פורסם 2001 בדצמבר 123 שנים צריך להיות רשום לך שם, האתר של PcPartner הוא די נח לשימוש.אם לא רשום דגם, תראה איזה צ'יפסט יש לך, לאיזה מעבדים, ואז תכנס לאתר שלהם ותסתכל בתמונות של כל הלוחות עם הצ'יפסט הזה, עד שתראה לוח שדומה לדגם שלך.
פורסם 2001 בדצמבר 123 שנים תסתכל על הלוח, זה חייב להיות רשום איפה שהוא, בטח בין חריצי ההרחבה או משהו כזה.
פורסם 2001 בדצמבר 123 שנים שמע... תמיד תוכל לפתוח את המארז שלך ולחפש על הלוח אם איפה רשום הדגם הספציפי.בדרך כלל הדגם הוא ליד החריצי PCI.אושתוכל להוריד את התוכנה הנ"ל:Unicoreהיא תאמר לך בדיוק איזה ביוס יש לך וכמעט בכל המקרים גם את הלוח אם שלך.יניב
פורסם 2001 בדצמבר 123 שנים מחבר ראיתי רשום שם SUPER 133רגע אני אסדר תאורה יותר טובה ואני אבדוק עוד....
פורסם 2001 בדצמבר 123 שנים זה לא הדגם של הלוח שלך, זה ה Chipset....הלוח שלך הוא PCPBX-PA אם אני לא טועה?!
פורסם 2001 בדצמבר 123 שנים מחבר אני לא יודע אני לא יודע כלום על הלוח אם שלי אם תגיד לי איך לבדוק את זה אני אגיד לך איזה זה ובעקרון אני רוצה לדעת איזה לוח ודגם יש לי ואם צריך לעדכן לו את הביוס ??והנה פרטים מהתוכנה :bios id:2A6LGV3DCbios type:Award Modular BIOS v4.51PGchipset:VIA 82C691 rev 68oem singon:BIOS-I-2M (2K000703) Super 133-Support 133MHz זה עוזר אולי ??
פורסם 2001 בדצמבר 223 שנים מחבר ואאלה צודק אני באמת אתקשר אליהם לבני זונות האלה איך הם מעיזים למכור מחשב כזה(לא אני בחרתי את המחשב אח שלי וזה עוד היה לפני שנה שלא ידעתי כלום על חומרה...) !!! :AR15: :AR15: כל הרכיבים בו אחד אחד דפוקים!! :bash: ובקשר לחוברת אני לא מוצא אותה אוף!
פורסם 2001 בדצמבר 223 שנים תוריד את התוכנה הזאת Sandra 2000 Pro והיא כבר תגיד לך הכל, כולל החברה שיצרה את הברגים. ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.