פורסם 2011 ביולי 2214 שנים שלום לכםיש לי בעיה בהתקנה של Adobe premiere elements 9אני מקבל שגיאה 1334, משהו עם קובץ Data1.cab ניסיתי כבר כמה וכמה פעמים, במחשב אצלי בבית זה עובד ללא בעיות (אני בחו"ל)עברתי בלא מעט פורומים חיפשתי פתרונות, מצאתי כמה ושום דבר לא עוזרגם כשאני מנתק את החיבור לרשת, מוחק את ה-TEMP, מבטל פיירוול ואנטי-וירוס כפי שהומלץ בכמה מקומות אחרים ניסיתי גם ליצור משתמש חדש במחשב אך גם זה לא הועיל, למרות שניסיתי להתקין גם עותק אחר של התוכנהבכל המקרים אני מקבל את השגיאה הזו.אודה לכם מאד אם למישהו יש פתרון לזהאגב - Win7 ultimateתודה
פורסם 2011 ביולי 2214 שנים תעתיק לדיסק הקשיח במחיצה D או E ותתקין משםעם לא הולך הקורא מקולקל תחליף אותו
פורסם 2011 ביולי 2214 שנים מחבר הייתודהעשיתי את זה כבריצרתי אימג' מהדיסק עוד בארץ וגם קובץ RAR שגיביתי על HD חיצוניובנוסף השגתי עכשיו עותק נוסף, אחר מחבר שהעלה לי אותו ב RAR דרך דרופבוקסהשגיאה מופיעה בכל העותקים האלה.
פורסם 2011 ביולי 2214 שנים מחבר נפתרה הבעיה!הורדתי את התוכנה - Megic iso virtual CDותפחתח את האימג' שיצרתי כגיבוי בארץ בעזרתה, ומשום מה איתה זה עבדתןדה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.