים...

מדובר על 10 עונות כפול 24+- פרקים לעונה.

אתה אומר שאני צריך להכניס את כל החלקים של ה- RAR לאותה תיקייה ואז אני פותח אחד מהם. אבל איך אני ייראה את השאר באותו קובץ שפתחתי?

פורסם

מה לא ברור? יש לך 10 עונות כפול 24 פרקים כפול X קבצים לכל פרק. שים את כל הכמות הזאת בתיקייה אחת, תבחר קובץ מכל פרק ותחלץ.

פורסם

או שתכתוב איזה batch file שעושה לך את זה. או תוכנית PERL קטנה.

פורסם
  • מחבר

או שתכתוב איזה batch file שעושה לך את זה. או תוכנית פרל קטנה.

??? במה מדובר?

פורסם

קובץ אצווה מכיל פקודות בדוס שכתובות אחד אחרי השנייה ופשוט רץ. כותבים בפנקס רשימות ושומרים עם סיומת BAT.

פורסם

יכול להיות שיש כבר תוכנת שיודעת לעשות פריסה רקורסיבית של קבצים בעץ ספריה.

GUNZIP ללינוקס יודע לעשות את זה עם הוספה של "-R" לשורת הפקודה.

מצאתי תשובה שאולי תעבוד עם התוכנה 7ZIP.

In Windows, you can use

[pre]FOR /F "usebackq" %a in (`DIR /s /b *.zip`) do 7z.exe e %a [/pre] Assuming that you have 7z.exe in your PATH. Run that command in folder where you want to (recursively) unzip all zip files.

פורסם
  • מחבר

איפה אני רושם את זה? בשורת הפקודות?

האמת שאני ממש לא מבין על מה אתם מדברים! זה לשם הדיון או פתרון למה ששאלתי?

פורסם

ממה שהבנתי זה אמור להיות מורץ (כפקודה) בתיקית האם של אותם קבצים שאתה רוצה לפרוס.

התוכנה 7ZIP אמורה להיות מותקנת והEXECUTABLE שלה צריך להיות נגיש.

כמובן שאתה גם צריך לשנות את הסיומת ZIP לסיומת שאתה רוצה לפתוח (או ל*.* אם אתה רוצה שיפתח את הכל).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים