עבור לתוכן

העברת Documnets and Settings לכונן אחר

Featured Replies

פורסם

אהלן,

לפני כמה ימים ניסיתי לברר כאן לגבי בעיה שהייתה לי בדיירקט X. לצערי לא קיבלתי תשובה מספקת, ונאלצתי לפרמט את המחשב לראשונה בחיי... הבשורה הטובה היא שזה הצליח - הבעיה ב-DX סודרה, והמחשב רץ חלק.

הצרה היא שכחלק מהפרמוט, תיקיית ה-Documents and Settings שלי חזרה "למקומה הרגיל" - לכונן C, הכונן של ה-System, ולא כמו שהייתי רגיל קודם לכן, כשהיא ישבה בכונן D.

היה לי מדריך ישן שבעזרתו העברתי את התיקיה מזמן, אבל הלינק הזה שבור עכשיו. ניסיתי ללכת לפי כל מיני מדריכים שונים ומשונים שבכל זאת מצאתי ברשת, כמו זה למשל -

http://forums.techarena.in/windows-xp-support/236625.htm

אלא שהבעיה היא שבכל פעם שאני מנסה להעביר את התיקיות מ-Documents and Settings הישן, לתיקיה החדשה שיצרתי ב-D - הווינדואוז לא נותן לי (למרות שאני אדמינסטרטור), וכותב שהקבצים בשימוש כרגע.

האם מישהו נתקל בצורך הזה בעבר? האם יש פתרון?

תודה מראש,

אביב

פורסם
  • מחבר

הממ... מישהו?

פורסם
  • מחבר

קודם כל - תודה.

עוד לפני שבדקתי, אני מאמין שמי שמשתמש בקבצים זה ה-Windows עצמה...

השאלה אם זה יעזור...?

פורסם

...אני מאמין שמי שמשתמש בקבצים זה ה-Windows עצמה...

בנימה מבודחת - עם אמונה לא הולכים למכולת

קודם תבדוק אחכ תגיע למסקנות

ולפי זה תפעל

פורסם

גם אם הוא כן יצליח להרוג את כל מי שמשתמש בה, ואני ממש בספק כי היא מכילה גם את ה TEMP ובוודאות לוינדוס יש נעילות שם, הוא צריך לידע את הוינדוס בכך שהנתיב השתנה. לכן סתם להעביר זה לא פתרון אלא יש לשנות דברים במערכת ההפעלה.

פורסם
  • מחבר

טוב, בדקתי - כמובן שמי שמשתמש בקבצים שאני לא מצליח להעביר זאת הווינדואוז (תהליכים כמו lsass.exe למשל, שברגע שחיסלתי - הפיל לי את המחשב).

השאלה אם מישהו מכיר בכל זאת דרך להעביר את התיקיות לשם, כי בוודאות - הצלחתי לעשות את זה בעבר.

שוב תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים